RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Organizasyonlar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=35)
-   -   organizatörlerimizin dikkatine :) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=4880)

iskorpit 30-05-2008 08:17

organizatörlerimizin dikkatine :)

abiler bu aralar herkez bilenmiş durumda artık bir organizasyon yapında bi tekne turu yapalım cok özledik öle iç içe mabet sohbet eğlenceye ihtiyacımız var ADNAN ABİME bi gönderme yapıyım dedim.haydi adnan abim işte fırsat adı altında yap yeni bi organizasyon daha sitemize.SAYGILAR :helal::helal::helal:

şeref-başkan 30-05-2008 22:19

Alıntı:

iskorpit tafarından gönderildi (Mesaj 52408)
abiler bu aralar herkez bilenmiş durumda artık bir organizasyon yapında bi tekne turu yapalım cok özledik öle iç içe mabet sohbet eğlenceye ihtiyacımız var ADNAN ABİME bi gönderme yapıyım dedim.haydi adnan abim işte fırsat adı altında yap yeni bi organizasyon daha sitemize.SAYGILAR :helal::helal::helal:

Ertan kur ekibini haber ver tekne kolay

iskorpit 02-06-2008 08:37

abi organizatörlerimiz varken bana düşermi hiç :):):)

Caner BALIKÇI 03-06-2008 20:55

Ertan abi balığa gidelim diyosun ne zamandır ortalıkta yoksun:soru: :hıııı::hıııı: ne arıyon ne soruyon valla heeee::'(
saygılar

şeref-başkan 03-06-2008 21:37

Alıntı:

iskorpit tafarından gönderildi (Mesaj 52439)
abi organizatörlerimiz varken bana düşermi hiç :):):)

AÇILIŞI YAPIYORUM

1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)

Gelmek isteyenler ismini yazsın
Tekne avı yer Mersinkoyu tarih hep berabar karar vereceğiz

levrek 03-06-2008 23:30

Bende gelmekten mutluluk duyarım,sevgilerimle

iskorpit 04-06-2008 07:45

Alıntı:

balıkçı89 tafarından gönderildi (Mesaj 52498)
Ertan abi balığa gidelim diyosun ne zamandır ortalıkta yoksun:soru: :hıııı::hıııı: ne arıyon ne soruyon valla heeee::'(
saygılar

olurmu hiç öle şey hüseyincim aşkolsun seninle denk gelemiyoruz ama babanla fırsat oldukça konusuyoruz kardeşim selamımı sölemiyormu yoksa :'(

iskorpit 04-06-2008 07:51

Alıntı:

şeref-başkan tafarından gönderildi (Mesaj 52502)
AÇILIŞI YAPIYORUM

1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)

Gelmek isteyenler ismini yazsın
Tekne avı yer Mersinkoyu tarih hep berabar karar vereceğiz

evet abiler şeref abimizinde dediği gibi konunun altına gelmek isteyen arkadaslarımız isimlerini yazdırsınlarda pasımızı atsak artık üzerimizden:deli:gururumuz sitemizin vedaarı iftiharı erol abimiz şimdiden hazır çok sevindim:helal::helal:ne kadar kalabalık olursak okadar keyifli geçeceği kanaatindeyim,şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum..SAYGILAR SEVGİLER

HAYDİ RASTGELSİN ORG :helal::helal::helal:

şeref-başkan 04-06-2008 10:59

Mersinkoyu tekne avına katılacak olan liste gelmek isteyenler isimlerini yazdırsınlar teknede sırtıyıda çekme olanağımız var

1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)
4-Erol ERDOĞAN (Levrek)

Lethe 04-06-2008 11:24

Beni de eklerseniz sevinirim. İyice pas tuttum, çakralarım tıkandı artık :)

Lethe 04-06-2008 11:26

Alıntı:

şeref-başkan tafarından gönderildi (Mesaj 52513)
Mersinkoyu tekne avına katılacak olan liste gelmek isteyenler isimlerini yazdırsınlar teknede sırtıyıda çekme olanağımız var

1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)
4-Erol ERDOĞAN (Levrek)

Nee sırtı mıı?? :deli: :deli: :deli:
Süper olur! :)

şeref-başkan 04-06-2008 11:31

Mersinkoyunda böyle bir AKYA yakalama imkanımız olabilir

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Yada böyle bir PALAMUT yakalama imkanımız olabilir

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Bunların her ikiside sırtı çekilerek yakalandı

Caner BALIKÇI 04-06-2008 11:32

Alıntı:

iskorpit tafarından gönderildi (Mesaj 52509)
olurmu hiç öle şey hüseyincim aşkolsun seninle denk gelemiyoruz ama babanla fırsat oldukça konusuyoruz kardeşim selamımı sölemiyormu yoksa :'(

Sölemiyo valla Ertan abi :hıııı:.Ama gidelim en yakın zamanda balığa ;):Bu arada canımız ciğerimiz herşeyimiz Adnan abimiz nerelerde :soru:

saygılar;sevgiler

şeref-başkan 04-06-2008 11:37

Mersinkoyuna tekne avına katılacak kişilerin listesi gelmek isteyenler isimlerini yazdırsın

1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)
4-Erol ERDOĞAN (Levrek)
5-Ulaç ÇEKİÇ (Lethe)

şeref-başkan 04-06-2008 11:39

Alıntı:

balıkçı89 tafarından gönderildi (Mesaj 52518)
Sölemiyo valla Ertan abi :hıııı:.Ama gidelim en yakın zamanda balığa ;):Bu arada canımız ciğerimiz herşeyimiz Adnan abimiz nerelerde :soru:

saygılar;sevgiler

Hüseyin bey sizde bir ses yok biz gideceğimiz gün sizde sitece gözlemci olarakmı kalacaksınız

şeref-başkan 04-06-2008 11:44

Gelecek olan kişiler belirlendikten (netleştikten) sonra tekne konusunda bir açıklama yapacağım kişi sayısı belirlenemediği için tekne konusunda birşey diyemiyorum ama avımız tekneden olacak bu belli sadece büyük teknemi küçük teknemi olur kişi sayısını görmek lazım

şeref-başkan 04-06-2008 11:47

Alıntı:

Lethe tafarından gönderildi (Mesaj 52515)
Nee sırtı mıı?? :deli: :deli: :deli:
Süper olur! :)

Ulaş bey evet sırtıyı çekeceğiz tozlanmış olan RAPALA ve SİLİKON balıklarınızı bir kez daha elden geçirin

Caner BALIKÇI 04-06-2008 12:18

Alıntı:

şeref-başkan tafarından gönderildi (Mesaj 52520)
Hüseyin bey sizde bir ses yok biz gideceğimiz gün sizde sitece gözlemci olarakmı kalacaksınız

Şeref abi ben gelmessem olur mu hiç.Babamla birlikte beni de yaz abi ;)

Taygun KOCABIYIK 04-06-2008 12:22

Bende memnuniyetle hatta büyük bir istek ve arzuyla katılırım :)

şeref-başkan 04-06-2008 13:10

Mersinkoyu tekne avına katılacak olan liste

1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)
4-Erol ERDOĞAN (Levrek)
5-Ulaç ÇEKİÇ (Lethe)
6-Hüseyin CANER (Balıkçı89)

şeref-başkan 04-06-2008 13:12

Mersinkoyuda tekneden olta ve SIRTI avına takılacak olan liste

1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)
4-Erol ERDOĞAN (Levrek)
5-Ulaç ÇEKİÇ (Lethe)
7-Taygun (İmBat)

şeref-başkan 04-06-2008 13:21

Körelmiş iğneleri bilemeye başlayın iğneler konusunda daha detaylı geniş bilgi verilecek

iskorpit 04-06-2008 13:29

şeref abi düzeltmek gibi olmasında hüseyinin babası bizim hasan64 abimiz:):)

iskorpit 04-06-2008 13:31

adminizde teşrif buyurduklarına göre organizasyon iyice büyüyceğe benziyor helal taygunum:):) HASAN ABİMLE,ADNAN ABİMİN neden sesleri cıkmaz hala anlamadım?? işlerimi cok yoğun??yoksa davete bile gerek yokmu diyolar kesin öledir kambersiz düğünmü olurmuş hiç allah aşkına.şeref abi tamgaz devam konuyu bırakmayalım HASAN ABİMİ en başa yazmışsın zaten ona davet bile gerekmez,bu kadroya ADNAN DİNSEL'i de ilave ediver abi ...(KIVANÇ ABİ,SERKANIM,HALDUNUM,ONUR ABİ,ERHAN ABİ,ANIL,DENİZ ABİ,OKAN ABİ) daha daha tanışma fırsatı bulamadığımız diğer üye abilerim,kardeşlerim; bu organizasyona tüm rastgelsin ailesi olarak katılalım derim zeytinler inlesin.herkese şimdiden cok teşekkür ediyorum.SEVGİLER SAYGILAR

Anıl ÜNALAN 04-06-2008 13:53

1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)
4-Erol ERDOĞAN (Levrek)
5-Ulaç ÇEKİÇ (Lethe)
7-Hüseyin CANER'in (Babası)
8-Taygun (İmBat)
9-AnıL (DzzY) (beLirLenen tarihte işim oLMazsa)

Anıl ÜNALAN 04-06-2008 13:54

1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)
4-Erol ERDOĞAN (Levrek)
5-Ulaç ÇEKİÇ (Lethe)
7-Taygun (İmBat)
8-AnıL (DzzY) (beLirLenen tarihte işim oLMazsa)

Hüseyin canerin babasıyLa Hasan baLıkçının aynı kişi oLmasından doLayı hüseyin canerin babasını çıkartıyorum Listeden bize sadece bi tane hasan baLıkçı yeter :D

Lethe 04-06-2008 14:06

Alıntı:

şeref-başkan tafarından gönderildi (Mesaj 52523)
Ulaş bey evet sırtıyı çekeceğiz tozlanmış olan RAPALA ve SİLİKON balıklarınızı bir kez daha elden geçirin

Şeref Abi merak etme, ayda yılda bi sırtı fırsatı bulsam bile, takım techizat herşey hazır sayılır.Tabi ki son bi gözden geçirme kaçınılmaz. Olası bi trofeyi kaçırmak gibi bi lüksümüz olamaz değil mi? :)

iskorpit 04-06-2008 14:07

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 52536)
1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)
4-Erol ERDOĞAN (Levrek)
5-Ulaç ÇEKİÇ (Lethe)
7-Taygun (İmBat)

Hüseyin canerin babasıyLa Hasan baLıkçının aynı kişi oLmasından doLayı hüseyin canerin babasını çıkartıyorum Listeden bize sadece bi tane hasan baLıkçı yeter :D

:deli::deli::deli::deli::deli:

şeref-başkan 04-06-2008 16:05

Arkadaşlar şu andaki listeye göre 2 tekne (550 cm boyunda) konusunda anlaşmak üzereyim listede bir değişiklik olmazsa bir tanesini cumartesinden alacağız pazar akşamına kadar öteki tekne tarih belli olsun diyor her ikiside sırtı için anlaşılıyor

şeref-başkan 04-06-2008 16:14

Alıntı:

iskorpit tafarından gönderildi (Mesaj 52531)
şeref abi düzeltmek gibi olmasında hüseyinin babası bizim hasan64 abimiz:):)

Ertan bey bu arkadaşlarımızın soy isimleri farklımı

şeref-başkan 04-06-2008 16:18

Alıntı:

iskorpit tafarından gönderildi (Mesaj 52532)
adminizde teşrif buyurduklarına göre organizasyon iyice büyüyceğe benziyor helal taygunum:):) HASAN ABİMLE,ADNAN ABİMİN neden sesleri cıkmaz hala anlamadım?? işlerimi cok yoğun??yoksa davete bile gerek yokmu diyolar kesin öledir kambersiz düğünmü olurmuş hiç allah aşkına.şeref abi tamgaz devam konuyu bırakmayalım HASAN ABİMİ en başa yazmışsın zaten ona davet bile gerekmez,bu kadroya ADNAN DİNSEL'i de ilave ediver abi ...(KIVANÇ ABİ,SERKANIM,HALDUNUM,ONUR ABİ,ERHAN ABİ,ANIL,DENİZ ABİ,OKAN ABİ) daha daha tanışma fırsatı bulamadığımız diğer üye abilerim,kardeşlerim; bu organizasyona tüm rastgelsin ailesi olarak katılalım derim zeytinler inlesin.herkese şimdiden cok teşekkür ediyorum.SEVGİLER SAYGILAR

Ertan bey günümüz daha var zamanla ancak görürler gidişat büyük organizazyona dönecek gibi görünüyor

şeref-başkan 04-06-2008 16:23

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 52536)
1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)
4-Erol ERDOĞAN (Levrek)
5-Ulaç ÇEKİÇ (Lethe)
7-Taygun (İmBat)

Anıl bey işinizi tarihe göre ayarlayın 2 gün üzerinden bir organizazyon düşünülüyor 2 gün aramızda olamazsan 1 gün mutlaka olamalısınız aramızda

şeref-başkan 04-06-2008 17:38

İyi balık yakalayana acaba birde ödülmü versek mesala dönüşte çayları ona söyletsek

Lethe 04-06-2008 19:34

Alıntı:

şeref-başkan tafarından gönderildi (Mesaj 52551)
İyi balık yakalayana acaba birde ödülmü versek mesala dönüşte çayları ona söyletsek

Güzel fikir :) :deli:

şeref-başkan 04-06-2008 19:42

Gelcek olan arkadaşar tarih üzerinde herkes fikrini belirtsin

Lethe 04-06-2008 19:49

Müsadenizle ilk fikir benden olsun ozaman:
Genelde c.tesileri çalışmama rağmen, o gün için gitmeyebilirim.Böylelikle pazar gününü başka bir şekilde değerlendirebilim.Tarih olarak da, rüzgar durumunu da dikkate alarak, 14.06.08 cumartesi olabilir diye düşünmekle beraber, genele uyacağımı da belirtmek isterim.
Katılım yüksek olacaksa -ki öyle görünmekte- c.tesi ve pazar iki gün üst üste olursa, birini kaçıran arkadaşlar, diğer organizasyona katılabilir.
Saygılar..

kturkol 04-06-2008 20:14

Alıntı:

iskorpit tafarından gönderildi (Mesaj 52532)

ertan önümüzdeki üç hafta üstüste işlerim olduğu için katılmam mümkün değil. ama inanın gönlüm sizinle. umarım kalabalık bir organizasyon olur ve hepiniz bolca avlanırsınız. :cool::cool:

şeref-başkan 04-06-2008 20:19

Alıntı:

kturkol tafarından gönderildi (Mesaj 52565)
ertan önümüzdeki üç hafta üstüste işlerim olduğu için katılmam mümkün değil. ama inanın gönlüm sizinle. umarım kalabalık bir organizasyon olur ve hepiniz bolca avlanırsınız. :cool::cool:

Kıvanç bey tarihini daha tam belirlemedik gelecek olursan hangi tarih uyarsa o tarihi yaz değerlendirmeler arasına alınır

Lethe 04-06-2008 20:35

Bi anket mi açsak?Tarihin belirlenmesinde faydası olabilir...

Taygun KOCABIYIK 04-06-2008 20:35

Şeref abi Anılın işim olmazsa gelirim dediğine bakma öss hariç işi yok. Başka işi olsada zorla getiririm ben onu :)
Sırtı işinde bizim üstadımız Erol abidir ondak taktik ve teknik istiyoruz :)

Saat 11:08.