RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   08.11.2008 çeşmealtı av rapou (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=5353)

muratbaykent 10-11-2008 09:37

08.11.2008 çeşmealtı av rapou

cumartesi günü havanın sabahtan sert olması bizi biraz kararsız bıraktı.Kararsız olmanın sonucunda da biraz geç çıkmamızın verdiği dezavantajla pekte bizi tatmin etmeyen bir av geçirdik.Herkesin iyi bir hafta geçirmesini dilerim.Gopez,isparoz ve izmaritlerin dışında sadece bunlar vardı.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ibrahimz35 10-11-2008 10:11

Murat abi, tebrik ederim lidakilerden sonra mercanlarına kavuşmuşsun.
Bizde pazar günü evdeki havaları 2\4 kadar düşürdük.
Nasip olursa haftaya beraber çıkarız.

muratbaykent 10-11-2008 10:18

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 57006)
Murat abi, tebrik ederim lidakilerden sonra mercanlarına kavuşmuşsun.
Bizde pazar günü evdeki havaları 2\4 kadar düşürdük.
Nasip olursa haftaya beraber çıkarız.

Evet İbrahim kavuştuk ama herhalde unutmuşlar bizi.Pek yüz vermediler. Haftaya kısmet olursa cumadan konuşuruz.Teşekkür ederim.

ETHEM 10-11-2008 11:08

slm

Alıntı:

muratbaykent tafarından gönderildi (Mesaj 57005)
cumartesi günü havanın sabahtan sert olması bizi biraz kararsız bıraktı.Kararsız olmanın sonucunda da biraz geç çıkmamızın verdiği dezavantajla pekte bizi tatmin etmeyen bir av geçirdik.Herkesin iyi bir hafta geçirmesini dilerim.Gopez,isparoz ve izmaritlerin dışında sadece bunlar vardı.

tebrik ederim murat abi bizim yüzümüze 4 tane eli yüzü düzgün mercan güldü 2 tanede iri karagöz siz yine iyi av yapmışsınız haftaya cumartesi günü bende müsaitim organizasyona katılabilirim saygılar

ender 10-11-2008 11:10

Murat Bey geç kalmanın etkisi olmuş ama yinede bu haftanın en iyi görüntüleri sizde meteoroloji yüzünden ben bu hafta çıkmadım.benden resim malesef yok bu hafta önümüzdeki günlerde bunun acısını çıkartırız.inşallah bereketli haftalarda bol resimli günlerimiz olacak.
Selamlar Saygılar.

muratbaykent 10-11-2008 11:23

Alıntı:

ETHEM tafarından gönderildi (Mesaj 57008)
tebrik ederim murat abi bizim yüzümüze 4 tane eli yüzü düzgün mercan güldü 2 tanede iri karagöz siz yine iyi av yapmışsınız haftaya cumartesi günü bende müsaitim organizasyona katılabilirim saygılar

Teşekkürler Ethem.Toplantıdan seninde haberin olur muhakkak.Rastgelsin.

muratbaykent 10-11-2008 11:25

Alıntı:

ender tafarından gönderildi (Mesaj 57009)
Murat Bey geç kalmanın etkisi olmuş ama yinede bu haftanın en iyi görüntüleri sizde meteoroloji yüzünden ben bu hafta çıkmadım.benden resim malesef yok bu hafta önümüzdeki günlerde bunun acısını çıkartırız.inşallah bereketli haftalarda bol resimli günlerimiz olacak.
Selamlar Saygılar.

Teşekkür ederim Ender bey.Cuma günü size msn den yazdım cumartesi buluşalım diyerek.kapalıydınız ama açınca görürsünüz diye düşündüm.Nasip olursa haftaya görüşürüz.Selamlar saygılar.

ender 10-11-2008 11:37

geçen perşembe günü telefon arızası için gediler internet gitti
cuma hiç giremedim o yüzdendir malesef mesajı sşimdi 10 kasımda 12 36 da aldım
yeni gelip onardılar.
Selamlar Saygılar.

Taygun KOCABIYIK 10-11-2008 11:41

Murat abi lidaki out - mercan in olmuş bu hafta :D
Tebrik ederim

shark1 10-11-2008 11:56

Bu hafta çok kesat geçti hiç keyif vermedi bizede.ellerine sağlik

muratbaykent 10-11-2008 14:47

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 57015)
Murat abi lidaki out - mercan in olmuş bu hafta :D
Tebrik ederim

Haklısın Taygun.siyah beyazlar bizi terk edince,bizde kırmızı beyazın peşinden gittik bu hafta.Pek iri olmasada başlangıç için fena değildi.teşekkür ederim.

muratbaykent 10-11-2008 14:48

Alıntı:

shark1 tafarından gönderildi (Mesaj 57016)
Bu hafta çok kesat geçti hiç keyif vermedi bizede.ellerine sağlik

Sağlık olsun Uğur.Deniz ana bunları bize layık gördü bu hafta.Şükür yinede boş döndürmedi bizi.teşekkürler.

dilki 10-11-2008 21:02

Bu hafta başlangıçta 2 güzel lidaki ile başladım güne ama daha sonra bir anda kesilen balık bir ara tekrar yüzümüze gülsede 3 lidaki ve karagözle günü kapadık:( Umudum bir dahaki sefere kısmetse!!!
Sizinde ellerinize sağlık iyi balık!!!

paşalı 10-11-2008 23:16

Muratcım tebrikler balıklar süper.

ümit35 12-11-2008 09:29

murat bey tebrikler bizde bu hafta uzun ada tarafındaydık iki iri mercan ve lidaki aldık ama öğleden sonra hava bozunca geri döndük ama sizin geçen haftalar aldığınız şu lidakileri bulamadık rastgele

muratbaykent 12-11-2008 11:10

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 57033)
Muratcım tebrikler balıklar süper.

Teşekkür ederim Turgay bey.Sabah suyunu kaçırmamak gerektiğini bir kez daha anladım.

muratbaykent 12-11-2008 11:11

Alıntı:

ümit35 tafarından gönderildi (Mesaj 57049)
murat bey tebrikler bizde bu hafta uzun ada tarafındaydık iki iri mercan ve lidaki aldık ama öğleden sonra hava bozunca geri döndük ama sizin geçen haftalar aldığınız şu lidakileri bulamadık rastgele

Uzunada civarında bende daha lidakiye rastlayamadım.Teşekkürler.sizede rastgele.

nadirsakoglu 14-11-2008 21:41

murat bey güzel av olmuş genede tebrik ederim.afiyet olsun.

ADNAN 15-11-2008 21:15

Çeşmealtında bunları bulmakta çok zorlanıyorum, bir gün şunların adresini verinde bizde yakalıyalım :) tebrikler..

Saat 19:15.