![]() |
Bir Organizasyondan Tatlısuculardan
Arkadaşlar bizde tatlısucular olarak bir pogram yapalım...Toplu gidişlerde Almanya ya %50 indirim yapıyorlarmış.Bir gün kararlaştıralım ve Almanyayı kurutalım....Katılmak isteyenler Selim abiye isim yazdırsınlar..Selim abi sormadım kusura bakma ...Sende gelirmisin... :deli: :deli: :deli:
|
Tabi katılmak isteyen arkadaşların isimlerini alıyım ben.
|
Abi Alamanya bize yabancı..Acaba rastgelsinde Almanyada yaşayan biri varmı.. :deli: :deli:
|
Bir araştırayım galiba balıkcı diye biri var gibime geliyor ama tam emin değilim
|
Sen olayı ciddiye alma..Kapına dayanınca 28 tane balıkçı ve malzemelri...Bilirsin bizde misafir otel ve benzeri yerlerde yatırılmaz....
Evet arkadaşlar varmı gelennnnnn |
29... Ben de geliyorum.İzin aldım...
|
Varmı 30...Kazakmıymış değilmiymiş yerinde tespit tutanak ve sitede paylaşım....
|
Abi listeyi hazırlayın yarın hepinize istek yapıcam ama gelmezseniz.bu sefer ben ağustosta izine gelince bütün akrabalarla amasyadayım Akrabalarda en az45 kişi hodri meydan.
|
Otuzuncu benim. Ben de varım... Gel Selim Ağbi ben de Amasya'dayım.
|
Abiiii .Rest çekme...Konuyu değiştirmeye çalış...Bütün Amasyayı Almanyada size iş buldum diye yığarım kapına....Nüfus 70bin
|
Gelin Sami kardeşim almanya bitti artık bizde almanyadakiler olarak amasyaya sizin boşaltığınız yerlere yerleşiriz haa senin ev kaç odalı oraya ben yerleşeyim bari.
|
Sen rest çekiyorsan vardır bir bildiğin...Olsun konu kaynamasın...Evet arkadaşlar varmı almanya...Kiloluk sazanlar...Geri salmada yok...5 günde kurutma...
|
Ehliyetin olmadan burada sinek bile yakalayamazsın Sami kardeşim burası almanya.
|
Burada eski balıklar yok Selim.Dışarıya göç veriyoruz valla...Biz gelsek... :ninja:
|
Ehliyetim olmadan tutarım ben Selim abi..Ben Türküm :deli: :deli: :D
|
Buzdan yapılma jetonuda bizimkiler buldu dikkatini çekerim... :D
|
Doğru Sami biz Türküz onun için almanlar bizden ehliyet istiyor.
|
Alıntı:
Her zaman Serkan yolun düşerse misafir ederim sizleri. |
Alıntı:
|
Evet Sami 2006 senesinde almanyaya gelenlere bilhassa amasya yöresinden gelenlere yasak diyor bu almanlar bende anlamadım ama adamların istihbaratı kuvvetli seni tanıyor olmasınlar.
|
Alıntı:
|
Hakikatten Sami düşmezdin böyle sen be kardeşim...Ne atladın öyle ya... :D :D :D Büyüksün Selim...
|
Selim abi yapacak birşey yok ve...
|
Estafurlah sende beni fenerbahçeli aklexe çevirdin ne o öyle ikidebir eğilmeler,daha ceza sahasına bile girmeden gool diye havaya sıçrıyorsun.
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar bu akşam bütün aile çok güldük yazdıklarınıza Allah da sizleri güldürsün iyiki geri döndün be Sami neşemiz yerine geldi.
|
Alıntı:
|
Saat 11:37. |