![]() |
selam...bende geldim...
herkese selamlar.biraz geç oldu ama bende arnıza katıldım...herkese rastgele diyorum...
|
devam..
bu arada bişeyler eksik oldu...ben faruk Zir. mühendisiyim..genelde karadan ve ara sıra tekneden avlanıyoruz.mersinden anamura kadar avlanma mekanlarımız.
|
Faruk bey aramıza hoş geldiniz. İmza ayarlarınızı yaparsanız size nası hitap edeçegimizide öğrenmiş oluruz. Saygılar Faruk bey
|
şimdi oldu sanırım.teşekkürler...
şimdi oldu sanırım.teşekkürler...
|
Aramıza Hoşgeldiniz
Keyifli paylaşımlar dilerim...
|
Faruk abi hoşgeldin.
Paylaşımlarını bekliyoruz.. :) |
Alıntı:
aramıza katılmakla bizleride mutlu ettin umarım bizlerde seni mutlu ederiz. sana şimdiden paylaşımların için teşekürler ve ardığın herşeyi bulman dileğiyle sevgiler saygılar:) |
Aramıza hoşgeLdin faruk abi aramızda aradığın herşeyi buLmanı diLiyoruz..
|
arkadaşım hoşgeldin şu sıra ne alıyorsun at çekle .iskenderun mersin hemen hemen benzer..lüfer ve ceylan alıyorlar şu sıra buradan..
|
Faruk hoş geldin.Katılımlarının devamı dileklerimle.
|
Faruk kardeş aramıza hoş geldin sefa geldin ne iyi ettin.Katılımlarınızı bekliyoruz.
|
herkese teşekkürler.avlarımız yada bilgilerimiz oldukça paylaşmaya çalışacağım.mersin de bu aralar barracuda ceylan sinarit lüfer çıkıyor.levrek yakın zamanlarda duymadım.
|
faruk kardeş aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar saygılar
|
Yeni Katilan Bir Kişi Olarak Bende Hoşgeldin Diyorum.
|
Lüfere Mika Sahtemi Kullaniyorsunuz?burada Daha çok Mika Sahteyle Lüfer Aliniyor..
|
Sevgili Serdar
Sahtenin hammaddesi o kadar problem olmaz kanımca.Sadece kendi ömrü için tercih meselesi olabilir.Lüfer aç ise parlak , şekli yaralı balığı andıran her nesneye saldırabilir.Eğer fazla aç değilse koku konusu da önem kazanıyor.Yani sardalye başta olmak üzere bölgede alıştığı her balık yem olarak kullanılır.Rastgelsin....
|
sevgili nedim
iskenderunda mikadan başka bi şey kullanan yok diyebilirim.tabi bazı özel iskelelerden atanların dışında.o yüzden sordum.sonuçta mersin buraya yakın.benzer diye düşünüyorum.ama tabi çanakkale zaten akıntı ve zemin derinliği açısından buradan farklı çok çeşitli sahtelerin kullanıldığını ismail abidende biliyoruz.birde arkadaş at çek bizim işimiz deyince soru soracak kişiyi bulduğumu düşündüm.açıkçası pek sahtenin dışında avlanan biri değilim ama yinede dikkate alıp cevap yazdığın için teşekkür ederim... |
faruk aramıza hoşgeldin paylaşımların devamını dileriz saygı ve sevgilerimlee.....
|
hoşgeldiniz.güzel paylaşımlar dilerim
|
Saat 04:38. |