![]() |
Bu Adam Ne Yapiyor???
Sami ,yani rüzgar2 bu resimde sizce ne yapıyor?
Eylül 2000 ALALA GÖLETİ AMASYA |
Bence, yakaladığı balığı taşların arasına düşürmüş, onu bulmanın keyfini yaşıyor. Ama dikkat et Sami, o taşların arasında fareler de var...
|
Bana savunma hakkı doğdu.Bu gördüğünüz adam Cesur Yürek ....Yok abartmıyorum...Bu fotoyu çeken arkadaş(seko.genelde fot işiyle uğraşır balıktan çok) düşürdüğü balığı korkudan alamazken o alıyor..Yılan kurbağa hiç farketmez...Direk sokuyor elini ve sonuca ulaşıyor...Ya diğerleri...Sadece seyretmekle yetiniyor..Gerçek balıkçıı elini de sokar ayağınıda.Gerekirse balığı kaçırmamak için göle bile girer.İşte bu adam bunu yapıyor...Ve devamda edecek hiç yılmadan.
|
Cevap doğru değil...Yorumları bekliyorum ama düşürdüğü balığı falan almıyor...
|
Bu arkadaş göle taş atıyor olabilir göle dikkatli bakınca bir dairesel dalgalanma var ...Veya ayakkabısını o araya düşürmüş olabilir ayakkabıyı çıkarmaya çalışıyor belkide oraya canlı yem koydunuz onları almaya çalışıyor onu bunu bilmem ama adam borcu yokmuş gibi gülüyor hasta oldum valla
|
Can'a katılıyorum... Ama taşı suya değil muhtemelen fotografı çekene atacak gibi duruyor. ;)
|
Alıntı:
|
Sami o günü anılar bölümünde anlat istersen... Anlatılmaya değer bir gündü çünkü.Bir daha öyle bir av yaşayabileceğimizi sanmıyorum...
|
Alıntı:
|
Harbi oradan balıkmı çıkartıyorsunuz livar boş gibi şey etmiş yani itiraf edin ayakkabı gittiii
|
Abi harbi çamur atmışsın..Livarın dibini nasıl gördün en az 1 mt.uzunluğu var(doğrumu seko).Seko yazsa.....Naza çekiyo..Babası geldiya,şimdi evde balık ve arkadaşı midededir...Beyin biraz karıncalanmaya başlamıştır...Şu an ne yazsak gülme aşamasıdır....Bunun bir bardak veya 2 bardak ötesi asabi devresidir.Bu durumda "banane ya şimdi oturupta onlarımı eğlendirecem"diyodur...Birebir böyledir.Msn i açık ....Yalansa yazsın...
Alıntı:
|
Ne beden eğitimi öğretmeni? Anlamadım ama yazarım valide peder gidince... ;)
|
Ben senin branşını beden eğitimi sanmıştımm.Birde bana açıklama yazdırdınyaa. :camoka:
|
Arkadaşlar Sami bu fotoğrafın üstünü örtmek için bir sürü konu açıyo,aldanmayın.Dediklerinin hiç birini yapmıyor burada...Açıklayamıyorda...
|
Alıntı:
|
Patagonyada halk aç Sami ne diyorsun sen? Sen çukurlarda sıkışmış balıkları toplarken orada bir yığın zavallı insan aç geziyor.Örttürmem bu yazının üstünüüüüü...
|
Alıntı:
|
Bunu bir şiirle dile getirmek isterim(şiiir ne dile gelen ne)
Patagonya Ayı balıkları doğuruyor buz soğuğu bölgelerin derinlerinde, alacakaranlıkta yeraltı mağaraları oluşturuyor okyanusun son uçurumunu; Patagonya'nın inekleri ayırıyorlar günden kendilerini bir patırtı gibi, yalnızlıklara karşı sıcak sütunlarını soğukta yükselten ağır bir pis koku gibi Bir çan kadar ıssızsın sen, ey Amerika: için hiç bir zaman yükselmeyen şarkıyla dolu, ne eli ne de kulağı var çobanın, ova çiftçisinin, balıkçının ne bir piyanosu ne de bir yanak etrafında: izliyor ay onları, sonsuzluk yüceltiyor hayatlarını, gece gözetliyor onları, ve diğerleri gibi yavaş yaşlı bir gün doğuyor. |
Yaaa hastayım size heeee neyi paylaşamıyonuz bak biz burda aç gezelim sami kardeş sen orda havuduyla götür olacak işmi Seko adamım bu ne acımasız bir adam 2 bardak ötesine geçmek üzereyim şiirede hasta oldum haaa ya harbi sen orda ne yapıyorsun
|
Alıntı:
|
Eyvallah kardeşim bilirimki paylaşmayı seversin bunun örneyide bu site yetmezmi
|
:teşekkkür :teşekkkür :teşekkkür :teşekkkür Eyvallah kardeşim bilirimki paylaşmayı seversin bunun örneyide bu site yetmezmi
|
Sağol kardeşim duygularımız karşılıklıymış demekki.... :teşekkkür
|
Rüzgar kardeşim senin mesajlarını okurken kendimi bu gece panayırda gibi hissettim ne kadar cok curcuna var valla lunapark gibisin
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Ciddi anlamda sana katılıyorum bir yılın ardından kaybedilen bir yaş daha
|
Alıntı:
|
O kolu oraya sokan kişi 2 3 şey yapıyo olabilir.
1) Balık taşların arasına düştü onu almaya çalışıyor. 2) Malzemelerden biri araya düştü onu almaya çalışıyor 3) Yengeçle oynaşıyor. |
abi sanki bu adam sağdan gelen kişinin dizlerine kapanmış ve sağdan yakşan adam(eline dıkkat edın) yerdekı eğilmiş adamı affetmiş :dikkat: kimbilir neler yaptı vee ona bir gül verecek :P :P :P :P :P
ne attım beeeee ;) ;) |
Bu kadarı benim de aklıma gelmemişti bravo Volkancım... ;)
|
Alıntı:
|
Gölün suları çekilmiş bir gecede ve balıklar kayaların arasındaki havuzcuklarda sıkışmış.Küçükler göle,yenecek boydakiler sepete girdi o gün.Sami de burada elle balık topluyor.Anlayın ne yüce balıkçı olduğunu.Maşallah kardeşime...
|
Alıntı:
|
Saat 13:31. |