![]() |
12 haziran 2008 istanbul karaköy
karaköyde kıyıdan istavrit avı 1 tanede sardalya geldi 1 adette trakonya tuttum ve çok kötü çarptı ama onun resmiyok:)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
arkadaşlar dikkatlice baktığınızda sardalya balığının sırtında ay yıldız var bende yeni farkettim
|
burakcım paylaşımın için teşekkürler afiyet olsun güzel av bende zaman buldukça beşiktaşa gidiyorum..
|
burak kardeşim paylaşımın için çok teşekkürler.tebrik ediyorum ve daha iyi avlara diyorum.:helal::helal:
saygılar sevgiler |
resimleri normal boyutlarında tekrar yükledim büyültüp bakabilirsiniz
|
Ahhh
Ben olsam önce beni çarpanın eşgalini verirdim:D.Afiyet olsun...
|
evet burak abi senin dediğin gibi ay yıldız var tebrikler..
saygılar..:helal::helal: |
Geçmiş olsun..
Alıntı:
|
valla normalde iğne batsa hiç acımazdı çünkü alışkınım ama bu çok fazla acımıştı
|
bende cuma günü kuruçemedeydim amanın ne balıklar atlıyordu 3 kilo istavrit 4 levrek 3 tanede mezgit geldi
|
güzel av gerçekten, tebrikler
|
dünyadaki fanatik tek türk balık:P tebrikler... bölücüler pay çıkarırmı küçücük balıktan acaba? balık bile doğruyu biliyor
|
eskiden 10 yıl öncesi şarköyde çapari yaptığımız zamanlar trakonya çok gelirdi çapariye.ama kallavi cinsinden oldukça iri.70 cmye ulaşanı gördüm.gariptir şimdilerde yok.küresel ısınmanın sonucu değişen sıcak su akıntıları bu balığında yer değiştirmesine neden olduğunu düşünmekteyim.çapariden alırken üst çenenin uzantısında dikene benzer bölümden uzak durulmasını tavsiye ederim.eğerki temas etmişseniz kısa süre içinde koldan omuza doğru yükselen keskin bir ağrı yaşanır.çare olarak amonyak(idrar)ve sorası acil serviste serum bağlatmak olabilir .aman ha dikkat.etide lezzetlidir keratanın.oltanız ve umutlarınız kurumasın. rastgele.
|
Saat 17:18. |