![]() |
01 kasım 09 çeşme ıldırı balık avı
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] günün en güzel anı ıldırda gün batımı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
erkan abi gün batımı tam karpostallık olmuş.. balıklar içinde tüm ekibi kutlarım.. afiyet olsun:)
|
teşekkür ederim. ıldır da gün batımı farklıdır.
|
Mükemmel bir av olmuş. Bu soğukta, bu fırtınada tebrik ediyorum. Bütün gün battaniyenin altından çıkamadım soğuktan :)
|
Bu havada ha valla tebrikler.Balıklarda süper tüm ekibi kutlarım.
|
Bende tebrik ederim. dogrusu imrendik. bu fırtınada biz denizin kenarında duramadık. afiyet olsun. BALIK SEVDASI BU İŞTE! :)
|
Erkan abi tebrik ederim bu havada denize çıktığınız ve çok güzel balıklar aldığınız için ekibi kutluyorum!!!
|
erkan kardesim tebrik ediyorum buhavada balıga cıkmak cesaret ister cesaretin sonucu ortada tum ekibi tebrik ediyorum afiyet olsun
|
tebrıkler maşallah tüm ekibe daha guzellerıne rastgele.
|
Hey maaşallah beee..
Erkan bey Ellerinize sağlık.. Katılımcılarıda ayrıca kutlarım.. Paylaşım için teşekkürler bu güzel kareler için.. |
balıklar ve resımler harıka tebrık ederım..
|
Paylaşım için teşekkürler erkan bey
Tüm ekibi kutlarım ellerinize sağlık |
Tüm ekibi kutlarım.herdaim rastgele.
|
Erkan abi bu soğukta yılmadan böyle güzel bir av çıkarmak mükemmel birşey denebilir ;)
Maaşallahı var balıkların da. Tüm ekibi kutluyorum , daha da bol ve bereketli avlara inşaallah :helal: |
tüm arkadaşlara teşekkür ederim.hepimize rastgele
|
Erkan Bey, maşallah azmin zaferi bu olsa gerek... Böyle bir havada böyle güzel balıklar fırtına ve soğuğa deymiş doğrusu...
|
erkan kardeşim sizleri tebrik ederim :):helal::helal:böyle kötü bir havada böyle güzel bir av elinize kolunuza yüreğinize canınıza sağlık herzaman daha güzelleri sizlerle olsun :helal::helal::helal:
ayrıca bu güzel anları bizlere sunduğun için çok teşekkür ederim :) |
erkan abi bu muhteşem av ve görüntüler için tüm ekibi kutlarım:helal::helal::helal:
gerçekten çok güzel bir av olmuş. |
Saat 16:46. |