![]() |
18.10.2008 lidaki raporu
Herkese iyi bir hafta olması dileğimle,merhaba.Haftasonu malum güzel havayı kaçırmadık ve resimdeki arkadaşlarla beraber güzel bir gün geçirdik.yem yengeç.takım zoka.yer güzelbahçe.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
tebrikler murat. devamının gelmesi dileklerimle..
|
Muratcım lidakiler pırıl pırıl masallah, urla açıklarına büyüyüp gelsinler diye bekliyoruz. Umarım önümüzdeki ay bizlere de uğrarlar :)
güzel paylaşımın için teşekkürler |
Murat abi artık kıskanıyorum senin şu lidakileri :D Çok süper ve bu balığın bence en lezzetli olduğu dönemleri afiyet olsun :)
Tebrik ederim |
Murat abi, senden kaçan çupuranın biri yakaladım.
Diyerlerinide izin verki çeşmealtına gelsinler. Şaka biryana güzel bir av olmuş devamının gelmesi dileğiyle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
inşallah murat bende isterim tabiki.. gerçi sen ibrahime dedin :D ama bende üzerime alındım..:deli:
|
Murat abi,ben hertürlü öneriye açığım.
Halim abi, sende gelirsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
1-İbrahim 2-Murat 3-Halim 4-Ender başka teknesiyle beraber gelecek olan varsada buraya eklesin kendini.çünki benim teknemde yer olmuyor maalesef. |
Murat bey benide ekleyin konvoya seve seve gelirim. bende sanal olarak tanıştığım arkadaşlarla gerçek olarak tanışma fırsatı bulurum. tebrikler güzel av olmuş bu sezon iyi avlar dileği ve tüm arkadaşların yüzlerinin gülmesi dileğiyle.
Selamlar saygılar. |
Alıntı:
|
İnşallah hava güzel olurda güzel bir hafta sonu geçiririz.
Hafta sonuna doğru telefonlaşırız. Bu arada Salih reisde gelirse sevinirim. |
Taygun sana her zaman kapımız açık, istediğin zaman gir içeriye.
|
Alıntı:
|
Murat sende harikalar yaratmışsın, ellerine sağlık çeşmealtı ve güzelbahçede bukadar çipura varmıydı ayrıca çeşmealtından bende sizinle gelebilmek isterim, hatta taygundan fazla saçlarım var ;) tebrikler .... sevgi ve saygılarımla.
|
Alıntı:
Uzun süre oluyor karşılıklı olta atmayalı adnan abicim özledim vallahi halı desenlilerden ve i ile başlayanlardan korusun allah bizi :D |
tebrikler murat bey
çok güzel görünüyor lidakiler tebrik ederim. daha büyükleri nasip olsun inşallah
|
Alıntı:
Tanışabilirsek sevinirim tabiki. Buyrun arkadaşlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Saçla olsa bu iş inanın bende gidemem.Bende de oldukça az kaldı çünki. buyun bekleriz. |
Murat tam lezzetli olan boyları toplamışsın.Tebrik ederim afiyet olsun.
|
Alıntı:
|
abi sensin yaaa döktürmüşsün gene vallahi tebrikler devamını dilerim insallah...
|
Alıntı:
|
merhaba arkadaşlar ben yazları dikilide ikamet ediyorum ne kadar uğraştıysak isparozdan başka bişey çekemedik dikilide güsel balık çıkan yer biliyosanız bilgi verebilirmisiniz?
|
ben balığaaaa gitmekkk istiyommmmmm:(
|
Saat 03:55. |