![]() |
İnternetim bağlandı ve artık sizlerleyim...
İnternetim az önce bağlandı.Resimleri ekleyeceğim şimdi.
07.06.2007 de Kırklereli barajından tuttuğum balıklar.Dershane pikniğe götürmüştü ben dayanamadım balık tuttum....:D Bu balıklardan levrek ve büyük kefal 2 numara kaşık(mepps) ile fakat ufak olan kefal,alabalık için kullanılan sinek ile tutulmuştur. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu da balığa gittiğimiz arkadaşlarımla olan foto. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ufak sazanı düz olta ile sağımdaki kız arkadaş tuttu.Öteki arkadaşım da yardım etti.Gerçi 8 kişi falandık hatta geometri öğretmenimiz de bizle geldi ama o anları fotolayamadık...:'( HErkese selamlar,bol balıklı günler... |
genc arkadaşım tebrikler yalnız deniz balıklarından anladığım icin acıklamalarından ötürü teşekkür ederim tatillerde yaklaşıyor o bakımdan bol balıklı tatiller dilerim.
|
Alıntı:
|
Yunuscan öncelikle tekrardan hoşgeldin canım kardeşim. Özlemiştik seni :)
Balıklar çok güzel her avda biraz daha ilerletiyorsun işi yakında yandı balıklar :D Bu arada diğer arkadaşlarıda zehirlemen çok güzel dünyanın belkide en güzel hobisi bu balık avı işi :) |
Alıntı:
|
Hayırlı olsun Yunuscan...
|
Alıntı:
|
Yunuscan Kardeş Hoşgeldin Sefalar Getirdin. Umarim Düzgün Bir Türkçe Ile Güzel Anilarini Bizimle Paylaşirsin. :)
|
Yunuscan nasılsın bakayım.. umarım şansın daim olur..
|
Hoşgeldin Yunuscan, sözünü tuttun gibime geliyor.. İnternetin açılmış.. :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılar... |
Alıntı:
Herkesin şansı daim olsun,saygılarla.... |
Alıntı:
|
Yunuscan tebrik ederim. umarım sınıfını iyi sonuçlarla geçmişsindir.
|
tebrikler desene kız arkadaşta nikotini aldı,bırakmaz artık :) ben hanımı birgün balığa götürdüm ona nasıl atılıp çekildiğini öğrettim ve bir hafta sonra gayet güzel istavrit yakalamaya başladı ve benim oltayı bana vermez oldu...bu sefer ona olta aldım beraber yakalamaya başladık,eve geliyordum bakıyorum evde yok arıyordum nerdesin diye bana hayatım gel balıktayım diyordu :) neyseki çocuk olduda onunla ilgilenirken şimdilik attı üzerinden ama hala içi gidiyor ben niye gelemiyorum diye :) tekrar tebrikler
|
kardeşim balıklarında internetin de hayırlısı olsun....tebrikler...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılar... |
Saat 18:46. |