![]() |
27.05.07 Tekirdağ.
26-27 ctesi pazar günü tekirdağ macerası mahsülleri.Av 2 kişi tarafından yapılmıştır.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Daha iyileri sizlerin olsun. |
Tebrik ederim, harika bir av olmuş. Özellikle baştaki üç eşkinaya bayıldım :)...
|
Fatih arkadaşım emeklerinizin karşılığını deniz ana fazlasıyla vermiş tebrikler.
|
fatih süper av olmuş ellerine nefesinize sağlık
|
Fatih abi startı vermişsin hadi hayırlısı tebrikler.
|
Benmi Yanliş Değerlendiriyorum
:confused:
Denizlerimiz ve İç Sularımızda Avlanması Bütünüyle Yasak Olan Türler: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ÖZELİKLE EŞKİNA KORUMA ALTINDA İYİ BİLİYORUM . DEĞİŞİKLİK OLDUYSA BİLGİM DIŞINDADIR. Denizlerde Avlanabilecek Türler Madde 9.- Denizlerde amatör balıkçılar tarafından avlanabilecek türlere ilişkin bilgiler aşağıdaki çizelgede yer almaktadır: Çizelge-6 Deniz Balıkları % 5 küçük boylara izin verilir. * Avlanılan miktar tek veya karışık olsun toplam 5 kg’ı geçemez. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Cumhur abi eşkina avı 37/2 nolu sirkülerde serbest bırakıldı bilgine.
|
hocam mükemmel av tebrik ederim allah daim eylesin.....:helal: :helal: :helal:
|
cumhur hocam sendeki eski 37/2 sirküler sanırım. incelemek istersen;
Resmi Gazete : 23.05.2007/26530 tarihinde Denizlerde ve İçsularda Amatör (sportif)Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 2006-2008 Av Dönemine Ait 37/2 Numaralı Sirkülerde Değişiklik Yapılmasına Dair Ek Sirküleride içeren kısayol. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
av güzel olmuş tebrikler,darısı bütün arkadaşların başına diyelim...saygılar
|
Herkeze teşekkür ediyorum.Taygunun da dediği gibi eşkina yasağı kalkalı çok oldu.
|
fatih kardeşim.
güzel avlar olmuş levrekler ve eşkinalar çok güzelde lapinleri yiyorsunuzdur umarım. burada bazen dalanlar spor olsun diye vurduklarını söylüyorlar. yenilmeyecek bir balığı spor olsun diye vurmak bana çok manasız geliyor. rastgelsin ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Av nefis olmuş balıklar harika, nefesine sağlık. Tago, Mert ile lapin köftecisi açacaz biz.
|
Fatih maşallah bereketin eksilmesin kardeş
|
Alıntı:
|
sonunda sitede hemşerime rastladım kalite balıklar vurmuşsun ne taraflarda avlandığını yazarsan sevinirim rastgele
|
fatih yarasın koçum afiyet şeker bal olsun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yelkenli hayırlı olsun
|
Alıntı:
|
Mert tebrikler
Tüm baliklar cok güzel ama seninde dedigin gibi eskineler cok saglam... Afiyetle ye :) Cumhur adasim ! Salla sirküyü mirküyü....Balik ufak olmadiktan sonra sorun yok... Kiyi avciligi ve kiyidan ay da yilda bir 3-5 balik vurmakla bisey olmaz.. Bu sirküler hazirlanirken genelde ticari balikcilik göz önüne alinir....Karadenizliler masallah Cengiz Han gibi yikip geciyolar Selamlar |
Desene Ayvalikta Kayanin Altinda 10 Kiloluk Eşkinayi Seyretmekle Hata Yapmişim. Esen Kalin :P
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Katılıyorum kaçan herzaman büyük olur:):) |
(Cumhur adasim !
Salla sirküyü mirküyü....Balik ufak olmadiktan sonra sorun yok... Kiyi avciligi ve kiyidan ay da yilda bir 3-5 balik vurmakla bisey olmaz.. Bu sirküler hazirlanirken genelde ticari balikcilik göz önüne alinir....Karadenizliler masallah Cengiz Han gibi yikip geciyolar Selamlar[/QUO) Allahım yeniden mi başlıyoruz???:( :( :( |
Alıntı:
|
Kaçan balık büyük olur, kaçamayan ızgara. arkadaşlar yakaladığımız balığının ağırlığını tartarsak biliyoruz, kaçan balığın kilosunu denizde oltanın ucunda elle, deniz altında gördüğümüz balığıda gözle nasıl tartıyoruz onu tartışalım :D mesela ayvalık ta 10 kg eşkina...bunu hepimiz yapıyoruz, neden ?....
|
Saat 09:55. |