![]() |
!!!..Mutlu Keyifli ve Bereketli Zeytinler !!!...((VİDEO))...!!!
Evet dostlarım..:)
Geçen Cumartesi yaptığımız avın konusunu Resimler ile sizlerle paylaşmıştım.. Şimdide Videosu hazırlandı ..:helal::helal: Umarım beğeneceksiniz...;) Daha iyileri de sizlerin olsun..;);)
|
çok güzel olmuş ama daha güzeli çupralar elinize emeginize saglık daha nicelerine rastgele
|
Hasan abi harika videolar ..
Devamını hep birlikte organize ederiz işaalah... Kameraman serkan kardeşimizin en kısa zaman içerisinde aramıza katılması ümidi ile.. Kal sağlıcakla.. |
Hasan Abi oltan nasil bir olta ve ne tür yem kullandiniz acaba?
|
Hasan Abi Gerçekten güzel ve bereketli bir av olmuş tebrik ederim...:helal:
|
Alıntı:
Hasan abim.. Klasik 3 lü dip takımı kullanır.. Yem ise yengeçtir.. Bol şanslar.. |
hasan abi oltayı çiftliğin içine mi atıyorsun yaaaa
ama pardon acemi şansı sende çoktu değil mi olsun sen hep acemi şansı ile tut bizde seyredelim darısı bizimde başımıza bol şans |
ne kadar guzel gelıyor o pasalar kıyıya .... canım acaip cektı ....:)))
|
Hasommm canım abim benim kameramansız tad vermiyor demi doğruyu söyle şimdi bakalım.Az kaldı ama canım abim sabret...:helal::helal::helal::helal:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hasan abi ellerinize saglık nekadar güzel bir av cıkarmışşınız tebrikler
|
Alıntı:
nede olsa acemi şansı dediğin gibi :D:Dseyretmede beraber tutalım kendini seyret :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
evet sen kameramanım olsaydın işte o gün şu an belki bir dizi film olcaktı ;) ama sana acayip kızdım :hıııı:böyle bir zamanda olmayışına :)inşallah birdahakine gelirsin işte o zaman senin eline olta vermicem zaten oltanda yokya neyse :Dkameran var :D |
paşa eğiticisi::) helal olsun hasan abi..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hasanım yine bir klasik sunmuşsun.Tebrikler.Paşalar harika darısı bizim başımıza.Afiyet olsun.
|
tebrıkler hasan abı müthiş bir görsel şölen sunmuşsun bizlere allah devamını getırsın...
|
Hasan abi ölümüm senin elinden olacak bunlar ne kadar güzel balıklar nefessiz izledim ellerine sağlık süper olmuş!!
|
Alıntı:
bakalım ne zaman olcak?;) saygılar abi |
Alıntı:
inşallah hepimize devam ettirir :) |
Alıntı:
|
Hasan abiiiiiiiiiiiiiiiii..... Allah tependen baksıııın emiiiii.... yaa abicim öldürcenmi sen beni... çok süper olmuş yem takan ellerin dert görmesin inşallah... tebrikler ama birdahakine ararsın belkiiii...
|
Hasan Abi, maşallah ne güzel balıklar. Allah devamını göstersim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:deli::deli::deli::deli:
harika olmuş içinize sinsin,:helal::helal: afiyet bal şeker olsun inşallah.:helal::helal: |
Ellerin dert görmesin, süper av ve video maşallah hepside porsiyonluk geliyor, afiyet olsun.
Merak ettim, balığı çekerken neden suya giriyorsunuz ? bu hareket balığı daha fazla ürkütmeye neden olur ve diğer oltalara gelecekleri de kaçırabilir, veya tutulan bak da ürkütüp kafa atmasıyla oltadan kurtulabilir diye düşünüyorum.Bu benim fikrim, balıkların su içindeki ve dışındaki ani hareket ve görüntüleri algılamaları çok kuvvetlidir. |
Hasan abi süpersin :helal: :helal: :helal:
Paşaların da maşallahı var :cool: Denizin içinden sanki birileri iğneye takıyormuş gibi geldi bana :D:D:D Daha iyi ve irileri de denk gelsin inşaallah ALLAH'a emanet ol abi ... |
Hasan abi emeğine sağlık selamlar.
|
Alıntı:
mehmet abi söylediklerin çok doğru katılıyorum :)ancak av yaptığım yer aşırı derecede taşlık kurşun dipte olduğu için ve paşa aşırı agresif bir balık olduğundan devamlı dibe gider yada taşlara girer önümde belli bir mesafede derinlik olduğundan mecburen giriyorum arka tarafımdada oldukça taşlık yani denge sağlanmadığı için ;)yoksa suya girmeye gerek yok :) necati kardeşimin açmış olduğu video konusundada belli kayaların durumu :) saygılar :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Acemi balıkçı senii ;) hep acemi şansı ;);)
|
Alıntı:
|
Hasoooo :) sen bana karada, ben sana teknede avlanmayı öğretelim mi ? :).. zaten seni tekneye çıkarmadan bırakmıyacağım kısmetse..
|
hasan abiciğim videonu seyretmemek için çok uğraştım:) ama ensonunda dayanamayıp seyrettim ve mest oldum gene balık tutma krizlerim tuttu:)
abi ellerine sağlık ne muhteşem bir av olmuş öyle bunları seyrettikçe sizinle ava çıkmak için sabırsızlanıyorum. |
Saat 13:46. |