![]() |
lüfer-çıpra
dün akşam üzere lüfere takım atmak üzere yem olarak izmarit balığı aldık ve avlanacağımız yere vardık.iftar hazırlığı yaparken takımları denize attık. yemek yerken lüferin birisi kendi kendine yakalanmış . daha sonra bir lüfer daha yakaladım. başkada lüfer olmadı.sabah sahurdan sonra birkaç tane yengeç yakaladım.sabah hava aydınlanana kadar lüfere takım attım. tık demedi.güneş doğduktan sonra yengeç ile çıpraya baktım.iyiki de bakmışım.takımı attım beklerken takım boşaldı.balık takımın üstügeliyor diye oltayı elime aldığımda asılmaya başladı.biraz uğraştan sonra karaya aldım.1.050 kılo deldi. takımı yemleyip tekrar attım. fazla beklemeden tekrar asılmaya başladı.onuda aldım. ilk çektiğimden biraz daha iri idi. 1.450 kılo da bu çıpra geldi. toplamda 2.5 kilo çıpra ve 2 lüfer ile eve döndüm..
rastgelsin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
harikasın ismail abi,tebrikler.
|
İsmail ustam o çupraların güzelliği nedir öyle
Tebrik ederim 41 kere maşşallah |
harika kalite balıklar ikisininde avlanması en zevkli balıklardır afiyet olsun rastgele
|
İsmailcim valla harika bir dörtlü son derece kalite 4 balık tu.tu.tu maşallah
nazar deymez inşallah...:helal: :helal: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tebrikler İsmail abi,darısı başımıza inşallah.
|
Valla Ismail abi ne deyim ....
ustaligini gene konusturmussun , cok güzel av yapmissin sana afiyet seker olsun , iftarda baligin bol olsun Allah kabul etsin . O Cupra varya o Cupra .... ahhhh ahhh :D :D helal !!!!! bayrama az kaldi .... :D :D :D selamlar - rastgelsin |
maşallah maşallah ne güzel eliine saglık abi ;)
|
vay vay vay canım abim özlemişim senin şu resimlerini valla.ama bi döndün pir döndün valla hadi hayırlısı abi daha iyilerine inşallah.maşallah maşallahhh....:helal: :helal: :helal:
|
İsmail abi,tebrikler,herzaman balığı buluyorsun.İğnelerin keskin,avın bol olsun.Rastgele
|
İsmail abi tebrikler helal olsun ellerine sağlık...:helal: :helal:
|
eline koluna yüreyine sağlık ismail abi tebrikler :helal: :helal:
|
İsmail Bey sizi yürekten kutlarım....
Maşallah ne güzel çupralar onlar... Allah bereketli etsin.... AFİYET OLSUN....:) Selamlar...... |
İsmail bey bol şanslar bizede aynı dileklerde bulunman dileğiyle rastgele
|
abi naptın öyle maşşallah diyebiliyorum sadece....
|
mesajıma cevap yazan bütün arkadaşlarıma candan teşekkür ederim. daha iyilerinin sizlere rastgelmesini diliyorum.
rastgelsin.... |
ismail abi naptın sen abi ya harikasın! daha niceleri rastgelsin abi.
|
İsmail abim, her avın ayrı bir güzel, her avın ayrı bir renkli. Tebrik ediyorum abi. RASTGELSİN
|
Abi maşallah çupralar ne kadar güzel bu balığı avlamak ayrı bir zevk.Rastgelsin.
|
Tebrikler. Ben bu kadar irisini görmedim Çipuranın . Rast gelsin, afiyet olsun...:helal:
|
tebrikler ismail abi, çok güzel bir dörtlü olmuş..
|
Çakır abi,kırkbir kere maşallah,
muhteşem bir dörtlü olmuş,o çupralar hele,ne denirki.... Eline sağlık |
Allahım ,Allahım onlar ne öyle.görünce kalp atışlarım hızlandı.ismail abi tebrikler .afiyetler olsun
|
Alıntı:
|
Saat 18:22. |