![]() |
Anilarda Kalanlar Bölüm 2
Ewet arkadaşlar çok istek üzerine 2.bölümü yayınlıyorum..(Çok istekmi kendi kendini kandırıp gaza gelme bu oluyor herhalde...Bu siteyi seviyorum ne yapayım elimde değil)...Yalnız bunlara müzikte ekleyebilirim ama bir türlü müzik olayını bulamıyorum...Malumunuz MP3 OLAYI BİTTİ.Bana müzik gönderirseniz eklerim..lÜTFEN BÜYÜK EKRAN İZLEYİN...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Sinan Çetin gibi adamsın Sami... Çok güzel olmuş ama müzik hadisesi yok...
|
Alıntı:
|
Taygun bir tane müzik gönderdi ekledim upload ediyorum sıcak sıcak sen bak...Az sonra uyumazsan
|
Alıntı:
İŞTE MÜZİK DESTEKLİ ANILARDA KALANLAR 2 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Kardeşim eline sağlık çok güzel olmuş...Devamını bekliyoruz... :'(
:deli::deli: |
şu an zeki mürenin bir albümünü indiriyorum o bitince bunu indiricem ama eminim süper olmuştur
|
sami abi döktürmüşsün yine eline sağlık :)
abi hadi bu sefer başrol vermedin, bir figüran rolü ayarlasaydın bari ;) :D neyse demek ki şart oldu ilk fırsatta balığa gidip (artık olta veya zıpkın, ne olursa) bir trofe resmi göndermek ve tekrar başrolü almak :P :dans: :dans: :artist: |
Alıntı:
Yorumundan ötürü tekrar teşekkür ederim.Sevgiler saygılar.... |
bende kendi çapımda bir video yaptım şu benim meşhur çupranın resimlerinden onu upload edeyim bari :)
|
Alıntı:
|
Saat 18:05. |