![]() |
merhaba..
açıkçası niyetim balıkçılık oyunlarından birinin linkini alıp forumu terk etmekti..
linki aldım ama forum hoşuma gitti.. sömürücü üye görünümünde olmaktan vazgeçtim.. çok hoş bi forum olmuş.. bilmiyorum ne zamandır faaliyette.. balıkçılık konusunda pek deneyimim yok.. hevesliyim ama bişeyler öğrenmek istiyorum.. herkese merhaba diye başlayalım bakalım:) |
Hosgelsin kardesim ...
nice sohbet ve yorumlara . rastgelsin - selamlar |
Aramıza hoşgeldiniz
istediğiniz her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz forumda yoksada memnuniyetle elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya hazırız :) Umarım diğer sömürücü üyelerimize örnek olursunuz :) |
teşekkürler hoş bulduk:)
|
aramıza hoşgeldin ırmak abla saygılar sevgiler:D
|
Alıntı:
abi derken? hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama.. bayanım ben;) |
Alıntı:
cok güldüm yaw ---:D :D :D nasil hitap edelim size , abla ? teyze ? kardes ? bayan ....??? isminizi ve dogum tarihini yazarsaniz bizler icin bir baslangic olur ;) tekrar hosgeldin ... rastgelsin - selamlar |
Aramıza hoşgeldiniz.Aramızda kalıcı olursanız amatör balıkçılık hakkında gerçekten büyük bilgiler sahibi olursunuz ;) ..
Hoşgeldiniz.. |
Alıntı:
ırmak diye hitap edebilirisiniz.. zira ismim bu:) |
Alıntı:
tesekkürler efendim . tekrar hosgeldin irmak hanim ;) ;) yasinizi sormuyacagim :D :D selamlar -rastgelsin |
Irmak hanım merhaba hoşgeldiniz .. ne iyi ettinizde geldiniz..aramızda balık merakı olanların sadece erkekler olmadıgını gösterdinizi..Yasin kardeşimizin dediği gibi ad+soyad+dogum tar.+ve bulundugunuz ili imza kısmına yazarsanız size hitapta kolaylık olur
|
Alıntı:
bu konuda titiz olduğunuz şeklinde uyarılmıştım.. ama kişisel bilgilerimi vermek konusuna pek sıcak bakmıyorum üzgünüm.. |
Hoş Geldin Irmak İşallah Forumda Yararlı Bilgiler Alırsın:)
|
Merhaba................................
|
Irmak hanım hoşgeldiniz umarım katılımcı olursunuz ,zira bu sitenin ne kadar seviyeli,dost canlısı,paylaşımcı ve mükemmel insanların katılımından oluştuğunu anlıyacak kişisel bilgiler konusundaki tedirginliği üzerinizden atacaksınız .Zira kişisel bilgiler derken, hitap konusunda zorluk veya yanlışlık yapılmaması açısından en azından doğum tarihinin belirtilmesi faydalı oluyor .Katılımcı olmanız dileklerimle.
|
ırmak hanım aramıza hoşgeldiniz. yönetici arkadaşlar ırmak hanımın nick ini en azından pembeye alırsanız sanırım hitaptaki yanlışları ortadan kaldırmış oluruz.nedersiniz.
|
Alıntı:
hayır sakın!! gerçekten hoşlanmadığım bişey varsa o da pembe rengidir.. |
foruma h.g inşallah iiii vakit geçirirsin
|
Alıntı:
|
Hoşgeldiniz Irmak hanım
|
Saat 13:09. |