![]() |
herkese selam
sargoz 35 mehmetin arkadaşıyım herkese merhaba
|
Alıntı:
Mülayim abim seni aramızda görmek ne güzel :D iyi yaptın geldin,hanidir özlemiştim seni,inşallah burada güzel paylaşımlarınla bizleri mest edersin :D Selamlar. |
Alıntı:
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. |
Mülayim abi aramıza hoşgeldin .Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
|
mülayim abicim aramıza hoş geldınız keyıflı paylaşımlar...
|
Mülayim Abi, Aile'ye hoş geldin.
|
Aramıza hoşgeldin Mülayim abi
|
mülayim abi aramıza hoş geldin :)kalıcı katılımcı hoş sohbetler dilerim :)
|
aileye hoşgeldiniz mülayim abi.. 35.5 güzel olmuş:)
|
Alıntı:
|
Hoşgeldin Mülayim abi , keyifli forumlar.
|
Mulayim abi Memedin Abisi Benim Abim
Siteye girer girmez beni ziyaretin ziyadesi ile beni memnun etti.. Çok teşekkür ederim.. Her zaman beklerim.. Sayğılarımla.. Kal sağlıcakla...;);) |
Alıntı:
sağol varol keyifli sohpetinden çok memnun oldum birdahaki sefere seni beklerim bende :) |
beni böyle sıcak ve samimi karşılayan tüm kardeşlerime teşekkür ederim
hoşbuldum aranızda olmaktan mutluyum inşallah en kısa zamanda bir av paylaşımı da yaparım ( gerçi bu fotoğraf işleri beni sıkıyo ama sizin için katlanacam ) kalın sağlıcakla |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sağlıcakla kal..;):) |
Alıntı:
senden yüz yada yüzelli metre mesafede av yaptık gece ateşin sıcağında uymuştun bende sohbet için yanına gelmiştim ;)uyuduğun için uyandırmadım sadece üstünü güzelce örttüm ve ateşine odun attım üşümemen için :) o gün pek bişeyler paylaşamadık ama bundan sonra burada senin gibi usta bir balıkçı abimle paylaşmak çok hoş olacak ;) hoş geldin büyük usataaaaaaa:helal: |
Aramıza hoşgeldin Mülayim abi , hoş sohbetinizi hoş ortamımıza taşımanızı diliyoruz :) Güzel avlarınızdan fotoğrafları görüp o güzel anılarınızı yaşamak istiyoruz :)
Her daim bizimle olmanız dileğiyle :) |
mülayim abi aramıza hoş geldin iyi paylaşımlar dilerim
|
Saat 21:25. |