![]() |
18 Aralik Avi...
bu sabah yine balıktan geldim.. yine sahte balık at-çek ve yemli takım ile bu levrekleri ve KDV olarak da çıprayı yakaladım..
rastgelsin... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Maşşallah.... Ne güzel hayvan şu levrek....
Çok şanslı ve ustasınız... Ustalığınız ve bizlere verdiğiniz ders gibi motivasyon beni hırslandırıyor... Bereketli ve keyifli avlarınızın devamını dilerim.. |
abi sen adama saç baş yoldurtursun valla süpersin süper ellerine ve emeğine sağlık
|
Poyraz yaramış abi :) tebrik ederim KDV oranının arttırılması taraftarı olduğunu bildirmek isterim :D
|
ismail abi tebrikler yine ustalığını konuşturmuşsun,levrekler süper emeğine sağlık abicim devamını dilerim...saygılarımla
|
Çok güzel av olmuş. Tebrikler, afiyet olsun.
|
kullandığınız sahte veya sahtelerin resimlerini veya özelliklerini yazarsanız güzel olur bence
|
tebrik ederim ismail amca...sahten yine aynı sahtemi....turunculu yeşilli olanmı...saygılar...
|
İsmail abi tebrik ederim yine yapmışsın yapacağını çupra gerçekten çok güzel bu sefer dış kapının mandalı konumuna alınmaması beni mutlu etti :)
|
Maşallah yine haarika balıklar ,tebrik ederim İsmail abi.
|
harika olmus bayram arefesinde :helal: :helal: :helal:
|
O sabahta diğer gelicek sabahlarda bu balıklar sihirli bir şekilde ismail ustadın oltasına takılacaktır o kadar diyom oradan gecmeyin diye şu balıklara annatamadım gitti gelsinler alanyaya öğrensinler buradakilerden nasıl zokaya gelmemeyi.!tebrikler hemşo ver coşkuyu ver coşkuyu.
|
Abi bunların zekatını ne zaman vericen haber verir sen sevinirim:D
|
ismail abi tebrikler doldurmuşsun taşın üstünü maşllah sana orda bi fotoğraf studtosu yapsak güzel olacak:D :helal: :helal: :helal:
|
İsmail abi oradaki büyük levrek ile vesikalık resim çektirilir vallaha,tebrik ederim,elinize sağlık
|
ismail abim maşallah. allah artırsın. afiyet bal şeker olsun.yanlız birşeyi anlayamadım. çipura da atçek ile mi geldi be abim? bu ne nasiptir ya rabbim?
|
ismail abi geç oldu ama şahane bir av daha yapmışsın nasip olursa bu sene ayvacığın ahmeetçe köyüne gelicem köy küçük kuyuya 9 km umarım o bölgede senin avlandığın yerler kadar bereketlidir.
|
İsmail abi senin avlarını ben Ege Ünv. Su Fak.inde araştırma konusu yapılıp, öğrencilere bitirme tezi konusu olarak verilmesini teklif edeceğim. RASTGELSİN
|
Saat 13:30. |