![]() |
Antalya da Baracudalara devam
Bugün baracuda avinda 3. günüm deniz çok dalgali olmas1na ragmen bana yine çömertti
Yer : Antalya konyaalt1 sahili boaçay1 mevki Saat: 17:30 - 19:00 Tarih : 05-03-2008 Yöntem : ATçek yöntemi sahte bal1kla av Sahte bal1k : Maria princess 90 mm. Redhead Bal1klar: 65cm. 1110gr. + 55cm. 510 gr. Baracuda [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ooh Gelsin Barakudalar
Vallahi Helal.Bu canavarı çok merak etmeye başladım.Hani Levrek tadı filan deyince hepten meraklandım.Herşeyini okudum da yakalanınca verdiği hissi bilmiyorum( sıkıntı olmaması adına özelden de olur ).Anlatırsanız ekstra hoş olur.Tabir-i caiz ise şöyle balandıra ballandıra.Afiyet olsun , Rastgelsin...
|
maşallah hiç boş yok
abi anlat şunları biraz ya tadı nasıl? nasıl pişiriyon? tutarken heyecanı nasıl..afiyet olsun...:helal:
|
Alıntı:
|
Abi bizlere bu ok gibi görüntüleri Armağan ettiğin için teşekkürler.Afiyet olsun.
|
Alıntı:
|
Armağan abi tebrik ederim sayı ve boyutların artarak devam etmesini dilerim.
dipnot: Konuya girişin bana ıssız bir adada kalan Robinsonun günlüğünü anımsattı :) |
Abi tebrik ederim haarika balıklar, daha da güzelleri rastgelir inşallah.
|
tebrikler bu avı beyeniyorum
|
Tebrikler Armağan kardeşim Barakudaları yine toplamışsın.Afiyet olsun.
|
Alıntı:
|
Armağan abi başarı bir av olmuş. Tebrikler.. Daha büyüklerinide yakalayabilmen dileğiyle..
Afiyet olsun.. |
Alıntı:
|
Saat 09:27. |