![]() |
Alanyada mırmır oparosyonu
Merhaba arkadaşlar, mutlu gecen bir hafta sonunun resimlerini sizinle paylaşmak istedim.Aslında rauf ağbiyide davet etmiştim ama o pazar günü aile efradı tarafından esir alındığını ve piknik muhabbeti yapılması baskısı dolayısıyla gelemedi.Şimdi ben bu satırları yazarken ve gördüğü av resimleri dolayısıyla kafayı sıyırma durumlarında.neyse biz konumuza dönelim.
1-yem boru kurdu ve sülünez 2-teknik kıyıdan 20-25MT 3-kılasik mırmır kösteği iki iğneli 9746 Tİ 16nr marka=VMC her keze bol,bol selamlar rastgelsin. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bizde Türkistan bayragı yaparız:deli: :deli: |
Maşallah mırmır ları gözünden vurmuşsunuz.
bereketli ve neşeli avlar dileğiyle. Selamlar saygılar. |
Abicim tebrik ederim mırmırın belini hatta yüzgecini kuyruğunu falan kırmışsın :)
|
Remzi abi tebrikler,mırmırlar şahane.gerçekten de bolmuş oralarda mırmır bırakmamışsınız :) şaka bir yana yakalaması da acaip zevklidir.hele bir de zokalı takımla o kafa atışları hissetmek...afiyet olsun..
|
mırmır avı kıyı balıkçılığının en güzel avlarından biridir hele sizin gibi madeni buldunmu tadından yenmez çok iyi bir av olmuş afiyet olsun rastgele
|
arkadaşlar itirafa bakın, rauf abiyi davet ettim, benim başım kelmi? sen görürsün ?. güzel av olmuş tebrikler. rastgele.
|
Alıntı:
balıklar harika bütün ekibi kutluyorum:P |
Alıntı:
|
Remzi abi tebrik ederim gerçekten güzel bir ava imza atmışsın böle güzel avların devamını dilerim :)
|
Remzi bey tebrikler ,hem kalite ,hem adet daha ne olsun ki.
|
abi ellerine ve emeğine sağlık hasret kaldık mırmıra darısı başıma
|
harikalar yaratmışsın yanın bir zamanda gelip kurs almak isterim tebrikler
|
Dün benim iki kamışı tamir icin remziye gittiğimde selamlaşırken onun yüzündeki ifade her zaman gördüklerimden değişikti ağzı kapalı ama yanlara doğru uzamış gözler parlıyo üstüne üslük suratının rengi kırmızıya calınca bunda bişiler var yaa hadi hayırlısı dedim.gel bi bak şu resimlere dedi ne bu ya derken elimdeki kamışları yere düşürdüm adam balığı kırmış nerden tuttunbunları diye sorduğumda Nüspetle DENİZ den dedi doğruya bende pazar günü esir alınamasaydım bilicektim yerini.Talihime küseyim ordada tebriklerimi sunmuştum helal olsun bizim sitede adını balıkla yazan ikinci üyemizden sonra bide türkistan bayrağı yapanıda gördü!!!selamlar.
Barağı doğru koyalım barii. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Tüm site arkadaşlarımın gösterdikleri ilgi ve iyi dileklerine sonsuz teşekkürler herşey gönlünüzce olsun.Rauf abi resim için ayrıca teşekkür ederim.:helal:
|
Saat 03:52. |