![]() |
12 Nisan 2008 Raporu
Avlak Çeşme
Yem olarak Mamun ve Sülines [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tanju kardeşim harika bir av olmuş tebrik ederim. Şansının devamını dilerim. Bornovalı kardeşim.
|
Merhabalar, c.tesi günü tanju kardeşimle beraberdik hava cok kötü gösteriyordu ama riske girmeye karar verdik ve deniz meteoroloji sitelerinin aksine çok süperdi 6 kişi 40 kiloya yakın balık çektik resimde görülenler sadece tanjunun payı:D güzel bir cumartesiydi. (Tanju sana da bir tane mercan denk gelmiş:):))
|
Bu senın Yakaladıgın Ufak olan Benım Yakaladıgım Mercan Kıme Gitti Acaba :)) Bu arada Keser Sapı Bana Denk Gelmiş.
|
senin koca mercanı iso da gördüm, e hani keser sapı gözükmüğyor resimde
|
avın çok bereketli geçmiş.tebrikler.devamını dilerim
|
Alıntı:
|
:helal:::helal::helal::helal::helal:
çok güzel bir av olduğu her halinden belli hepinizi tek tek tebrik ederim Tanju kardeşim.birdahaki avınız bundan güzel olur inşallah afiyet olsun saygılar sevgiler |
Tebrikler güzel av olmuş, arkada ki ısparozlar cok küçük değilmi? ısparoz katliamı yapmışınız, o kadar balığı ne diye yakaladınız, çipuralar ve mercanlar yetmiyormuydu:):) eşek ısparozları da güzelmiş yanlız, şaka bir yana tebrikler bir daha ki avımızın daha güzel olması dileğiyle.
|
Tebrikler avını gayet güzeL oLmuş..
|
Alıntı:
Bu arada kaç kğ üzeri yasak acaba |
Çeşme'nin ne tarafından bunlar ..?
Müthiş bir av yapmışınız, ne istersen var içinde :helal: Peki arkadaşlar ;Çeşme nin neresinden çıktınız balığa nerede bu çeşitlilik böyle ? Bana sanki Top Burnu açıklarında avlandınız gibi geldi, ya da Karareis- Gerence arası da olabilir, haklı mıyım ?;)
Her neyse ;bereketli av olmuş, ben de teknemi suya indirince, aynı sularda yakında görüşmek üzere:):D |
Evet haklısınız gerencede avlandık
|
Bu Arada Kaç KG uzeri Yasak Acaba
Yakalanan balıklar bildiğim kadarı ile kg olarak sınırlandırılmış. Buda kişi başı günlük limit 5 kg'dir. |
Tanjuuuuuu, tebrikler kardeşim, bu defa kıyıda kalmamışsınız belli oluyor. Balıklar ortaya karışık güzel olmuş, zarzavatsız daha iyi avlar diliyorum. RASTGELSİN
|
tebrikler cok güzel bir av olmuş bir dahaki avlarınız bundan kat kat daha bereketli olması dileğiyle..saygılar
|
Süper av olmuş daha iyileride olur işalla.Çeşmenin neresinden bu arada??
|
güzel balıklar. berketli ve afiyet olsun
|
şahane av daha ne olsun?
Tebrikler...:helal: |
tebrikler kardeş allah cümlemize böyle avlar rastgetirsin
|
Alıntı:
SaygıLarımLa. |
Alıntı:
|
güzel av daha nicelerine afiyet olsun...
|
Saat 18:13. |