![]() |
dostlarımla güzel bir ıldır anısı
bundan iki ay önce çok sevip saydığım dostlarımla güzel bir balık avı ve sohbet yaşadık geçte olsa bu güzel anlarınızı anılarımızı karelerle sizlerle paylaşmak istedim umarım hoşunuza gider
balık ve muhabbet işte bu kadar güzel olur [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] balık pişirmek bile ayrı bir keyif veriyor [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ustam sevgili dayım ile güzel bir sargoz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] olursa böyle olsun :helal::helal:sargoz ve ispendek [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] herkez tutarken doğan dururmu eline bile yakışıyor kardeşimin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] çayımızıda içeriz balığımızıda tutarız yeterki dostlarla olsun :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] doğan paşa peşinde [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sadece doğanmı paşa bekliyor :Dherkez onu istiyor [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] necati paşasını almış bile :helal: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] hopalaaaa doğanda almış:Dpaşasını [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] işte topluluk işte hasılat vee PAŞA TEAM ın birkısmı:helal [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ah birde bu keyif dolu yolculuğun yorgunluğu olmasa :Dama olsun bu güzel dostlarla yorgunluk olmaz hepiniz çok iyi balıkçı dostlarımsınız [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] böyle avlar tüm rastgelsin ailesinede nasip olur inşalah :) herkese saygı ve sevgiler dostlarım :) |
hasan bey harika av yapmışsınız
muzaffer abiyi türkbalıkavından tanıyorum gerçekten muhteşem biri süper avları var paylaşım için teşekkürler nasibiniz bol olsun :) |
Baba diycek bişey bulamadım ben kim varsa buyursun sölesin böle bir keyif böyle bir dost sohbeti böyle bir zevk olamaz allah daim etsin hepinize sevgiler saygılar.....
|
Alıntı:
paytlaşımın için teşekkürler |
Alıntı:
bilirsin yemsiz iğne ilede balık tutabiliyorum acemi şansı :)iddiada kaybetmiştim lütfen yerine getir :D:D |
hasan abi bu karelere bakıpda iç geçirmemek imkansız inşallah bu karelerde birlikde olmak dileklerimle teşekkürler...
|
sen kııya yanaşsan paşa sana kendisi atlar bu nasıl bişey ben görmedim daha var sende kimsenin bilmediği bir ilim ama dur bakalım çözücez insallah çözebilirsek babam....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hasan Abi, maşallah yine döktürmüşsün.
Seni ve ekibini kutlarım. |
Alıntı:
sevgilerimle |
güzel bir anı abim daha güzelleride olacak işallah SELAMLAR
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
abi yine paşaları almışsınız ve ortam gercekten mükemmel gözüküyor. en kötü balık avınız böyle olsun..
|
Alıntı:
sevgilerimle |
bir gün bende cupra yakalayacagım:)
|
ohbe hasan biladerim nihayet gerçek yufana döndün uzun zamandır senin avlarını paşa tim in muhteşem üstü avlarını özledik seninle beraber av yapmayı özledim ne zaman gidiyoruz balığa foça avımızı unutamıyorum eh artık balığa çıkarız bidaha hoş geldin desemmi diyorum
benim gördüğüm en iyi arkadaş en iyi dost en iyi balıkçı soy adın gibi |
Herzamanki gibi yapmışsınız yapacagınızı abi.Fotograflardan belli oluyor keyifler yerindeymiş ki olmaması mumkun degil guzel insanlarla beraberken. Tebrikler tekrardan hepinizin ellerine saglık.
|
hasan abeyy bu karelerde 2 eksıklık var yaww :D:D:D
1 nci eksıi ahcı ve kameraman serkan kardesım 2 nci eksik ben abeyyyy :D:D:D:D:D:D |
tebrikler hasan abi darısı başımıza
|
evet saygıdeger abım çok guzel bır gundu ....varsın olsun 2 km yol olsun...sohbet muhabbet derken o yol vız gelır bıze ...inşalla yine nasip olur abi sağlıkla kal abicim
|
Hasan abim paylaşım için teşekkürler...
Ne gündü değilmi ... Herşey şahane idi... Birde o yollar olmasa Tadından yenmezdi... Abi çook yorucu oluyor be orası..:D:D:D |
gelde uyu uyuyabilirsen şimdi, hasan abii ne yapmışsınız öle yav, insanda yorgunluk mu kalır böyle güzel bir günden sonra..
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
inşallah çağatay kardeşim :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama yorulmuş gördüm seni hayırdır:D |
Ekip süper, hava süper, balıklar süper,
En kötü av gününüz böyle geçsin. daha niceleri rastgelsin :) |
cok güzel av olmus tebrikler.Bide av yaptıgınız yer hakkında bilgi verirmisiniz üretme çiftligi gibi gözüküyo burdan .saygıda kusur ettiysek affola
|
Alıntı:
sevgiler :) |
Alıntı:
av yaptığımız yer ıldır bulunduğumuz iskelede kullanılmayan bir çiftlik iskelesi ama şu an yakınında veya yanında çiftlik yok saygıda kusur etmediniz :)bilgi edinmek amacıyla sormuşsunuz ben teşekkür ederim :) bu arada imza ayarlarınızıda yaparsanız hitap biçiminde herkez rahat eder;) |
bu güzel günlerin tekrarına az kaldı ustaaaa....
|
Alıntı:
Bende seninle av yapmayı özledim.. Bitsin artık bu ayrılık..;):D:D:D |
Saat 09:37. |