![]() |
Tekne Kadar Balik
Arkadaşlar bu ne yaaa?Tekne falan bırakmaz bu balık...
|
Aha babaaan dağına o ne yaw şimdi bu balıkmı oluyo bea..
|
abi bu adam bu balığı o direğe yaslı duran olta ile yakalamışsa ben de birşey bilmiyorum :D .
bence resimdeki eleman hava olsun diye balığın yanında poz veriyor ;) . |
amcama baksana bide kamışla yakalamış gıbı koymuş kamışını yanına:)
|
Bunlar da o balıkçıyla balığın dedeleri... :D
|
Serkan, şimdi bunun altına yorum yapacam, sen daha büyüğünü bulup ekleyecen, ona yazacak bişey kalmayacak. En iyisimi diğer resimleri eklemeni beklemek... ;)
|
Volkan vuracak bi tane bu boyda orfoz,söz verdi.Onu ekliycem.Biraz zaman alır ama...
|
Alıntı:
|
Çekmeye yürek dayanmaz bu balıkları.
|
Baaaaaliiiiik
Bizler yakaldığımız ölçüleredekine BALIK diyoruz bunlara :dikkat: BAAAAALIIIIIK :dikkat: demek daha doğru olur bence.Sağol Serkan SAYGILAR
|
Bırakın çekmeye ben tv kanalında seyrederken yürek dayanmıyor abi sanırım tatilde şu balıkçılarla biraz takılmalıyım
|
1 Eklenti(ler)
Bu balık tekne kadar yok ama böyle bir balığı çekmek isterdim doğrusu.
|
Ne olur kızma Selim ve İnşallah bu adam sen değilsin biraz gıcık oldum(doğamızda var herhelde) abiyi denize gömdüm.......
|
Alıntı:
|
Harbi adam öyle bir gülüyorki bunun gibisini babayı yakalarsınız gibi yaaa;;;İyi yaptın Sami baba göm göm ki pişmiş kelle gibi sırıtamasın....
|
Aslında o adam tuttuysa balığı ayıp ettik ama sanki bana o adamda hiç balıkçı tipi(nasıl oluyorsa) yokmuş gibi geldi.Birazda kıskançlık var tabi...
|
adam daha çok 1965 lerin filimlerinde yabancı denizci tayfaları var onlara benziyor gibi geldi
|
O sırıtma ve o rahatlıkla o balığı öyle havada tutma imkanı yok.Kaslarda hiç kasılmamış.Yok yok kıskandık galiba..
|
kendi adıma acayip kıskandım adamım ama seni bilmem.....
|
Bana bak adamın boynu yerinden çıkacak daha nasıl kasılsın baksana
|
Bende gülüyo zannettim.Abi biraz zorlanmış....Yok yok parayla almış kesin...Amasya da bizde balık tutamayınca hemen sazan,yayın(abartıp alabalık) alıp tuttuk diyoruz resim çektiriyoruz...Bir daha balığa gidelim diye....
|
Merak etme Sami yalnız değilsin bu tekniği her usta amatör balıkçı uyguluyor bak dikkat et (usta amatör)lan nediyom ben ya amatörün ustası yaniii
|
Güneş balçıkla sıvanmaz arkadaşlar.Resimden adamı silseniz de balığı o tutmuş işte,çatlayın... :deli: :deli: :deli:
|
1 Eklenti(ler)
Sami arkadaşım şu herifede ben gıcığım onunda ellerini falan yok edermisin bi zahmet
|
Sazan adamı boğmuş zaten Selim bırakın eli kalsın bari... :D
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Balıkcı dostlarım bu resimler dün arşiflerimi karıştırırken gözüme çarptı sizlerle paylaşmak istedim.
|
Anaaaaa nerden buldunuz bu benim resmim görüyonmu kafam çıkmamış albümde saklıyordum :D :D :D :dans:
|
Rastgelsin Can arkadaşım iyi bir av olmuş
|
Ya ben unutmuşum bu balıkları... Gerçekten çok iriler...
|
Serkan hoca avatar kalsın dokunma.
Benim tuttuklarımın yanında bunlar hamsi balığı. |
Alıntı:
|
Saat 17:27. |