![]() |
selam sevgili balıkçı arkadaşlar
ben hasan alçı hepınıze selamlar.aranıza yenı katıldım.sevgılı kayınbıladerım hasan 64 sayesınde.umarım güzel dostluklar kurarız.hepınıze saygı ve selamlar.herzaman rastgelsın bütün ıyı dıleklerımle
|
Aramıza hoşgeldin Hasan kardeşim.Rastgelsin...
|
eyvallah serkan kardeşım tanıştığımıza memnun oldum :)
saygı ve sevgıler |
Aramıza hoşgeldin Hasan kardeş.
|
hasan hocam aramıza hoşgeldiniz...
|
hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlar
|
aramıza hoşgeldın hasan bey :)
|
hepinize teşekkürler en yakın zamanda bir şeyler paylaşmak dileğiyle
saygılar.hepimize rastgelsin |
Aramıza hoşgeldin Hasan Abi.
Rastgelsin... |
Hosgeldin Arkadasim....
tatli sohbetlere .... rastgele |
Hasan abi hoşgeldin.:)
|
hoşgeldin hasan abi.. bol çupralı av fotoğrafları bekliyoz sendende haberin olsun :)
|
hoşgeldiniz rastgelsin.....
|
Alıntı:
bu arada hasan abi (hasan64) takıma yeni bir forvet kazandırdın sanırım ama ronaldinho yu da transfer etseniz farketmez bizim takım sizin takımı yenecek abicim;) :D :D |
Alıntı:
Müsabakalara katılabilirim abiler tabi isterseniz.. Bu arada hasan abi aramıza hoşgeldin.. |
Hasan aramıza hoşgeldin..
|
hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
sevgilı arkadaşlar benıde aranıza kabul ettığınız ıçın hepınıze ayrı ayrı teşekkür ederım.bende aranıza katıldığım ıçın çooooook mutlu oldum.dılerım faydalı olabılırım.hepınıze saygılar.
balık tutmak sabır ve nasıp ıster.:D |
Hoşgeldiniz...rastgelsin...
|
Alıntı:
güven kardeşım tanışyığımıza çok memnum oldum .aranıza benıde kabul ettınız eyvallah mutlu oldum. bu arada hasan abınede taş atmaktan gerı kalmamışsın:helal: :helal: :helal: :helal: aslında bende ona rakıp olmak ısterım ama yok yok ben o hatayı bıkere yaptım bıde yapmam.:'( ışın açıkçası balıklar onun akrabası.sızlere şımdıden geçmış olsun. güven kardeşım:'( |
Alıntı:
|
Hasancım merhaba hoşgeldin bu güzel ortamda çok iyi vakit geçireceksin.
|
Hasan Abi aramıza hoşgeldiniz. Referans çok sağlam, sanırım çipura fotoğrafları daha bol gelmeye başlayacak artık sitemize :)...
|
aramıza hoşgeldiniz....rastgele...
|
aramıza hoşgeldiniz..........
|
Hoşgeldiniz,memnun oldum
|
Hoşgeldiniz....
Sevgili arkadaşım, dost meclisine hoşgeldin...Umarım kalıcı ve katılımcı olacaksınız...Malum önümüz yaz....Av anı ve fotolarını bekliyoruz...Rastgelsin...
|
Saat 07:17. |