![]() |
Mertlik?????
Merhaba abilerim ve kardeşlerim.Saat şu anda 1.25.Bir buçuk saat önce arkadaşımla evlerimize gidiyorduk.Karşıdan 12-13 kişilik bir gurup geliyordu.Bize laf attılar.Suçumuz neydi bilmiyorum.Belki sigara kullanmamamız,kavgalara karışmamamız,sosyal insan olmamız,sarhoş olup hap kullanmamamız falandı suçumuz.Neyse.Bize laf attılar.Biz 2 kişiyiz.Arkadaşıma çelme çaktı birisi.Arkadaş ne olduğunu anlamadı.Sonra koşmaya başladık.Arkadaş koştu kaçtı.Ben ne olduğunu anlayamadım.Onu yakalamaya koşuyorlardı beni tuttular.Sonra niye kaçıyonuz lan falan.Bi yumruk yedim kulağıma.Allahtan sıyırdı.Sonra doğruldum bi de kafa burnuma.Dedim ne oluyor onlara.Karşılık versem de 13 kişi ağzımı burnumu yaracak.Kaçtım,arkamdan geleceklerdi.Vazgeçtiler.Neyse sonra düşündüm de kendi kendime.Bu yaratıklar nasıl yaşıyor?Babamla muhabbet ettik falan.Aslında acınacak insanın ben değil acınacak yaratıkların onlar olduğunu anladım.Allahtan bıçak falan çekmediler.Çünkü hepsi sarhoştu.Burnumda çok çok hafif bir şişme oldu.Sizlerle paylaşmak istedim bu olayı.Anladım mertlik kelimesi anlamsızlaşmış.Ortada bi sebep olsa tamam diyeceğim ama zevkine adam dövüyorlar artık.Allah elbet bi bildiği olduğu için yaşatmıştır bu olayı bana.Allah'a şükürler olsun ki bıçaklanmadım.Çünkü sarhoş adamın ne yapacağı belli olmaz.Belki de hap içmişlerdi.Allah adaletlidir.Elbet birgün hesap zamanı da gelecek.
Saygılarla... |
geçmiş olsun.kanunlarımız kanun değil ki.garibim polis yakalar.cumuk denen saçmalıkta varya.savcı tutuksuz yargılansın der.sen dayak yediğinle yada yaralandığınla yada öldüğünle kalırsın.geçen akşam karadenizdeki katliamı seyrettim.adam 40 yıl ceza alıyor 6,5 yılda Rahşan affıyla çıkıyor,5 cana daha kıyıyor.nerde böyle kanun.lanet olsun.bir de adaleti bireyler kendileri sağlamasın diyorlar.benim canımı yakanlar ellerini kollarını sallıyarak gezsinler ceremesini zavallı madurlar çeksinler.tekrar geçmiş olsun.
|
YUNUSCAN
AMA BUTUN BUNLARI BIZE YAZACAGINA NIYE POLISE GITMEDIN!!!!!!! Iste hayat böyle siz beladan uzak dursaniz bile bela gelip sizi bulur! Yunuscan yarin kesinlikle polise git!!! Hic olmazsa olayin oldugu cevrede tedbir alirlar.Hatta babanla git!!!Sakin komplexe girme utanma!Babanla beraber durumu bildirin. Allah korumus! Kal saglicakla not: KACANIN ANASI AGLAMAZ |
benim bundan 40 sene evvelde aynı olay başıma gelmişti bir yılbaşı günü arkadaşımla dükkanların camekanlarına baka baka gezerken 7-8 kişi tarafından omuz ve itmelerinle tartaklanmıştık allahtan bir sivil polis karşı kaldırımdan bunları takip ediyormuşta dayak yemekten kurtulmuştuk.bunlar hasta pşisikopat insanlar mertlikle falan alakaları yok macera ve bela ararlar gecmiş olsun.
|
bu olayın açıklaması :insanların en büyük özelliği dünyadaki en vahşi hayvan olması özelliğimidir acaba.
|
Kardeşim geçmiş olsun.Ben bunlara insan şeklinde gezen gelişmemiş yaratıklar diyorum,çünkü bunların insanlıkla alakaları yok.Tamam böyle olmalarının bir çok sebebi vardır belki ama ,hiçbir sebep bir başkasına zarar verme hakkını veremez.Son yıllarda bu olayların artmasının en büyük sebebi de bence Rahşan affı.Ama yinede polise gidip şikayetçi olman iyi olurdu,en basit tepki bile tepkisizlikten iyidir ,tekrar geçmiş olsun kardeşim.
|
yunuscan büyük geçmiş olsun kardeşim,böyle hayvanlar maalesef her yerde var.''hayvanlar'' dedim ama belkide dememeliyim onlar bile sebepsiz yere saldırmazlar,ya açlıktan yada can acısından. bundan tam 16 yıl önce k.yaka dedebaşında aynı olayı bende yaşadım.kalabalık bir gurup sebepsiz yere laf attı,bende o yaşın verdiği delilikle karşılık verdim.bir anda çıkan kavga kargaşa derken belimden ve koltuk altımdan bıçaklandım.2 gün hastanede 2 ay ise evde acıyla geçti.o günlerde CMUK'da çıkmamıştı,ama yine de bu tür olaylar oluyordu abisi. böylelerini kodese tıkıp falakaya yatırsan ne olur,en fazla 2 ay sonra dışardalar.adamların ruhu kötü.... her neyse kafanı şişirdim kardeşim,tekrar geçmiş olsun yunuscan kardeş,dışarda hep pislikler vardır sen bunlara basmamaya çalış.sağlıcakla kal.....
|
Büyük geçmiş olsun yunuscan'ım gerçekten dikkat etmelisin öle karşıdan gelirken gördüğünde böle grupları yolunu değiştir yolun karşı kaldırımına geç her zaman böle şeyler yaratır böle gruplar..Bugüne kadar öle kalabalık olaylar hiç başıma gelmedi gerçekten gelmesinide pek istemem ama ufak çaplı sataşanlar çok oldu bende normal değilim ya hep zararlı çıkanlar onlar oldu ..:(
Kardeşim kendine dikkat etmelisin ;) |
gecmıs olsun.Umarım tekrar denk gelmezsiniz bencede polise git ve o yeri tespit etsinler cunku devriye geziyorlar sakat yerlerde.
|
Yunuscan geçmiş olsun kardeşim. Allah korumuş dediğin gibi daha vahim şeylerde olabilirdi. Arkadaşların dediği gibi önce polise gidin ve böyle bir olay çıkacağını hissettiğin zaman yolunu değiştir. Allah beterinden saklasın, geçmiş olsun.
|
Gecmis olsun yunuscan ....
Malesef Ülkemizde cahil magandalar ve buna benzer serseriler cogalmakda ve bunun önüne gecemiyoruz . Issizlik arttikca ve egitim yetersizligi kol gezdikce bu tür olaylara ister istemez katiliyoruz , ama ne güzelki sana fazla bisey olmadan ve sende kafani kullanarak o 13 kisiye negativ yaklasmadan oradan ayrilmisin , soguk kanli olmak lagzim.tekrar gecmis olsun dilerim butür olaylarin tekrarini yasamassin. Bir Olayda ben anlatiyim : Kemer de benim Arkadas hanimi ile gezerken, 3 serseri laf atmislar - hanimina , Kadin 7 aylik hamile idi , ne mutlu simdi nurtopu gibi bir ogullari oldu. Serserilerden biri sunu demis : bakin ortakati kiraya vermis demis , bunu duyan bizim Arkadas duymamazlikdan geliyor ve zeynebi yani hanimini eve götürüyor.Ben sigara alip hemen geliyorum diyor , tekrar o 3 serserinin yanina gidiyor ... ama elinde kürek sopasi ile , birinin burnunu kirmis digerini tekme tokat dövmüs ve o laf atanida 4 gün komaya sokmus kemer yasam hastanesinde , 3 gün arkadas kemer jandarma karakolunda tutmuslar , sonra ifade verildikden sonra serbest birakmislar , suan mahkemeyi bekliyorlar. Hanimi hamile idi korkar cocuk düser diye o an laf atildiginda bisey dememis , ve zeynepde icinden allaha sükür ismail duymadi diye icinden mirildanmis.ismail den kacarmi , Kemer - tekirovada lakabi deli tavuk ... adami yer böyle iste . selamlar - rastgelsin |
Kardeşim, geçmiş olsun; ancak bakabildim mesajlara sırayla; Allah' yar ve yardımcın olmuş; Artık insaların(!) birkısmı artık insanlıktan çıktı. Maalesef; ve matessüf boyle olayları duyar olduk; 38 senelik çimentepeliyim; oyle insanlar (!) taşındı ki bizim civara; artık kendi semtimiz de dahi güvenliğimiz kalmadı;
tekrar geçmiş olsun kardeşim; Polis olayına gelince; pek sonuç alınmıyor; yakalansalar dahi ertesi gün sokaklarda bunlar;! ne diyelim; Allah bildiği gibi yapsın. Sevgi ve Işık seninle olsun herzaman |
Yunuscanım öncelikle geçmiş olsun.eskilerin bir lafı vardır
'korkanın anası aglamazmış'' gelelim sadede o gurup kalabalık gezdiklerinede bakarsan muhtemelen aşagıda resmini verdiğim türdendir..bunlara aslıda keyif verici içecekler yasaklanmıştır ama kimin umurunda içince %100sapıtırlar..hoş normal zamanlarında da tehlikelidirler ya. neyse bilgin olsun istedim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bilimsel sınıflandırma Âlem: Animalia - Hayvanlar Şube: Chordata - Kordalılar Sınıf: Mammalia - Memeliler Takım: Primates - Primatlar Familya: Hominidae Cins: Homo - İnsan Tür: Homo habilis Leakey, 1964 Yaş konağı Pliyosen - Pleistosen |
Yunuscan geçmiş olsun diyorum dediğin gibi daha kötüsüde olabilirdi. Böyle yaratıkları halka açık yerlerde başı boş salmamak gerek.
|
geçmiş olsun kardeşim.gerçekten acınacak bir toplum haline geldik kimilerinin istediğide budu hap la alkol le uyuşmuş bir toplum yaratmak.ama bunu başaramadıkları senin sözlerinle belli.sen ve senin gibiler varolduğu sürece bu toplum varlığını yitirmez.saygılar...
başın hep dik olsun.. |
Alıntı:
Böle tehlikeli yerlerde her zaman arkanı kolluyacaksın ne zaman nerede ne olucağı belli olmaz yunuscanım umarım abilerimizin ve bizim tavsiyelerimize kulak verirsin ;) .. |
HEpinizden çok özür dilerim.Yanıtlarınızı anca şimdi okuyabildim.İşim vardı.Siteye uğrayamadım.Kiminiz anılarınızı paylaşmışsınız.Çok hoşuma gitti.Olayın şokunu da atlattım.Yine de dikaktli oluyorum.O gece şansa denk geldik iki kişi onlara.Normalde 5-7 arkadaş,milletin karısına,kızına,oğluna sataşmadan dolaşırdık.Zaten benim çoğu arkadaşım da enerjilerini pozitif şeylerde kullanır.NEyse konuyu değiştirmeyim.Artık geç saatlere kadar dışarıda kalmıyorum falan.Polise de gitmedim.KEşke gitseydim.Ama devriyeler orada geziyor.Hatta dayak yemeden 4-5 dk önce önümüzden polis arabası geçti.Neyse.Olacağı varmış.Hepinize ilgilerinizden dolayı çok teşekkür ederim.Allah kimsenin başına böyle olaylar getirmesin.Cumhur abi bu arada Çimentepeli abimizin olayına da bittim.Keşke rastlamasaymış ama dersini vermiş o yaratıklara.
Sağlıcakla kalmanız dileğiyle... |
gecmıs olsun ucuz atlatmıssın belanın bazen altından bazen ustunden derler daha kotusude olabılırdı allah gostermesın
|
yunuscan abı geçmiş olsun saygılar sevgiler rastgelsin
|
nevzat kardesıme katılıyorum cezalar caydırıcı degıl on kapıdan gır arka kapıdan cık gecmıs olsun
|
Saat 09:24. |