![]() |
Arşivimden bir kaç resim de benden :)
sevgili dostlar . arşivden birkaç karede ben eklemek istedim. Malum bu aralar denizden ayrı kaldık.
tarih 25 10 2008 antalya kuzu avındayız. ekip: feridun baba kopez cengiz kuzucu tolga ugur reis [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Uğur kardeşim güzel resimler paylaşımın için sağol.
|
turgay abi kuzular canavar.. oldugunuz avlak lara kundu acıklarımıdır biz genelde temmuz 15 ve agustos sonuna kadar kuzu ve lambuka için kaşığa oraya gideriz.. avınızda cok güzel olmuş. tebrikler..
|
uğur abi özür isimler karıştı :D turgay abinin arşivide güzeldi karıştırdım:D
|
Alıntı:
|
tekneci dayılar iyidir hepside alemci cok güzel insanlar.. genelde içerde tava yağ piknik tüpü hazır yakalanan nevaleler pişirilir rakıyla keteze yaparken demlenilir:D yazın beraber cıkalım abi beklerim
|
Uğur abi şu soğuk günde içimizi ısıttın teşekkürler!!!
Kuzular gerçekten kuzu yani!!!Eğer yaşatabilseydin kurban bayramında keserdin kurbana para vermezdin:D Şu sizin ekibe dahil olmak isterim gayet keyifli görünüyor!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Her türlü kriterin mevcut olduğunu söyleyebilirim!!!!
Hem güzel balıkta yaparım tuttuğumuz balıkları yaparım:D |
guzel bır av paylaşım ıcın tsk ler....
|
uğurcum benim fotomu koymamışsın açıkçası krıldım o ğün kibariye taktiğini anlatmadın çok ayıp
|
Saat 17:19. |