![]() |
inciraltında av
Pazar günü can sıkıntısından takımları alıp inciraltına uzandım.Bir iki saatte aldıklarımı paylaşmak istedim.Daha irileri size ratlaması dileklerimle.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Turgay abi, iki saatte bu kadar alıyorsan aksama kadar kim bilir neler alırsın.
Eline sağlık afiyet olsun. |
Barbunda barbun be abicim vallahi tebrikler :) Minekop bekliyoruz senden bu yılda.
|
tebrikler güzel av afiyet olsun devamını bekliyoruz;);)
|
tebrikler Turgay bey.İnciraltı bu aralar revaçta desenize.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Barbundan sonra dil balığınıda yakaldım yine inciraltı.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Dün İnciraltın'da geziyordum aklımada gelmedin değil Turgay abi 1-2 kişiyle muhabbet ettim. Mırmır bolmuş özellikle borukurdu ve madya yiyormuş bu ara birde madya ile çuprada yapıyormuş. Kovada irice bir mırmır vardı konuştuğum birinde.
|
iki saatte bir tava efiyet olsun paşalı.
|
tebrikler turgay bey çok güzel bu hafta sonu bende gelicem ya sahil evleri yada inciraltına sizede afiyet olsungüzel paylaşım
|
Alıntı:
Alıntı:
|
QUOTE=önder 35;56226]iki saatte bir tava efiyet olsun paşalı.[/quote]
Teşekkürler Öndercim Daha bereketli avlar sana nasip olur inşallah Alıntı:
|
paylaşımınız için teşekkürler :)
|
Daha bereketlisi size denk gelmesi dileğimle.
|
tebrikler güzel av olmuş.
|
tebrikler turgay abi daha nicelerine insallah rastgelsin...paylasım için saol abim.
|
Alıntı:
|
İnciraltı doğru zamanda en iyi balık yapan yerlerdir biridir.Ramazan bayramının 3. günü sabah2 kayık yanaştı ve 5 er kilo civarı yığınla granyozu gelen bir minübüse yüklediler. Büyük poşetlere koyup taşırlarken gözlerime inanamadım.10 dakika kadar indirmelerini seyrettim.
|
Evet kardeşim İnciraltının sağı solu hiç belli olmuyor.Bazen baba balıklar çekebiliyor insan ama bazende balıktan soğutuyor.
|
Alıntı:
|
Böyle can sıkıntısana can kurban turgay bey
|
Alıntı:
|
oltayla dil balığı yakalamak heralde her baba yiğide nasip olmaz heralde turgay abi. Abi sen 2 saatten fazla suda kalma kurutucan memleketin 3 yanından birini.
|
Yok kardeşim be o bir şansdı.Mesala dün sabah 8.30 dan 2.30 kadar aynı yerde takıldım.Hiçbirşey yok.Kısmet.
|
selamlar
formda yeniyim ama inciraltının müdavimiyim diyebilirim geçen senelerde şahane balık aldım ama bu sene pek iyi gitmedi ama kefal derseniz şahane kıbrıs oltasına bu balık hiç dayanamıyor deneyin derim |
tebrikler güzel av olmuş ince ince hepsinden almışsınız afiyet bal şeker olsun
|
Turgay abi tebrik ederim can sıkıntısı bu balıklarla gideriliyorsa sıkıntısız olduğunda bize birşey bırakmayacaksın galiba:)
|
kesinlikle haklıymışsın
Alıntı:
|
Saat 17:29. |