![]() |
19.10. Çeşmealtı
Cumartesi akşamı saat 00.00 da buluşup çeşmealtının yolunu tuttuk.
Arkadaşlarımızdan Titanic Yücel çok yorgun olduğu için gelemedi (yorgun oluşu gözlerinden okunuyordu) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bizde diyer arkadaşlar: Abim Mustafa Mehmet abi Ayhan Vedat Yeni balıkçımız Anıl Mehmet abinin çekmiş olduğu resimlerin kötü çıkmasından dolayı, benim çektiğim bir kaç resimi sizlerle paylaşıyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yeni Balıkcımız ANIL [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İlk defa olta ile böyle büyük bir DİL balığı yakaladım. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ibrahim kardeş ellerimize sağlık.keşke bizde böyle verimli bir av yapabilseydik. paylaşımın için teşekkürler
|
İbrahim kardeşim güzel paylaşımın için teşekkürler,
balık yeni yeni gelmeye başlıyor, daha irileri de rastgelsin. Bu arada Anıl'ı da balıkçılığa soyundurmuşsun, hele eline bir balık pulu yapıştımı çıkmaz :) tebrikler, selamlar |
Bence arkadaşın Yücel çok şey kaçırmış İbrahim.Pazar gününü yine boş geçmemişsin.Bence güzel bir av.Devamını dilerim.Tebrikler.
|
İbrahim abi tebrik ederim çupralar süper dil balığıda lezzeti bakımından favori balıklarımdandır :)
Tebrikler klasikleşen güzel bir av olmuş |
ibrahimcim yine döktürmüşsünüz... devamının gelmesi dileklerimle.. hep rastgelsin..
|
shark1 bey, imza ayarlarınızı yapsaydınız keşke ozaman size adınızla hitap ederdik.
Çeşmealtı bu hafta genelde verimli geçti beş adaet balık benim payıma düşen. Diyer arkadaşların tuttuğu balıklarda vardı ben tekneyi yıkarken Vedet arkadaşımız onları kimse almasın diye arabaya kaçırmış. |
İbrahim, tebrik ederim ellerine sağlık harika görüntüler yaşattın bizlere, bende çeşmealtındaydım ama bu görüntülerin yanından bile geçen av yapamadık, izmarit, göpezdez, isparoz dan başka 1 adet mercan yakaladık. 3-4 yer değiştirmemize rağmen maalesef her yerde aynı vuruşları aldık, bundan sonra seni takip edeceğim, ;)
|
Salih abi, Anıl kardeşimizide balığa alıştırmak istedik ama hava tahminimizden yüksek çıktı.
Anıl'ın ilk ve son balık macerası oldu. |
Murat abi, teşekkür ederim haftaya beraber tutarız.
|
Taygun kardeşim ilk defa olta ile dil balığı yakaladım.
Haftaya grup olarak gideriz nasip olursa. |
Halim abi, haftaya nasip olursa hep beraber gideriz.
|
Adnan abi, sen çeşmealtının neresindeydin?
|
güzel balıklar
ibrahim bey çok güzel balıklar tebrik ederim. bizde bu hafta bi hevesle özbekten balıklıovaya gece avı yaptık. eşkina için ama birtane yakaladı arkadaş biz sadece isparoz,gopes, birdahamı gece avı asla.
|
Nadir bey, mercanla dil balığını gece yakaladım, ay olduğu için gece avımız zevkli geçti.
|
İnşallah ibrahim inşallah ama benim zor gibi görünüyor her hafta sonu çıkamam izin almak zor içişleri bakanından..:P
|
Halim abi, hava güzel olursa kapına gelip yengeden izin alırız.
|
İbrahim kardeşim yine denizin güzellerini kapmışsın tebrikler.
|
Targay abi, nasip olursa haftaya grup olarak balığa çıkmayı düşünüyoruz.
Senide bekleriz. |
tebrikler güzel av olmus arkadaslar:) afiyet olsun
|
Saat 13:27. |