RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Nasıl Bilirsiniz? (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=538)

rüzgar2 30-12-2005 03:19

Nasıl Bilirsiniz?

Arkadaşlar bu başlık altında olunca kanım kaynıyor...Şimdi affınıza sığınarak aşağıdaki bilgileri düşüncelerimden alıntı yaparak yazıyorum..Adı geçenlerin kızmamaları dileğiyle.....Bunlar canlandırmalarımdır...

İmbat:Tam bir balık hastası...Balık yemekten çok tutmayı sever(yalan foto.dan yediğide anlaşılıyor).Kız arkadaşmı yoksa balık mı?Tabiki balık.Kız arkadaşı da balığa gelse olurmu?Olmaz...Her zaman konulara kısada olsa yorum koyar..O burada teknik öğrenmek için adminlik yapıyor bazılarıda ona geyik bilgiler veriyor( :deli: ).Kısaca balık herşeyi....Pekiiiiiiii gelelim evlenince ne olacak......Tabiki elveda en sevdiğim balıklar,balıkçılar.forum sitem(tabii buda var ne zannettin).

Levrek:Tam bir levrek hastası.Öyleki balığın karakteri bile aynı.Kendinden emin denizde gezer öyle herşeye atlamaz.Serttir,haşindir diğer balıklar gibi oyunlar oynamaz,sırtını parlatmaz...Konulara pek yorum yapmaz,ama konu levrek olunca akan sular durur neyi var yok döker.(Kendimden biliyorum bisiklet deyince 5 yıllık bisiklet geçmişimi döküyorum).İcatlarıyla ve ensevdiği kişi Selim le paylaşmayı vakit geçirmeyi sever.Selim abi bir konu açsın o hemen altındadır.Selim abide aynı şekide...(İşi bilen bir bu var diyordur.Ama bilmiyorki Selim abi bana sormadan konu açmaz.O benim akrabam... :deli: :deli: )

Evet diğer moderatörlerimizi de yazacağım.Şimdilik bu kadar Achilles kurtardım zannetme.Gözlemliyorum hala seni...

Arkadaşlar gözümden kaçan varmı..... :deli: :deli:

Taygun KOCABIYIK 30-12-2005 03:41

Sami abi yorumların devamını bekliyorum.
Abilerim ayrıca herkes beni nasıl analiz ettiyse yazsın yanlışımız varsa bilelim vallaha admin falanız ama hiç önemi yok normal üye sayın benide.

rüzgar2 30-12-2005 03:44

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
Sami abi yorumların devamını bekliyorum.
Abilerim ayrıca herkes beni nasıl analiz ettiyse yazsın yanlışımız varsa bilelim vallaha admin falanız ama hiç önemi yok normal üye sayın benide.

Bu başlık altında alınmazsın demi tago...Ayrıca abilerim derken yaşıtlarım ve küçüklerim asla mı oluyor.... :D :D

Taygun KOCABIYIK 30-12-2005 03:47

yok canıııım

uzman 30-12-2005 03:49

Gene döktürmüşsün Sami kardeşim. Yani seni kutluyorum. Süper bir başlık. Ben birileri falan öldü sandım. İçim titredi. Senin edebi sanatlara yatkınlığın ya bir an aklımdan çıkmış, ya da bu başlığı senin açtığını birden görememişim. :D
Selamlar...

rüzgar2 30-12-2005 03:52

Alıntı:

uzman tafarından gönderildi
Gene döktürmüşsün Sami kardeşim. Yani seni kutluyorum. Süper bir başlık. Ben birileri falan öldü sandım. İçim titredi. Senin edebi sanatlara yatkınlığın ya bir an aklımdan çıkmış, ya da bu başlığı senin açtığını birden görememişim. :D
Selamlar...

Bendende sana selamlar (özeline yazıyorum bakmıyorsun)
Sorma ya hatırlarmısın öğle sıcağında bira içmişsinde ona bir yorum yapmıştım.Aynı ona benzedi ama gönderdik bir kere uzun ömürlü olacaklar.....

uzman 30-12-2005 04:08

:D :D :D
anlıyorum...

balıkcı 30-12-2005 04:10

Sami kardeşim açık veriyorsun akraba falan hani söylemeyecektik.

rüzgar2 30-12-2005 04:12

Alıntı:

balıkcı tafarından gönderildi
Sami kardeşim açık veriyorsun akraba falan hani söylemeyecektik.

Unuttum abi..Ne olur bir iki cümle yaz.Hep bana anlatma arkadaşları yaz be foruma herkes okusun

balıkcı 30-12-2005 04:17

Sami kardeşim hayalim fazla geniş değildir bilirsin(akrabayız ya bilmen lazım)

rüzgar2 30-12-2005 04:42

Alıntı:

Sami kardeşim hayalim fazla geniş değildir bilirsin(akrabayız ya bilmen lazım)

Yok yok....Senide yazacağım hep takipteyim....Döküman istersen onuda yaparım....Hayal gücüne gelince var var...Yazdıklarına bak anlarsın.... ;) ;) .Hep bekleyeceğim bir iki cümle....

balıkcı 30-12-2005 04:51

Sana açık verirsek yandık desene Sami kardeş bir de akrabam olacaksın insan bi kıyak geçer.

Taygun KOCABIYIK 30-12-2005 04:52

beni nasıl bilirsiniz???

rüzgar2 30-12-2005 04:53

Alıntı:

Sana açık verirsek yandık desene Sami kardeş bir de akrabam olacaksın insan bi kıyak geçer.

Kıyağımı herzaman geçerim abi...Sen hiç merak etme...Ama dersenki yok yazmanı istemiyorum yazmam tabi.

rüzgar2 30-12-2005 04:55

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
beni nasıl bilirsiniz???

Devam mı yani...Ben daha yeniyim benden bu kadar.Ama Seko bir gününde olsa bak sen ozaman......Sorduğuna soracağına bin pişman olursun....

balıkcı 30-12-2005 04:56

Yaz Sami kardeşim yaz bizi ölmeden mezara at bakalım,ey cemaat nasıl bilirsiniz beni.

Taygun KOCABIYIK 30-12-2005 05:07

Alıntı:

rüzgar2 tafarından gönderildi
Devam mı yani...Ben daha yeniyim benden bu kadar.Ama Seko bir gününde olsa bak sen ozaman......Sorduğuna soracağına bin pişman olursun....

beni bilirse bilirse serkan abi ilen haldun abi bilir.

balıkcı 30-12-2005 05:16

Araştırma bitmedi,mi Sami kardeşim.

rüzgar2 30-12-2005 05:19

Alıntı:

Araştırma bitmedi,mi Sami kardeşim.

Abi tam yazdım explorer mahvetti..ama yeniden yazacağım bekle üşenmem

balıkcı 30-12-2005 05:21

İyi araştır adres vereyim,mi

rüzgar2 30-12-2005 05:23

Alıntı:

Yaz Sami kardeşim yaz bizi ölmeden mezara at bakalım,ey cemaat nasıl bilirsiniz beni.

Abi seni şimdilik şöyle bilirim...:Çok iyi bir balıkçı olduğunu sanıyorum..(aramalarıma rağmen foto.yok ama).Malzeme hazırlama kullanma konusunda iyisin...Türkiyeyi çok özlediğin benim gibi biriyle geyik muhabbetine girmenden belli. :'( .Şaka konusunda (anlama ve yapma) ilk başlarda yeteneğin olmadığını düşünüyordum ama ama sadece şimdi var ama tembelleştirmişsin...Yada çoluk çocukla uğraşmayım diyorsun.Malzeme hazırlamada süpersin Bizim Seko gibi ne bulsan ataca suya.Sende aslında ne bombalar vardır ama anlatmıyorsun..
Yalnız şu diyaloğu hiç bir zaman unutmayacağım.Hıyarlık bende aslında..

Balıkçı:Serkan peki bulabiliyormusun solucanı her mevsimde yada kendin toplayıp bir yerde muhafazamı ediyorsun belkide yetiştiriyorsundur bunlardan hangisi?
Seko: Bahar ve yaz aylarında bulabiliyorum ama kışın maalesef...Eskiden annemin nane yetiştirdiği kasadan toplardım,sonra naneler kurudu,o iş de bitti...
Balıkcı(SEN): Serkan ben toplayıp muhafaza edebiliyorum zaten ileriki günlerde genel bir yazı yazmayı düşünüyordum bütün yemlerle ilgili.
Ben:Abi ne olur sinirlenme.Bilgilerini takip ediyor ve Sekoyla gıyabında konuşuyoruz..Çok bilgili diye...Azıcık su katayım ne olur kızma
Abi ne ile besliyorsun yemleri...
Üzgünüm Ama Sen Balıkcı: Sami bana rahatlıkla sorabilirsin ben böyle şeylere kızmam daha çok memnun olurum sizlere yardım edebilirsem tabiki sizlerdende yardım alabileceğim çok konu var balık avında.
Aslında çok basit yemlemek tabiki bu solucana bağlı ama bizim yağmur yağınca meydana çıkan solucanlar varya onları gazete kağıtlarını ince ince kıyarak. İlk önce bir suda hafifce yıkayıp üstündeki mürekkepler zehirli maddeler gitsin diye sonra kurutup ufak kıymış olduğumuz gazeteleri hafif bir şekilde ıslatarak solucanlara veriyorum tabi başka yemleride var.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Daha istersen var merak etme..Ama seni seviyorum ne yapayım...

balıkcı 30-12-2005 06:23

Sağol Sami kardeşim sağol ufak tefek sıyrıklarla atlatmışız sevgiler karşılıklıdır.
Bombalara gelince tabiki zamanla patlatırız çok ama çok konu var da aslında bana soru olarak gelse daha iyi cevap verebilirim tabiki karşılıklı konuşmak bilgi alış verişi daha sağlıklı olur çünki yazı yazmasını çok sevmeyen biriyim belki bir gün karşılaşırız balığa çıkarız bol konuşma zamanımız olur o zaman kim bilir resimlere gelince siteye bir çok resim gönderdim hayret senin gibi araştırmacı bunları bulamasın beni hayal kırıklığına uğratma bul şu resimleri.

balıkcı 30-12-2005 06:25

Birde iyi balıkcı olduğnu zannediyorum diye yazmışsın daha değil ama iyi bir balıkcı olmaya çalışıyorum.

rüzgar2 30-12-2005 06:27

Alıntı:

Sağol Sami kardeşim sağol ufak tefek sıyrıklarla atlatmışız sevgiler karşılıklıdır.
Bombalara gelince tabiki zamanla patlatırız çok ama çok konu var da aslında bana soru olarak gelse daha iyi cevap verebilirim tabiki karşılıklı konuşmak bilgi alış verişi daha sağlıklı olur çünki yazı yazmasını çok sevmeyen biriyim belki bir gün karşılaşırız balığa çıkarız bol konuşma zamanımız olur o zaman kim bilir resimlere gelince siteye bir çok resim gönderdim hayret senin gibi araştırmacı bunları bulamasın beni hayal kırıklığına uğratma bul şu resimleri.

Yok be abi bakmadım.Sekoda uyardı beni.Varmış.EEEE süsleme sanatı.Bu arada araştırmacı biri derken kopyala yapıştırcımı demek istedin.

rüzgar2 30-12-2005 06:28

Bende yazmasını ve konuşmasını sevmeyen nefret eden biriyim ama ne hikmetse burada birşeyler oldu....Demek buraya ihtiyacımız varmış....

aserkansatı 30-12-2005 06:31

Sami ne bu yanar dönerli imza be abicim?Gazino reklamı gibi... :artist: :artist: :artist:

rüzgar2 30-12-2005 06:32

Alıntı:

aserkansatı tafarından gönderildi
Sami ne bu yanar dönerli imza be abicim?Gazino reklamı gibi... :artist: :artist: :artist:

Abi renklensin bütün alem...İstersen var daha güzelleri...

uzman 30-12-2005 06:43

Sami, Serkan'ın dediği gazino meselesini bilmiyorum da imzada AB'ye girmişsin. :D
sevgiler...

rüzgar2 30-12-2005 06:58

Alıntı:

uzman tafarından gönderildi
Sami, Serkan'ın dediği gazino meselesini bilmiyorum da imzada AB'ye girmişsin. :D
sevgiler...

biraz abarttık ama yılbaşı hesabı....

rüzgar2 30-12-2005 07:09

Alıntı:

Birde iyi balıkcı olduğnu zannediyorum diye yazmışsın daha değil ama iyi bir balıkcı olmaya çalışıyorum.

Fotoğrafını gördüm Selim abinin aman diyeyim yanlış olmasın,yapmayın sakın ha.Ne balık mış o...Yalnız tahminim doğruymuş gerçekten iyi ve mütavazi balıkçı.......önünde eğiliyorum....(FOTOLAR FORUMDA VAR ARAŞTIRIN BENİM GİBİ YAPMAYIN)

balıkcı 30-12-2005 07:16

Sami kardeşim alt tarafı bir kaç balık resmi forumdaki arkadaşların çok daha iyi fotoları var hepsini görmek emeklerine saygı göstermek lazım derim ben.

rüzgar2 30-12-2005 07:24

Alıntı:

Sami kardeşim alt tarafı bir kaç balık resmi forumdaki arkadaşların çok daha iyi fotoları var hepsini görmek emeklerine saygı göstermek lazım derim ben.

EVET ABİ HAKLISIN ABİ.AKRABAMSIN ABİ...BİR KAÇ BALIK ABİ...YOK YOK DAHA KABULLENMİYECEĞİM....BİR KAÇ BALIK DEĞİL ABİ ONLAR......

rüzgar2 30-12-2005 17:01

SABAH KALKINCA AKLIMA BİR ŞEY GELDİ VE "TÜH BEN BUNU NASIL UNUTTUM"DEDİM...OLSUN ŞİMDİ YAZIYORUM.
LEVREK:EN SEVDİĞİ ŞEY LİNK VERMEKTİR.BİRİSİ ALINTI YAPSADA ÖNCEDEN VERİLMİŞ OLSUN DA YAPIŞTIRIYIM LİNKİ DİYE BEKLER... :D
ŞİMDİ İÇİMDE KALMASIN ONA BENDE BİR LİNK VERMEK İSTİYORUM...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

aserkansatı 04-01-2006 07:15

önce Levrek...

Eroldan başlayarak yorum yapayım biraz.Neden Erol derseniz,en ciddi görünen ama özünde en neşeli olan o da ondan...
Arkadaşım bir karikatür koydu,ardından bir fıkra koydu,en son da logo için yorucu uğraşlar sonucu güzelll sonuçlara ulaştı...Ama ağır takılıyo bu aralar,nedendir bilinmez...Fazla görünmüyor ortalarda...
Umarım sessizliği kısa sürer zira severim kendisini gerçekten.Hem İzmirden komşum olur hem de deniz balıkçılığında üstadtır.En önemlisi de sinirini belli etmez olgun adamdır...(Cevap yazma Erol paslaşmış gibi oluruz.Bırak konuşayım ben... ;) )
İşte LEVREK budur benim gözümde arkadaşlar...Her misinayı beğenmez,her yeme gelmez,sıradan oltalara atlamaz...Gönlünü yapmak lazımdır...

aserkansatı 04-01-2006 07:20

Achilles...

Haldun her mevzuya son noktayı koyan adamdır...Mevzunun durumuna göre bazen nokta koyar bazen virgül koyar sonra devam eder, bazen de adamı paranteze alır,hal ve gidişine bakar.Ona göre karne verir.Tepkilerinin yumuşaklığı beni deli eder.Benim öfkeleneceğim yerlerde o gayet sakin yanıtlar verir ve olayı tatlıya bağlar.İdareci olacak adamdır...

aserkansatı 04-01-2006 07:23

Ta-go

TAYGUN...
Ona ne yazayım ki...Yaşının adamı,doğal,mert,içindeki dışında...İsparoz sever,avlar ,yer...Tipik körfez çocuğu.Kızdımı yıkar ama hemen pişman olur,sevdimi de baş tacı eder...Anılla birlikte çok iyi mevkilere gelecekler inşallah ilerde çünkü akıllı gençler... ;)

rüzgar2 04-01-2006 19:48

ANIL(DİZZY):O sevdiği arkadaşı Taygun gibi balığa düşkün olmakla birlikte kız arkadaşınmı balık mı sorusuna taygun gibi balık cevabını vermez...Kız arkadaşından artan zamanlarını balıkta geçirir.Anılın bilgisayarı olmadığını tahmin ediyorum.Tayguna veya internet cafeye gidince şöyle bir siteye uğrar..Üye olduğumdan bu tarafa pek fazla görmediğimden bu şüpheye düştüm...Buradan çıkan sonuç biraz daha bize vakit ayır... :D

Taygun KOCABIYIK 05-01-2006 04:28

Anıl benim kadar düşkündür balığa ama sabrı pek yoktur çabuk pes eder ama iyi balıkçıdır o ne kadar inkar etsede hocası benim iğne kurşun bağlamayı bilmezdi yanıma aldım adam ettim iyide ettim o olmasa balığa 1000 de bir giderim şimdi balık tutamıycağımı bile bile gidip kaya balığı tutuyorum ama güzel vakit geçiriyorum çünkü yanımda o var onunla ölüme bile giderim teknede bir kez nerdeyse denizin ortasında kalıyoduk şmdi aynı durum olsa yine gözümü kırpmadan çıkarım balığa iyiki varsın kardeşim.

HALDUN YALIMLI 18-01-2006 20:00

Herşeyi Konuşmak Güzeldir

Serkan'ın da dediği gibi belki sonları bekliyor olabilirim ama yinede burada bu bölüm altında makara-kukara güzel oluyor. Benimle ilgili daha keyifl ve eğlenceli yorumlarda yapabilirsiniz arkadaşlar bu sadece Serkan ile sınırlı olmamalı diye düşünüyorum. Ne olursa olsun birşeyleri paylamak güzeldir. Sami benimle ilgili hala araştırmalardasın sanırım.SAYGILARIMLA

balıkcı 19-01-2006 08:58

Haldun kardeşimiz kendi ayağı ile gelmiş Sami, bunu kaçırmazsın sen hadi göreyim seni.

Saat 09:34.