![]() |
07.03.2009 avraporu
Cuma akşamından bir araya gelmemiz,cumartesi günü ava çıkıp çıkamayacağımız hakkında karar vermemiz içindi.Yaklaşık 1 aydır ava çıkamamamız ve anılarmızın depreşmesi sonucunda gözümüzü karattık ve Ildıra çıkmaya karar verdik.Sabah deniz kenarına geldik gelmesine ama hava öyle bir üfürüyordu ki,ikimizinde yüzü umutsuzluk içinde karardı.Bizim gibi niyetlenen 2 araba daha vardı.Onlar erken pes edip çıkamadan döndüler.Ama pilavdan dönenin kaşığı kırılsın deyip kararttık gözümüzü,attık tekneyi denize.Evet römorktan indirip üzerine binebilmek epey zor oldu rüzgar yüzünden ama sonunda başardık.Çektik ipi ver elini deniz ana.Saat 12 ye kadar ufak tefek balıklarla avunduk ama onların ardından önce fangriler sonrada paşalar ziyaret edince,tüm aksilikler unutuldu.Akşam üzeride sırtı ile levrekleri alınca ooo demeyin keyfimize.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ve işte gelecekte denizlerimizi emanet edeceğimiz tayfalardan biri.Benim oğlum Ege [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
muhteşem görüntü elinize emeginize saglık afiyet olsun
|
Murat Abi, azmine hayranım senden başka kim olsa balığa çıkmazdı.
Tebrik ederim afiyet olsun . Senin oğlanın resmini göremedim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tebrikler Murat Bey.
tüm kötü hava şartlarına rağmen azminize hayran kalmamak mümkün değil. iyi bir sezon olması, gülen yüzlerle sonlanmış avlar dileğiyle. Selamlar Saygılar. |
Alıntı:
|
tebrikler Murat bey harika av olmuş. ümitsiz havalarda zoru başarmak dahada büyük keyif veriyor.selamlar rastgele
|
Tebrikler.ellerinize sağlik.azminize hayranim.herdaim rastgele.
|
masallah cok guzel bı av olmus tebrıkler
|
murat abi senın raporlara hasret kalmıştık. gözümüz gönlümüz acıldı teşekkürler ve tebrikler abi. oradakı cuprada sankı üstüme üstüme geliyor:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ahh Murat abi yaktın beni taaa derinden bende denze açlmayalı epey oldu çok özlemişim bu görüntüleri!!!
Ama az kaldı yakında havalar düzelecek diye umuyorum!!!Geçi herhafta sonu yaklaştıkça heyecan artıyor ama düzgün gitmeyice heyecan yerini umutsuzluğa bırakıyor:( Balıklar muhteşem!!!Söylenecek pek birşey bulamadım darısı başıma darsı başıma darısı başıma!!!!Uzun zamandır kendi tuttuğum balıkla rakı içmiyorum umarım en kısa zamanda olur!!!!Tekrar tebrikler abi en kısa zamanda deniz anayla buluşmak dileğiyle!!! |
Muratcım senin paylaşımlarına hasret kalmıştık şükür kavuşturana balıklar süper kutlarım.Bu arada Allah bağışlasın geleceğin tayfası değil Kaptanı Ege hemde yakışıklı kaptanlardan.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Murat abicim tebrik ederim harika av olmuş :)
|
Alıntı:
|
mucadele etmenıze ve tum olumsuzluklara deymıs dogrusu tebrıkler
|
murat bey tebrıkler... levrek ve mercanı aynı nada nasıl çektınız merak ettım... tekne ıle mı avlandınız???? yoksa balıklar mezat mı denız mı onu merak ettım:)))
|
Alıntı:
|
Murat bey azim ve başarınız için tebrikler..'' Akşam üzeride sırtı ile levrekleri'' almanız ise akılcıl ve planlı bir balıkçı olduğunuzu gösteriyor..Tekrar tebrikler..
DibNot; Konu ve yazıları tam olarak okuyup algılamadan lütfen Kritik yapmayalım ..Saygılar!!! |
Alıntı:
|
Saat 05:42. |