![]() |
Tatlısu kefali
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Gülüç ırmağında yakaladığım 37 cm'lik tatlısu kefali Şamadıralı takım yem solucan |
Tebrik ederim, güzel balık...
|
Tebrikler çok güzel balık devamının daha bol ve daha iri olması dileğiyle rastgelsin.
|
orhan resimden anladığım hafif de yağmur çiseliyormuş o an. zevke bak elde 37 cm.lik kefal, mis gibi bir hava, fıstık gibi manzara kimbilir kaç yaş gençleştirmiştir seni:D :D :D
|
Alıntı:
ilker abiye aynen katılıyorum hafif yağmur altında ne güzel olmuştur o balığı yakalamak beeee.......... |
Tebrikler orhan manzra çok hoş.
|
tebrikler arkadaşım güzel balık,darısı diğer arkadaşlarında başına...bu arada manzara sağlam yağmur var arkada güneşte açmış birde gökkuşağı olsaydı mükemmel resim yakalamış olacaktın balıkla beraber...tekrar tebrikler...
|
bencede balığın iştihamı manzara karşısında gölgede kalmış..harika bir yer ve gerçekten güzel bir av...tebrikler...:helal: :helal: :helal:
|
Orhan güzel av olmuş tebrikler.
İlker helal sana resmi iyi incelemişsin,sağnak başlamak üzere. |
Alıntı:
abi sendende kaçmıyor ama:D |
orhan helal olsun. güzel balıkmış.
|
orhan arkadaşım ilk defa tatlı su kefali gördüm gerci inci kefalı diye van gölünde bir ırk vardı biliyorum ama bu daha büyük maaşallah.nice bol avlar dilerim rastgelsin.
|
Tebrikler,bulunduğum yer itibari ile tatlı su kefali(kasna,akbalık,kocaağız)ni gölde yetişen gümüş balığı ile yakalmak hakikaten çok zevkli ama bizim gölde sonbahar da ve dalgalı serin havalarda kıyıya yanaşıyor daha çok,mücadelesi olduğu gibi eti lezzetsizdir.Solucana da pek nadir atlıyor.
|
Orhan kardeş umarım ıslandığına deymiştir boyuna bakılırsa kafa atışları iyi olmuştur...manzara çok güzel..ortam çok güzel..
|
Balık harika Orhan,tebrikler...
|
Tebrikler abi.Ben de dün 2 no kaşıkla bu büyüklükte bişey tuttum.Bilgisayarımı kurunca eklicem resimleri.Tutması gayet zevkli.
Bol balıklı günler... |
Alıntı:
|
Orhan Abi güzel balik ...Sizin oralarda alabalik boldur bence sen biraz ona takil
avi daha zevklicir |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılarla...Cevapta geciktiğim için herkesten özür dilerim,kusuruma bakmayın... |
tatlı su kefali kaşığa ilgi gösteriyormu? ben duymadım...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hayırlı balıklar... |
Kaşıkla avını tvden izlemiştim.Ben gölde çapariyle bile tuttum...Saldırgan bir balık.Hareketli oltaya atlıyor...
|
Alıntı:
|
Saat 16:45. |