RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Birde MERCAN bakalım dedik!!. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3719)

Rauf 02-10-2007 12:15

Birde MERCAN bakalım dedik!!.

Bu ayın 27 sinde coktandır gitmediğim derin suyu bir yoklıyalım dedim sabah altıda sırtıyı attım 7.30 a kadar bişi takmadı zaten hedefte mercan olduğu icin mühimde değildi.Takımı ilk saldığımda güzel bir vuruş aldım (zaten bende hep öyledir) 4 dakka sonra iki eşşek(özür) ıstavriti yukarıya teşrif ettiler.biri26cm diğeri24 cm idi
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İkinci defa takımı su attık 4 dakka sonra yine güzel bir vuruş Aha dedim bügün şans yanımda 4 dakka sonra 3 kocagöz bir tonga mercan istavritlerin yanına gitmek icin can atıyorlardı!!
Bu iki atıştan sonra yine tek veya cifterli kocagözler geldi ama bizim sonarın baterisi 8 volta düşünce derin su faslını mecburen bitirdik zira 150 metreden sonra yeterli volt olmadığı icin 300 metre derinliği bulamadık.Döndük 60 metreye orada da birkac honos efendiyle uğraştıktan sonra zar zor 5-6 tanede tongabaş mercan aldım.
Ne güzel işler devam ederken cektiğim takımın birden ağırlaşıp hafiflediğini fark ettim ama ne olduğunuda anlamıştım.
Sevgili!!! balon balığı tarafından ısırılmış namı değer kokar cıprası bunun üzerine takımı toplayıp ava son verdim saate 14 olmuştu yani 8 saatlik bir av gününü böylece noktaladım herkeze selam eder bol şans dilerim.
Yine cantayı dolduramadık tühhhh.

BLACK SHARK 02-10-2007 13:04

abicigim gene ne olursa olsun ...götürmüsün baliklari .. ufak mufak ama iyi ..:D :D
afiyet olsun , selamlar

MEHTERAN 02-10-2007 15:11

Afiyet olsun amcam, ellerinden öpüyorum.

ykmk 02-10-2007 16:00

Tebrikler Rauf kaptan.:)Çok güzel balıklar.Afiyet bal şeker olmuştur umarım.
Saygılarımla...
Rastgelsin...

ismail çakır 02-10-2007 16:37

abi balık bahane.. balığa gidebiliyoruz.. gönlümüzce avlanabiliyoruz.. yeter de artar bile.. yine de tavalığı almışsın afiyet olsun..

mufi 02-10-2007 18:20

Rauf hocam afiyet olsun.. şansın devamlı olsun...

yilmaz 02-10-2007 19:20

tebrikler rauf abi. balon balıklarıyla bizimde başımız dertte.

Taygun KOCABIYIK 02-10-2007 20:29

Rauf kaptanım benim fangrileri yakalamışsın yine :)
İnşallah daha iri ve bol balıklı avlara abi

giritli 02-10-2007 21:32

Rauf abicim selamlar ve de tebrikler...bence gayet de güzel bir gün olmuş...
Ayrıca bana pek öyle ufak-mufak gelmediler...;)

baturhan 02-10-2007 21:37

Rauf abi maşallah,mercanlar ışıl ışıl vallaha,hem mercandan daha lezzetli kaç balık var değilmi.(paşa sayılmaz o bir numara)

şansın bol olsun.

Rauf 03-10-2007 07:00

Sevgili dostlar ilginiz icin teşekkürler valla bu ramazan günlerinde aile efradı beşbucuk kişi olunca !!insanın gözüne az geliyodu ama allah yinede bereketini verdi yetti balıklar;) selamlar rastgelsin.

er35han 03-10-2007 08:07

rauf abi tebrikler mercanlar can yakıyor valla. son zamanlarda mercanlarla ilgili havadisleri hep antalya adana hattı üzerinde alıyoruz.ege de tık yok maalesef.

HALDUN YALIMLI 03-10-2007 09:12

Rauf abim almışsın pembeleri, keyfine diyecekte yoktur eminim. Daha bereketli avlara abim. RASTGELSİN

eşref sürek 03-10-2007 11:00

rauf abi mercanları görünce aklım gidiyor hava musait olmuyorki gidelim tuttalım bizim gittiğimiz yer kıyıdan 10 km hava çok sakin olmalı kısmet diyip kıyılarda oyalanıyoruz yoksa derin suyun zevkide bir başka oluyor afiyet olsun rastgele

makalele 03-10-2007 20:09

abi, ismail abinin dediği gibi. bu zevk insana yeter hele birde balık oldumu tamam. tebrikler.rastgele.

discus 03-10-2007 21:21

vay vay vay canım abim özlemişim senin şu kırmızıları valla.hadi hayırlısı abi devamı eksik olmasın inşallahhh...

Amatör İstanbullu 04-10-2007 00:47

Rauf abi
Güzel av olmuş tebrikler, afiyet olsun.
Bizimle paylaştığınız içinde teşekkürler.

nevzat 04-10-2007 04:43

Rauf Kaptanım ne güzel stres atmışsın ,tebrikler.

Rauf 06-10-2007 06:36

Alıntı:

er35han tafarından gönderildi
rauf abi tebrikler mercanlar can yakıyor valla. son zamanlarda mercanlarla ilgili havadisleri hep antalya adana hattı üzerinde alıyoruz.ege de tık yok maalesef.

Gecenlerde ishak ustamızınb da tekneyle gittiği av vardı ondada mercanlar baya iri idi kıyıda bu hayvan cok nadir tekneden olursa cıkıyor selamlar.

Rauf 06-10-2007 06:39

Alıntı:

Uzm.Dr.Rastgele tafarından gönderildi
.......Yine cantayı dolduramadık tühhhh.......

Aman hocam...Yapma yav....;) Her zaman olduğu gibi gene maşallahın var....

Teşekkürler İshakcım şu senin yerine mesaj yazan kim acaba bulabildinmi cok cirkin bişi.selamlar

Saat 16:20.