![]() |
Çeşmealtı son havadisler(15.06.2008)
İki hafta aradan sonra, kaldığımızn yerden devam ediyoruz. Sagolsun mercanlar bıraktıgımız yerde bizi beklemişler. 100gr ve aşagısı mercanlar denize iade edilmiştir.
[IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] Bunlarda tuttuklarımızdan seçmeler. [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] |
tebrikler mercanlar harika görünüyor.pembe pembe imrendim valla :):)
|
Tebrik ederim.Mercanlar ve fotoğraflar gerçekten çok güzel.Merak ettim, sırf mercan mı çıktı? :D Afiyet olsun..:helal:
|
İbrahimcim tebrik ederim.
yok zamanında çok güzel balıklar almışsınız. daha irileri de denk gelir insallah :) |
Ertan'cım teşekkür ederim, darısı başına.
|
Ulaş genelde mercan çıktı, zaten küçük balıkları denize iade ettik.
|
Salih abi çeşmealtında balık hiç bitmiyor, yeterki hava müsait olsun.
|
İbrahim tebrik ederim güzel av olmuş..
Devamının gelmesi dileklerimle... |
Merhaba İbrahim.Tebrik ederim.1-2 hafta beklemeye deymiş.Daha iyilerine inşallah.
|
Tebrikler !
Yem olarak ne kullnadınız, iğnelerin markası ve nosunu yazarsanız sevinirim. |
Elinize saglık cok guzeller gercekten.Saygılar.
|
Halim abi uzun süredir yoktun, hoş geldin.
|
Sagolasın. Murat abi İnşallah daha iyilerini birliktetutarız.
|
Haldun bey, yem olarak mamun ve sülnes kullandık. İgneler mustat orta boy siyahlardan.
|
Tebrikler çok güzel bir av olmuş, darısı başımıza :)
|
Teşekkür ederim, Hasan'cım İnşallah daha güzellerini tutarsın.
|
ibrahim abi tebrik ediyorum balıklar güzel..:helal:
|
Alıntı:
|
Hasan teknen hangi limanda, ne zaman suya indirmeyi düşünüyorsun?
|
Alıntı:
|
Tebrik ederim ibrahim abi yine döktürmüşsün eLinden geLeni yapmışsın. Bu güzeL mercanLar ne zamana kadar devam edicek çok merak ediyorum. Bana kaLırsa mercan zamanı bitti ama senin fotoğrafLar öyLe demiyor :) Abi bu arada uskumru kanaL suyunda coşturmuş ortaLığı haberin oLsun Mercan oLmadığı zamanda bi uğra istersen ;)
|
İbrahim abi şahane av olmuş maşallah kere maşallah.
|
Hasan'cım İnşallah kazasız belasız tekneni indirirsinde birlikte balığa çıkarız.
|
Anıl'cım mercanlar bizi terk edince, uskumruya başlarız. Gerçi uskumruyuda Murat abimiz tutuyor, ondan kalanlarıda biz tutarız.
|
Alıntı:
|
Hasan'cım organizasyon işi Adnan abinin. İnşallah bir günde çeşmealtı organizasyonu olur.
|
İbrahim abi yaz aylarında genelde kıyıdan gidiyoruz biliyorsun ama şöyle ekim-kasım gelsin kesin çeşmealtından birşeyler yaparız. Gerçi senin kerterizlerde 12 ay mercan var maşallah :)
|
Taygun, ekim-kasım aylarında çupura organizasyonu yaparız. Saygılar.
|
İbrahim öncelikle tebrik ederim
Çok güzel mercan avlamışsınız.Afiyet olsun kardeşim.Sanırım sizin avlardan çok güzel fotoğraflar gelecek daha.Balığınız bol , iğneleriniz keskin olsun...İğneleri merak eden arkadaş için ben uzaktan da olsa yazayım.İğneler mustad 496 2-3 numaraya benziyor.Değil mi İbrahim ?
|
Teşekkürler ibrahim hoş bulduk.. bu günlerde işlerim yoğun o yüzden fazla giremiyorum.. balığada gidemiyorum epeydir.. malum bu hafta sonu SBS var oğlan ona hazırlanıyor..
|
Nedim abi, sen bu konularda uzman oldugunu bir kez daha kanıtladın. İgneler mustad 496 3_4 no
|
Estağfirullah
En çok kullandığım iğnelerden biridir.O yüzden tanıdım:D.Ustalık bana çok ağır gelir.Giyemem o gömleği.Ama rüzgar,deniz,akıntı durumuna göre anında takım uydurmayı çok severim.Fakat İbrahim akıntı deyince aklıma geldi.Herhalde sizin avlakta pek akıntı yok gibi.75 gr. civarı kurşun kullanıyorsunuz gördüğüm kadarıyla.
|
Nedim abi bir çok yerde akıntı var, o zamanda 100gr veya 150gr kullanıyoruz.
|
ibrahim tebrikler güzel av afiyet olsun...
|
Muhteşem..
Tebrik ederim arkadaşlar. Mercanlar harika...
Yumurtayı atmışlarmı dikkat ettinizmi ? Çeşme de çok nazlı mercanlar bu ara, pek iyi av vermiyorlar da..! Tahminimiz halen yumurtada buradakiler..! |
Yusuf abi yumurtayı atmıslar ki yemlere iştahla atlıyorlardı.
|
Hakan abi teşekkür ederim, nice güzel avlara.
|
İbrahim aynı yere gitmişsiniz herhalde değilmi...
|
Evet Halim abi, yerimiz aynı.
|
tebrikler kardeş çok iyi mercanlar
|
Saat 03:17. |