![]() |
İĞNE bağlama ve düğümü videosu
Misinanın iğneye bağlama ceşitlerinden bir tanesi olan bu düğüm cinsi amatör balıkcılığa yeni başlamış arkadaşlara yol göstermesi icin yapılmıştır.
|
Eline ,emeğine sağlık Rauf abi,eğitici ve yolgösterici paylaşımın için çok teşekkürler..
|
Rauf abicim w düzeltilmiştir
|
Rauf hocam emeğin için teşekkürler....
|
Rauf kaptanım harikasın teşekkürler sen bu gidişle amatör balıkçılığa başlayanlar için bir eğitim cd si hazırlayıp köşeyi dönersin :D
|
Fikrim geldi :D. Rauf Abi veya diğer ustalarımız fırsat buldukça malzeme hazırlama ile ilgili videolar hazırlarlarsa bunları takım nasıl yapılır şeklinde bir başlık altında toplayabiliriz...
|
eh, kostek hazirlandi, sirada onu bedene baglama videosu var sanirim:) ellerinize saglik abi...
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] burada ayrıca kurşun yeri hazırlamada gösteriliyor.bu vidioda bir capari iğne bedeninin bağlanması gösteriliyor normalde iğne bedeninide aynı şekilde eklerim. |
Alıntı:
|
Rauf abi selamlar,
Emeğine sağlık. Gerçekten güzel bir çalışma yapmışsın. Teşekkürler. |
Alıntı:
|
Rauf abi ellerine sağlık.Ayrıcada paylaşımın için teşekkürler .Balıkçılığa yeni başlayan arkadaşların çok işine yarayacak
Rastgelsin |
rauf abim emeğine eline sağlık harika bir çalışma olmuş. bu tip clipler başlangıç aşamasında olan arkadaşlara inanılmaz eğitici olur. mertin de dediği gibi böyle bir arşiv oluştrmak çok faydalı olacaktır. tekrar teşekkürler
|
rauf abi gercek eline yüregine saglık tskr
|
hocam eline sağlık...
ÖZGÜR ÖZER İZMİR 1979 |
cok sagolasin tesekkürler rauf abi basit gibi görünen fakat cok önemli bir konuya el atmissin.rastgelsin.
|
rauf abi eline sağlık, özel bir bölüm açılmasını destekliyorum...
|
Ender,Volkan ve Özgür arkadaşlarım faydalı olabildiysem ne mutlu iyi günler dilerim.
|
sağol rauf kaptan gerçekten çok işime yaradı
|
Rauf abi ellerin pek marifetli maşşallah...geçenlerde pastanı indirmiştim şimdide görüntünü indirdim beynime...olcam heralde ben abi :)ya abi canlı yem takılışlarını da gösteren bir video hazırlasan süper olcak... bu görüntülü bilgilerin için ayrıca teşekkür ediyorum...rastgelsinn
|
Alıntı:
|
Rauf abi canlı olsun o da olur ..:D
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] teke-bir karides cinsi [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] boru kurdu veya diğer kutr cinleri iğneye takma şekli. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Mamun yeminin iğneye takılış şekilleri. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sülünez (cakı midyesi)ici cıkarıldıktyan sonra iğneye takılış şekli. |
teşekkürler çok güzel
bir çalışma iğne düğümünü bilmeyen abilerimin işine çok yarar saygılar; orhan |
güzel paylaşım teşekkürler..
|
rauf abicim. bohçacılığı bırakıp, olta balıkçılığına yeni başlamış bir amatör balıkçı olarak. yaptınız bu videolar bizlere yol gösteriyor. emeklerinize sağlık diyorum. ve daha nice bilgilerle bizleri donatmanızı bekliyoruz.
|
Alıntı:
|
paylasımın ıcın tesekkırler elıne emegıne saglık
|
rauf abi müthişsin.daha önce kullandığım yöntem iyi değildi.sayende öğrendik.sağolasın
|
Teşekkürler üstad Rasgele
|
rauf abi senin video purogramın benim gönderici olarak kontrol panelimde gözüküyor yanlış birşeymi yaptım acaba beni aydınlatırsan sevinirim teşekkürler.
|
Youtube kaynaklı sorun Ömer abi ama bende açılmış modemini kapatıp açarsan sorun düzelir tahminimce.
|
Alıntı:
|
eline sağlık ustam tüm üstadlara selam ve saygılar.
|
Elinize Emeğinize Sağlik.
|
düğüm videosu açmıyor.görünmüyor yani :
|
bişeyler eksik video mesela..
|
faydası olur diye düşündüm paylaştığım videoda 3 değişik fırdöndü bağlama şekli var umarım beğenirsiniz...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] iyi seyirler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 19:09. |