![]() |
10 Kg Lik Mercanlar
ARKADAŞLAR BABAKALE DE PARAGATE İLE TUTTUĞUMUZ MERCANLAR
LAZ AHMET-SÜSLÜ-EVREN VE BEN [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Maşşşşşşşşşşşşallahhhhhhhhhhh
Hoşgeldiniz.....
Ülkemiz sularında bu kadar iri boy mercan olduğunu ilk kez görüyorum.....Arkadaşlar bereketli olsun... Ayrıca, kontrol paneli bölümüne girip de imza düzenle kısmından ''sizi tanımlayan'' imza ayarlarını yapmanız gerekmektedir..... Birde rahat seyredilebilmesi açısından yükleyeceğiniz resimleri küçültüp yüklerseniz daha iyi olacağo kanaatindeyim.... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
aramıza hoşgeldiniz. gerçekten oltala baya hüner istiyecek bir av olur ama bi okdarda zevki olurki..şimdi hayal ediyomda vay anam vay...
tebrik ederim |
tebrikler arkadaşlar harika balıklar.ülkemiz karasularında bu büyüklükte balıkların olduğunu bilmek gerçekten sevindirici.
sanırım sizlerin profesyonel balıkçılık belgeleriniz var bu işle ticari olarak ilgileniyorsunuz diye tahmin ediyorum.zira amatör balıkçılıkta bildiğim kadarıyla paragate kullanmak yasak. |
Bu büyüklükte mercan görmeyeli çok olmuştu, teşekkürler...
|
Tebrikler muhteşem balıklar gerçekten...işte bir çanakkale klasiği daha:oha:
ne zaman tutuldu bu canavarlar...:helal: :helal: |
inanamadım valla.bu büyüklükte şimdiye kadar hiç görmemiştim..sadece maşallahh diyebiliyorum...:helal: :helal:
|
Arkadaşlar Bu Baliklar 8 Nisanda Tutuldu
Daha Sonra Videolarinida Göndericem |
Alıntı:
sabırsızlıkla bekliyoruz... |
gerçekten bu büyüklükte mercan görmemiştim. muhteşemler. videoyu sabırsızlıkla bekliyorum. tebrikler:helal:
|
on numara tebrik ederim bende takımı merak ettim açıkçası :)
|
üstadım valla videoları merakla bekliyorum bende ...
|
Çok harika balıklar daha önce bu boyda 1-2 fangri görmüştüm tekrar görmek beni mutlu etti demekki hala denizlerimizde azda olsa kalite ve iri balık var
|
Alıntı:
|
muhteşem şeyler, ekibi kutlarım,paylaşım içinde teşekkürler.saygılar
|
Vay vay vay,derya koçları bunlar...Bu balıkların en iyi nesi olur???Şiş falan yapılsa...:deli:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aramiza hosgeldin kardes mükemmel ellerine saglik
|
Maaşallah
işte derya kuzusu bunlara denir.sağdaki bildiğim kadarıyla TIRANCA soldaki tagonunda işaret ettiği gibi FANGRİ mercan.(Alttaki resime göre) |
sevgili trakonya resimde bile olsa karşıdan bakıp balıkların ismini söylediniz.Evet sağdaki tranca soldaki fangri sizi tebrik ediyorum.Sanırım bu konuda uzmansınız.Bu arada video görüntülerini şimdilik gönderemiyorum.Cep telefonundan çekildiği için henüz ayarlayamadım.Sevgili balıkçı Arkadaşlarım dan şimdilik özür diliyorum.En kısa zamanda göndericem.
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ben yeni gördüm bunları yahu...bunlar mercan değil...başka bişeye dönüşmüşler... tebrikler...
rastgelsin... |
Alıntı:
rapor da belirtilse daha iyi olacak zira burası amatör balıkçılık sitesi. yinede tebrikler.nsanın gözü gönlü açılıyor. balıkların cinsi konusunda bir sorum olacak, bunlar mercanmı, sinaritmi, kofanamı yoksa fangri mi?? şimdiden teşekkürler:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
videolarını bekliyoruz derya kuzularının...
|
Vay anam,vay babam,vay vay vay oğlu vay bunlar ne böle yaw.Azman vallahi.Resim açılırken azım açık kaldı.SÜper balıklar abicim.Tebrikler.
|
Saat 16:24. |