![]() |
Yaz balıkları...
Yaz mevsimi balık açısından çok verimli bir dönem değil.
En sevdiğim aylar olan Eylül, Ekim aylarına kadar tavalık balıklar akşamı geçirmek için yeterli... Alanyadan sevgiler... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
güzel görüntüler.zaman konusunda sana katılıyorum...rastgele.
|
onur kardeşım tebrıkler afıyet olsun .sanırım çok güzel bır kokteyl olmuş başarılar :helal: :helal: :helal: :helal:
saygılar sevgıler rastgelsın |
Onur abim çok tebrik ederim ordaki sübyeyle kalamarı benim için yersen sevinirim afiyet olsun tavalık demişsin ama çok güzel av yinede :)
|
onur kardeşim nefis balıklar. tebrik ederim..bu günlerde tavalık olsun bizim olsun...
|
Onurcum balıklar gayet iyi tam istediğim gibi.
hımmm.... dur bakayım Alanya ya ilk otobüs kaçta. .. yola çıkanda sana haber veririm mangalı yakarsın ..:helal: :D :helal: :D |
onur hocam masus yapıyosun demi hepsinden ortaya bi çeşni ohh kebab valla nemiş balık için zaman daha değilmiş hocam ben bukadarını tutsam valla anlatması bile en az 3 haftamı doldurur:deli: :deli: ..kutluyorum seni hocam tebrikler..
|
onur kardeş afiyet olsun güzel balık be
|
Arkadaşlar herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim...
Hepinizi Alanyanın bereketli sularında avlanmaya bekliyorum... Sevgiler... |
Alıntı:
valla inmem.. neme lazım bir ayagım ve diğer ayagım her ikiside sahilde olsun. kardeş..nefes/mefes biter mazallah..:P |
Alıntı:
Gerçekten güzel balıklar hocam teşekkürler gerçekten böle avların devamını bekliyoruz. Saygılarımla. |
onurcum eline saglik ve tebrik ediyorum cok güzel baliklar afiyet olsun. bu arada levrek icin bahsettigin yaziyi sabirsizlikla bekliyorum hani su agason teknigiyle ilgili olan, hadi bakalim kardesim fazla bekletme bizi.saglicakla kal rastgelsin.
|
Onur arkadaşım ankaradamı vurdun bu yavruları selamlar afiyet olsun.
|
Onur masallah iyi av olmus...Devami ni bekliyoruz...
GErci biraz uzak ama Alara Cayinin agzinda saglam balik olur....Sende bilrisin zaten ;) |
Saat 03:34. |