![]() |
ALN.BALIK.GÜN.2 vidio
carşanba akşamı meteoroloji kayıtları rüzgarın ve dalga yüksekliğinin benim cıkrık la avlanmam icin gayet musait olduğu kanısına vardım.ve akşamdan hazırlığımı yaptım perşenbe sabahı saat 5.30 gibi evdensaat 6.00 gibi limandan cıktım 1 saate yakın seyirden sonra av yerine ulaştım.gerisi vidioda.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Evet ne yaparsan yap evdeki hesap pazara uymuyor. |
Rauf abi, tebrik ederim hem başarılı bir av hem başarılı bir çalışma, sana bir kameraman bulmamız gerekiyor
:helal: :helal: :helal: :helal: |
Rauf kaptanım sana bir kameraman lazım ben gelebilirim hatırlarsan bir zamanlar olacak o kadar programında tam teçhizatlı kameraman cevat kelle vardır. Onun gibi teçhizatımı kuşanıp gelebilirim :D Tebrikler
|
Rauf Abiiii aldım kerterizi :P :D.
Abi Allah bereket versin, yine nevaleyi çıkartmışsın... |
devamını dilerim rauf kaptan her yönüyle çok güzel bi paylaşım...
rastgelsin... |
Rauf Ağbi Derinlik Kaç Metre Selamlar
|
rauf abi ellerine sağlık gayet iyi bir av olmuş hele birde hava izin verseydi of ki off.abi birde bişey soracam çıkrık dediğiniz o görmüş olduğum aletmi.ben kamışa takılana deniliyor sandım.biraz kafam karıştı şimdi...en iyisi ben şu konuyu birdaha inceleyim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
burada cıkrık ve malzemeleri hakkında cok geniş konular mevcuttur |
Alıntı:
Sırf arkadaşlarımın gönlü olsun diye, çoğu zaman takımı toplayıp; onlara video çekiyorum....Tabi bu da bana karşı haksızlık oluyor...:'( Mesela geçen haftalarda yağmurlu havada çıktığımızda arkadaşlardan birinden tarif ederek çekim yapmasını rica etmişdim.Neyse eve geldiğimde makinadaki görüntüleri bilgisayarıma yükledim ama,malesef benim görüntüler yok...Çünkü çekildikten sonra kayıt edilmememiş...:'( Hocam dönüşü de tam zamanında yapmışsın...Çünkü hava kapatmaya başlamış... Önümüzdeki günlerde daha güzel avlar ve görüntüler elde etmeniz dileğiyle rastgelsin.... |
rauf abi bravo,abi çıkrıkta nasıl misina sarılı o kadar derinden vuruşları algılamak için nası bir sistem kullanıyorsun?
|
rauf abi,
hayırlı olsun.. sizin orda da iğdeler çiçek açmaya başlıyor galiba... tebrikler... rastgelsin.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
URL=http://imageshack.us][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/url] |
Alıntı:
|
Rauf abi eline sağlık, video çekimlerine bayıldım.. Bu arada Levrek ile ilgili verdiğin müjde için teşekkürler.. Eğer 15-20 güne kadar Levrek yada ispendek başlamazsa çıldıracam abi.. :deli:
|
rauf abi bereketli olsun..harika kırmızılar ağzım sulandı..sen kameramanı uzakta arama ben seve seve gelirim abi..bu kuzuları sudan çıkarken görmek yeter bana...saygılarımla
|
Alıntı:
|
rauf abi emeğine sağlık.. daha bereketli avlar yaparsın inşallah.. vesileyle diğer videolarından birinede rastladım verdiğin mesajın geniş kitlelere ulaşabilmesi dileğiyle... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
|
Alıntı:
|
Rauf Abi Eline koluna sağlık.İnşallah daha iyi avlarda seni yine görürüz.Rastgele
|
Alıntı:
|
Abi inşallah o sularda bizlerede balık tutmak nasip olur. Sen bu vido işini iyice çözdün gibime geliyor. Rastgele ustam.
|
Alıntı:
|
Rauf abicim tebrik ederim...nevale sağlam...biz 30-40 mt.den tasmalayamıyoruz da sen 180-350 mt.den tasmalıyorsun ya helal olsun sana:helal: :helal: :helal:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tebrik ederim rauf abi.çıkrıkta çok orjinalmiş.yaratıcılığınızı tebrik ederim
|
Saat 06:35. |