![]() |
Cesmede balik turlari için kiralik yat
CESMEDE 24 METRE BOYUNDA YATIMLA BALIK AVI ORGANİZASYONLARI YAPIYORUZ KİŞİ BASI 25 TL ALIYORUZ BUNUN İÇİNDE ÖGLEN YEMEGİ DAHİL (mangalda balık,salata ve makarna) EGER FORUM OLARAK VEYA KİŞİ OLARAK ORGANİZASYON YAPMAK İSTERSENİZ ARAYIN KONUSALIM
CEM DİKMEN:0 535 651 50 51 |
Cem hoş geldin böle bir şee ihtiacımız vardı telefonunu not ettim.
|
slm
Alıntı:
hosbulduk abi saol böyle düzeyli 1-2 foruma numaramı bıraktım ne zaman ihtiyac olursa arayın abi görüselim |
abi aramıza hosgeldiniz.. fiyat bizim burdakılere göre cok uygun. izmire yolumuz düşerse bir organizasyonda bulusabılırız.. kalıcı olmanız dileğiyle
|
cem adlı üyeye .
:):helal:hoş geldin kardeşim kardeşim.çiftlik açıgındaki avlak yerini biliyormusun.hani sakızın çanları gidiştesancaktan görünen yeri. biliyorsan çoook iyi.bilgimiz olsun.kekeme.ksk
|
ha bi rde unutmadan saat kaç ile kaç arası ava gidiliyor.kaç kişi av a müsait .maxsimum kişi olarak. saygılar kekeme.ksk
|
Cem ile görüştüm...
Alıntı:
Cem yabancı değil, ortak tanıdığımız kimseler çok. her türlü öneriye açık bir arkadaşımız... Bilgilerinize.. |
Alıntı:
|
ilginize tesekkürler
abilerim tekneyle sabah acılma saati konusunda sıkıntımız yok telefonlasıp konusuruz gerence abimlede telefonda bu konuyu konustuk dönüsler içinde aksam suyunu yapıp döneriz. av yerlerine gelincede ciftlik tarafındaki yeri iyi bilen abim var ama ordaki batıgın cok derin oldugunu ve artık fazla balık cıkmadıgını söyledi biz genelde dalyandan acılıyoruz ve dalyan acıklarındaki döküntü taslara gidiyoruz balık yapmaz ise yer degistiriyoruz makri adasının önüne yada havaya göre daha müsayit olan kendi kerterizlerimize gidiyoruz.teknenin resmide avatarımdaki resimdir. ayrıca foruma nasıl resim koyulacagını cözemedim ögrenir ögrenmez av fotolarını ve teknenin daha büyük fotolarını koyarım bu konudada siz yardımcı olun bana :) simdilik iyi aksamlar
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] abilerim bulabildiim resimleri gönderdim simdilik dewamınıda yoluycam |
merhaba cem bey bizde her hafta sonu bunun gibi turlardayız. biz teknede hem balık tutarız hem piknik yaparız. rakı masamızı kurarız. bazende tava veya mangal yaparız bu imkanlarınız varmı?
|
slm ilhami abi
abi teknemiz yat yani rakıda içebilirsin mangalda yapabiliriz beraber yani abi senin istedigin hersey mevcut burda baska sormak istedigin bişey varsa yanıtlayayım abicim
|
cok guzel htıyacımız vardı boyle bıseye telefonunuzu kaydettım ınsallah gorusmek dılegıyle sevdalısı oldugumuz cesme dalyan da boyle bı balık avına gıtmek ok zevklı olacak
|
slm
bu pazar avdaydık arkadaslar av verimli gecti mercan ve karagöz agırlıklı bir avdı hava cok güzeldi bayaa eglendik arkadaslarla sizlerdende bir organizasyon bekliyorum artık
|
Cem bey merhaba bu pazar (22.03.209) varmı organizasyonun en az 2- 3 kişi geleceğiz. çeşmede nereye geleceğiz. biz memnun olursak her hafta sonu sadece pazarları geliriz. selamlar.
|
Alıntı:
abi bu pazar organizasyon olup olmayacagı cuma-cumartesi belli olur sana burdan mesaj yazarım abi ben |
Cem bey,organizasyona katılım yani çeşmeye geliş kişilerin kendi imkanları ile ve otobüslemi oluyor?Kendinizin ayarladığı bir otobüs varmı?
Saygılar |
Cem bey bu pazar için sizden haber bekliyoruz. hava sert gözüküyor. hem soğuk hem rüzgarlı gözüküyor. senin yat ın yanları kapalı mı? kapalıysa sogukta olsa geliriz. arabamız transporter İzmirden gelecek arkadaşlar varsa onlarıda alabiliriz.(Sinangil sizlede görüşebiliriz.) telefonlaşalım.saygılar.
|
çeşme avında buluşalım!!!
ilhami bey ben ksk de oturuyorum. bende gelmek isterim .hava müsait olursa cem beyden de yanıt gelirse hep beraber gidebiliriz.ister siteden isterseniz telefon ile.3813741 telim.meilim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] dan da yazışabiliriz.hoşçakalın.ömer ataç.:)
|
İlhami bey çok teşekkür ederim.Tabiki büyük bir zevkle gelmek istiyorum.
Hem sizleri tanımak hemde balık tutmak çok harika olacak.Sizin telefon numaranızı bilmediğim için kendi numaramı bırakayım.0532 503 34 76 mail adresimde [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sizden haber bekliyorum.Hoşçakalın Saygılar K.Cem |
Tamam arkadaşlar cem beyden haber alalım sizi arayacağım.
|
Alıntı:
|
yarın tur iptal
arkadaşlar Cem bey ile göştüm bu pazar gitmiyoruz. rüzgar ve şiddetli yağmur var. haftaya iyi olursa gideriz. saygılar.
|
cem kaptan turların her hafta sonu olucakmı bu konuda bilgi verirsen sevinirim ve aynı zamanda yat nerede duruyor
|
cem kaptan bu turları her hafta sonu yapıyormusun yoksa yatın tam olarak dolmasınımı bekliyorsun ve aynı zamanda yat çeşmenin neresinden kalkıyor saat kaç gibi bilgi verirsen sevinirim ilgine şimdiden teşekkür ederim
|
cem en kısa zamanda senınle görusecegız dostum
|
merhaba abilerim bir süredir foruma giremiyordum bu pazar balık turumuz var cesitli yerden arkadaslarla katılmak isteyen ilk sayfadaki numaramdan bana ulasabilir
|
cem kardeş sitemize hoşgeldin müşteri olarak enaz kaç kişiyle kaldırıyorsun tekneyi limit varmı ?
|
merhaba cem bey bu hafta katılmak istiyoruz dün telefonla görüşmüştük manisa-salihliden
acaba sabah kaçta çıkıyosunuz dalyan limanındanmı çıkıyorsunuz birde ne tür balık lar çıkıyor bilgi verirseniz sevinirim tolga özdoğan salihli |
Cem Bey merhaba. Bu hafta sonu için(26.04.09) turunuz var mı acaba?
|
teşekkürler cem bey ben serkan murat sizden hber bekliyotuz dokuz eylül ünivertesi hastanesi...
|
Cem kardeşim 25 Nisan Cumartesi için teşekkürler, güzel bir gün geçirdik havanın muhalefetine rağmen :) Arkadaşlar Cem kardeşimiz bizi misafir etti güzel bir gün geçirdik, güzel yemekler yedik ve havanın muhalefetine rağmen fena sayılmayacak balıklar yakaladık. Tavsiye ederim eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz.
|
cem kardesım özelden sana mesaj yolladım okursan sevınırım
|
Saat 16:27. |