RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   07.03.2009 avraporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=5648)

muratbaykent 09-03-2009 10:12

07.03.2009 avraporu

Cuma akşamından bir araya gelmemiz,cumartesi günü ava çıkıp çıkamayacağımız hakkında karar vermemiz içindi.Yaklaşık 1 aydır ava çıkamamamız ve anılarmızın depreşmesi sonucunda gözümüzü karattık ve Ildıra çıkmaya karar verdik.Sabah deniz kenarına geldik gelmesine ama hava öyle bir üfürüyordu ki,ikimizinde yüzü umutsuzluk içinde karardı.Bizim gibi niyetlenen 2 araba daha vardı.Onlar erken pes edip çıkamadan döndüler.Ama pilavdan dönenin kaşığı kırılsın deyip kararttık gözümüzü,attık tekneyi denize.Evet römorktan indirip üzerine binebilmek epey zor oldu rüzgar yüzünden ama sonunda başardık.Çektik ipi ver elini deniz ana.Saat 12 ye kadar ufak tefek balıklarla avunduk ama onların ardından önce fangriler sonrada paşalar ziyaret edince,tüm aksilikler unutuldu.Akşam üzeride sırtı ile levrekleri alınca ooo demeyin keyfimize.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ve işte gelecekte denizlerimizi emanet edeceğimiz tayfalardan biri.Benim oğlum Ege

ümit35 09-03-2009 10:40

muhteşem görüntü elinize emeginize saglık afiyet olsun

ibrahimz35 09-03-2009 11:03

Murat Abi, azmine hayranım senden başka kim olsa balığa çıkmazdı.
Tebrik ederim afiyet olsun .
Senin oğlanın resmini göremedim.

muratbaykent 09-03-2009 11:27

Alıntı:

ümit35 tafarından gönderildi (Mesaj 60075)
muhteşem görüntü elinize emeginize saglık afiyet olsun

Çok teşekkür ederim Ümit bey.Sizede rastgelsin.

muratbaykent 09-03-2009 11:30

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 60076)
Murat Abi, azmine hayranım senden başka kim olsa balığa çıkmazdı.
Tebrik ederim afiyet olsun .
Senin oğlanın resmini göremedim.

İltifatlarına teşekkür ederim İbrahim.Telefonla konuşuyoruz ama uzun zamandır siteden yazışmak için bir vesile yoktu.Pek ümitsizdik ama sonradan iyiki çıkmışız dedik.Özlemişim ve hatta resim eklemeyi bile unutmuşum baksana.Şİmdi düzelttim.Artık oğlanda sitede.Daha irileri sana denk gelir inşallah.

ender 09-03-2009 11:49

Tebrikler Murat Bey.
tüm kötü hava şartlarına rağmen azminize hayran kalmamak mümkün değil.
iyi bir sezon olması, gülen yüzlerle sonlanmış avlar dileğiyle.
Selamlar Saygılar.

muratbaykent 09-03-2009 14:44

Alıntı:

ender tafarından gönderildi (Mesaj 60079)
Tebrikler Murat Bey.
tüm kötü hava şartlarına rağmen azminize hayran kalmamak mümkün değil.
iyi bir sezon olması, gülen yüzlerle sonlanmış avlar dileğiyle.
Selamlar Saygılar.

Bu harika temennileriniz için tüm amatör avcılar adına teşekkür etmeliyim sanırım.Dediğiniz gibi azim duvarı deldirdi:)daha iyileri size rastgelsin.

kocabalık 09-03-2009 15:23

tebrikler Murat bey harika av olmuş. ümitsiz havalarda zoru başarmak dahada büyük keyif veriyor.selamlar rastgele

ibrahimsepetçi 09-03-2009 15:24

Tebrikler.ellerinize sağlik.azminize hayranim.herdaim rastgele.

seyirsubayi 09-03-2009 21:18

masallah cok guzel bı av olmus tebrıkler

delvel 09-03-2009 21:21

murat abi senın raporlara hasret kalmıştık. gözümüz gönlümüz acıldı teşekkürler ve tebrikler abi. oradakı cuprada sankı üstüme üstüme geliyor:D

muratbaykent 10-03-2009 19:47

Alıntı:

kocabalık tafarından gönderildi (Mesaj 60081)
tebrikler Murat bey harika av olmuş. ümitsiz havalarda zoru başarmak dahada büyük keyif veriyor.selamlar rastgele

Teşekkürler Mustafa bey.Aynen dediğiniz gibi,ümitsiz başladığımız bir günü çok keyifli bitirdik.Sizlerede rsatgele.

muratbaykent 10-03-2009 19:48

Alıntı:

ibrahimsepetçi tafarından gönderildi (Mesaj 60082)
Tebrikler.ellerinize sağlik.azminize hayranim.herdaim rastgele.

Çok teşekkür ederim İbrahim bey.Sezon sanırım açılıyor yavaş yavaş.Sizede rastgele.

muratbaykent 10-03-2009 19:49

Alıntı:

seyirsubayi tafarından gönderildi (Mesaj 60094)
masallah cok guzel bı av olmus tebrıkler

Darısı başınıza Okan bey.Teşekkür ederim.

muratbaykent 10-03-2009 19:51

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 60095)
murat abi senın raporlara hasret kalmıştık. gözümüz gönlümüz acıldı teşekkürler ve tebrikler abi. oradakı cuprada sankı üstüme üstüme geliyor:D

Velicim Antalya,Alanya ve Mersin raporlarına bizim ağzımızın suyu akmıştı.Azda olsa dengeyi sağlayabildik umarım.Sen gel bu taraflara da resimdekiler değil gerçekleri atlasın üzerine.;)

dilki 11-03-2009 20:18

Ahh Murat abi yaktın beni taaa derinden bende denze açlmayalı epey oldu çok özlemişim bu görüntüleri!!!
Ama az kaldı yakında havalar düzelecek diye umuyorum!!!Geçi herhafta sonu yaklaştıkça heyecan artıyor ama düzgün gitmeyice heyecan yerini umutsuzluğa bırakıyor:(
Balıklar muhteşem!!!Söylenecek pek birşey bulamadım darısı başıma darsı başıma darısı başıma!!!!Uzun zamandır kendi tuttuğum balıkla rakı içmiyorum umarım en kısa zamanda olur!!!!Tekrar tebrikler abi en kısa zamanda deniz anayla buluşmak dileğiyle!!!

paşalı 11-03-2009 21:46

Muratcım senin paylaşımlarına hasret kalmıştık şükür kavuşturana balıklar süper kutlarım.Bu arada Allah bağışlasın geleceğin tayfası değil Kaptanı Ege hemde yakışıklı kaptanlardan.

muratbaykent 12-03-2009 12:46

Alıntı:

dilki tafarından gönderildi (Mesaj 60123)
Ahh Murat abi yaktın beni taaa derinden bende denze açlmayalı epey oldu çok özlemişim bu görüntüleri!!!
Ama az kaldı yakında havalar düzelecek diye umuyorum!!!Geçi herhafta sonu yaklaştıkça heyecan artıyor ama düzgün gitmeyice heyecan yerini umutsuzluğa bırakıyor:(
Balıklar muhteşem!!!Söylenecek pek birşey bulamadım darısı başıma darsı başıma darısı başıma!!!!Uzun zamandır kendi tuttuğum balıkla rakı içmiyorum umarım en kısa zamanda olur!!!!Tekrar tebrikler abi en kısa zamanda deniz anayla buluşmak dileğiyle!!!

Dediklerine aynen katılıyorum.Özlemiştik balık tutmayı.Az kaldı.Artık forumda güzel paylaşımlar alabilmek için mevsimde geldi.bende aynı temennilerde bulunuyorum.Darısı başına,darısı başın,darısı başına.;)

muratbaykent 12-03-2009 12:48

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 60124)
Muratcım senin paylaşımlarına hasret kalmıştık şükür kavuşturana balıklar süper kutlarım.Bu arada Allah bağışlasın geleceğin tayfası değil Kaptanı Ege hemde yakışıklı kaptanlardan.

Ege için yazdıklarına teşekkür ederim Turgay bey.En kısa zamanda sizin paylaşımlarınızıda aramızda görelim.Sizinkileride özledik.Sizede rastgelsin inşallah.

Taygun KOCABIYIK 13-03-2009 18:46

Murat abicim tebrik ederim harika av olmuş :)

muratbaykent 16-03-2009 09:18

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 60135)
Murat abicim tebrik ederim harika av olmuş :)

Teşekkür ederim Taygun.Sanada rastgelsin.

mehmeterhan 17-03-2009 19:17

mucadele etmenıze ve tum olumsuzluklara deymıs dogrusu tebrıkler

seyirsubayi 24-03-2009 16:23

murat bey tebrıkler... levrek ve mercanı aynı nada nasıl çektınız merak ettım... tekne ıle mı avlandınız???? yoksa balıklar mezat mı denız mı onu merak ettım:)))

muratbaykent 24-03-2009 17:16

Alıntı:

seyirsubayi tafarından gönderildi (Mesaj 60336)
murat bey tebrıkler... levrek ve mercanı aynı nada nasıl çektınız merak ettım... tekne ıle mı avlandınız???? yoksa balıklar mezat mı denız mı onu merak ettım:)))

Okan bey levrek ve mercan aynı gün çekildi.Aynı yerde çelildi.Tekne ile avlandık.Mezat merakınız varsa sabah erkenden Güzelbahçe limanına giderseniz iyi ve ucuz balık alabilirsiniz.Teşekkür ederim.

Adem VARDARCIK 24-03-2009 17:25

Murat bey azim ve başarınız için tebrikler..'' Akşam üzeride sırtı ile levrekleri'' almanız ise akılcıl ve planlı bir balıkçı olduğunuzu gösteriyor..Tekrar tebrikler..

DibNot;

Konu ve yazıları tam olarak okuyup algılamadan lütfen Kritik yapmayalım ..Saygılar!!!

muratbaykent 24-03-2009 17:42

Alıntı:

Mırmır tafarından gönderildi (Mesaj 60338)
Murat bey azim ve başarınız için tebrikler..'' Akşam üzeride sırtı ile levrekleri'' almanız ise akılcıl ve planlı bir balıkçı olduğunuzu gösteriyor..Tekrar tebrikler..

DibNot;

Konu ve yazıları tam olarak okuyup algılamadan lütfen Kritik yapmayalım ..Saygılar!!!

Konuya gösterdiğiniz anlayış ve yakın ilgiden dolayı teşekkür ederim.Dip not ise harika ve yerinde bir ikazdı bence.

Saat 05:42.