![]() |
merhaba arkadaşlar
herkeze rasgelsin arkadaşlar.
|
aramıza hoşgeldiniz..forum kuralı imza ayarlarınızı düzenlerseniz hitapta zorluk çekmeyiz..
|
Arkadaşlar imza ayarlarını yaptırdım, trança nikli üyemiz,mesajlarda bahsettiğim en son yolladığım fotoğraftaki halaoğlu.Umarım katılımcı olursun(olacaksın...)Arkadaşlar sitemiz için güzel bi kazanım.Hakan abi aramıza hoşgeldin .
|
merhaba
sağolasın micom.dilerim yepyeni arkadaşlarla yepyeni denizlere açılırız buradan
|
Aramıza hoşgeldin Hakan...
|
Hoşgeldiniz halaoğlu.. Katılımcı olmanız dileğiyle..
|
Aramıza hoşgeldin Hakan...
|
halaoğlu hoşgeldin :) paylaşımları dörtgözle bekliyoruz...
|
hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
Hakan abi aramıza hoşgeldin. Referansın sağlam umarım Nevzatımı mahcup etmezsin. RASTGELSİN.
|
Hakan bey hoş geldiniz.
|
hakan aramıza hoşgeldin. haldunun dediği gibi referans (nevzat) sağlam ve bir çok akraba...:D :D :D
|
Hakan bey hoşgeldiniz..
|
Hakan bey hoşgeldiniz...gerçi siz gelmeden önce balıklarınız geldi ama devamını bekliyoruz...rastgelsin...
|
Aramıza hoşgeldin Hakan,balıklar güzeldi.
|
Aramıza hoşgeldiniz...
|
Hakan merhaba hoşgeldin ..kopma bizden..
|
hoşbulduk haldun.valla nevzat biraz abartmış galiba beni.bende sizler gibi kendi çapımda bir balıkçıyım işte.
|
hoşbulduk abi.elimden geldiğince silerle beraber olmaya çalışacagım.selamlar
|
hoşbulduk serkan aranıza benide kabul ettiğiniz için teşekkürler
|
hoşbulduk bülent abi.mavi suların ışıltısı gözünüzden eksik olmaması dileğiyle rasgele
|
hoşbulduk onur bey.valla nevzat hep söylüyordu ama o benden önce davranmış.saygılarımla
|
hoşbulduk rauf abi.en kırmızı balıkların senin oltana takılması dileğiyle saygılar.rastgelsin
|
merhaba hoşbulduk süleyman abi.nevzat beni fazla abartmış abi ya.ama nemrut körfezinin dili olsada anlatsaydı beni size.karşılamak dileğiyle
|
Mütevaziliğin için teşekkürler reis..sadece şunu demek istiyorum,heh heh heh
|
hoşgeldiniz rastgelsin......
|
Selam hosgeldin arkadasim
|
merhaba hosgeldin ---- güzel sohbetlere !!!
|
aramıza hoş geldin arkadaş... rastgele...
|
çok özür dilerim mesajını yeni farkettim. hoşgeldin.
|
Arkadaşlar Avatarimi Bir Süre Sigara Alehtari Bir Afişle Değiştirdim. Umarim Aranizdan Birisi Olsun Buna Bakip Sigarayi Birakmayi Hatirlar
|
Alıntı:
madem konu bu arkadaşım imza yanına uygun olabilir selamlar |
Saat 19:10. |