![]() |
İkinci Video Denemesi Tropheus Bemba
Balıklarım büyümeye başladılar.
İkinçi videolarını yayınlıyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Akvaryumun çok güzel insan onları seyrederken bir başka oluyor.
|
Balıklar hakkaten gelişmiş serpilmiş bunlar daha ne kadar büyüyor ki abi?
Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum İbrahim abi senin ofis harika yahu :) akvaryum var müzik güzel atmosfer süper yani içki serviside varsa arada uğrayalım :D :deli: |
Turgay abi, bir balık tutarken birde balık beslerken kafamızı dağıtıyoruz.
|
Onikiden sonra içki + ...... servisimiz başlıyor. Senide bekleriz.
|
Alıntı:
|
Taygun, megavideo balık videolarımızı yayınlayaçağım güzel bir site kısa sürede onay veriyor.
|
İbrahim abi aslında kendimize bir video sitesi kurma fikri var kafamda. Yakında onu hayata geçirebiliriz. Kapandı-açıldı derdi yok.
|
Taygun'cum çok daha iyi olur.
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bunlarda benim balıklar İbrahimcim |
Turgay abi, senin balıklar benimkileri yer abi.
|
Turgay abi şöyle elini içine sokup bir poz verseydin bize yaa :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Uzun süredir siteye giremiyor konulardan habersizdim en sonunda girdim bu aralar yoğundum malum iş hayatı okul hayatı aşk hayatı nese İbrahim abicim tropların baya serpilmiş yakında bunlar bölgelerini tutup eş almaya başlarlar ALLAH yardımcın olsun valla.Valla aldığın ilk yavrulardan istiyorum haberin olsun..:D.Turgay abi senin balıklarında maşşalahı var valla he tatlı suyun paşası bunlar ...:D
saygılar .;sevgiler |
Alıntı:
|
Alıntı:
saygılar |
Hüseyin kardeşim iki kez ağzına yumurta aldı ama üç günü geçmedi tekrar yumurtayı attı.
|
Alıntı:
saygılar;sevgiler |
Çiftleşmesi
Akvaryumda Biraz Değişiklik Yaptım.
Telefon ile çektiğim için görüntü kötü kusura bakmayın. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] :):):) Buda Fotoğraf Makinesi İle [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Aman abicim +lı kısmı kaldırdım görende birşey sanacak :D
arka fondada george michael (corc maykıl) balıklara uygun ortam sağlanmış yani :) |
|
Abi ilk yavrularından istiyorum.Bende melek üstünde çalışıyorum takas yaparız.:D:D
Saygılar. |
Hüseyin kardeşim kahven soğudu sen hala balıkları görmeye gelcen.
Dişinin 25 gündür yavrular ağzında on güne kadar atmasını bekliyorum. Akvaryumu düzene sokmam lazım 4 tane ikola var onları birde iki adet bemba erkeği var onları satarsam akvaryum dört dörlük olacak. Saygılar. |
Balıklarımdan bir kaç örnek resim sunmak istiyorum:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [url=http://g.imageshack.us/img73/dsc00869os7.jpg/1/][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/URL |
akvaryum kadar dınlendırıcı bır olay daha yok akvaryuumunda cok guzel dostum bayagı emek sarf etmıssın bellı oluyor ...
|
Tankımın son hali;
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Erkek sayısını dörtten ikiye indirsemde Düelloya devam; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İlk yavrularım yedi aylık oldular; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Yeni çektiğim totoğrafları ve videoları sizlerle paylaşmak istedim.
Tankımın son hali; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sizce dişiler neden kavga eder; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Arkadaşım İbrahim,
Seni bu çalışmandan dolayı kutluyorum...Akvaryumun çok güzel birde Daha geniş olarak Komple Akvaryumuda verseydin daha estetik olurdu...Benim iş yerimde 500 litrelik vardı geçen yıl işe gittiğimde Akvaryumun ortadan patladıgını gördüm...tüm balıklarım ölmüştü...bir dah da akvaryum kurmadım... 4 ayrı cam bölmesi vardı ve her bölmede ayrı cinsten balıklar...çok üzüldüm..ve bıraktım...sana kolay gelsin...çok güzel bir uğraş elbette...paylaşımın için teşekkürler.. |
Nuri Bey. çok teşekkür ederim.
Akvaryumda bazı değişiklikler yaptım. Yavrularla birlikte büyüyen kolonimi on iki adet olarak azalttım. Üç adet bitki ekledim, dekorda bazı değişiklikler yaptım ve beğeninize sunuyorum. Kavga etmekten bıkmayan erkeklerim düzenli olarak her sabah kavga ederler. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Üçüncü erkekde kavgaya dahil oldu. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Dişilerden biri, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Çiftleşme anı, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Flaşsız genel görünüm, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Flaşlı genel görünüm, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Abi tropaların son durumlarını merakla bekliyorum. Saygılar
|
Caner kardeşim, nasılsın çoktandır görüşemiyoruz.
Bembalarımı sattım... çok üzülerekde olsa. Nasip olursa ay sonunda F1 Tropheus moorii ilangiler gelecek. |
Balıklar şahane allah nazarlardan korusun..
Şimdi dahada büyüklerdir ümarım... Yavru bile vermişlerdir.. |
Saygıdeğer arkadaşım İbrahim;
Senin bu duyarlı yaklaşımın için teşekkür ediyorum. Resimler harika,hele 3 resim öpüşme sahneleri harika olmuş ben bilgisayarıma arka resim olarak koydum.... Dip not olarak: taşlar çok büyük olmuş...aralarına va önlerine eğrelti otu şeklindeki otlardan koyarsan daha güzel bir görüntü elde edersin....Mobilya içerisinde daha güzel durmuş....tebrikler.... |
Saat 17:43. |