RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Avlaklarımdan Eski Foça (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6642)

Hasan BALIKÇI 16-01-2010 18:41

Avlaklarımdan Eski Foça

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

SEVGİLİ DOSTLARIM:)

sizlere avlaklarımı sunmayı bundan böyle kendime borç biliyorum A dan Z ye tüm avlaklarımı buradan detaylı biçimde isteyen olursada nokta yer vereceğim:)isteyen olursada hep beraber gideceğim müsait oldukça :)

bu defaki avlak bölgemiz foça .ben genelde deniz fenerinin kaleye bakan tarafından olta atıyorum tabi bu sadece orasımı deyil tabi arka tarafta çanak denen yer karşı tarafta ingiliz burnu denen yer çok güzel ve verimli bir yerdir

bu avlağada ister aile ister arkadaş gurupları ile gidebilirsiniz ben Eski Foçaya ben genelde ailem ile birlikte giderim.Sizlerdende tavsiyem budur.aile olarak dahada rahat edebilirsiniz .

biliyorsunuz Foça turistik olmakla beraber harika bir güzelliğe sahip olan ender yerlerimizden biri SİZ SEVGİLİ DOSTLARIM LÜTFEN AMA LÜTFEN ÇEVREYE DUYARLI OLARAK ister piknik yapın ister balık avlayın ama ÇEVRENİZİ KİRLETMEDEN ben inanıyorumki tüm balıkçılar gerçek çevrecilerdir bazıları hariç unutmayınki deniz herzaman canlı kalmalı yarınki gelecek nesilede nasıl bulduysak bu mirası aynı güzellikte bırakmalıyız

VERİMLİ ZAMANLARI=haziran,temmuz,ağustos,eylül,
YEM=madya ,yengeç gece için boru kurdu
TAKIM=ister klasik ister tek iğne gezer kurşunlu.4numaradan 0.2 numara mustang iğne ,
RÜZGAR=hafif poyraz,en iyi avı bu rüzgarda verir
ÇIKAN BALIK TÜRLERİ=paşa (çipura),sargoz,mırmır mercan,karagöz ve ısparoz bol olmasada eşkina levrek

avlak bölgemizden birkaç kare resim buyrun

Anıl ÜNALAN 16-01-2010 18:45

Aha gideceğimiz bir adres daha :)

Eline sağlık Hasan abim çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsun. Yaz gelsede buraya da gidebilsek. Hem suyuda güzel sanırım yüzmüşsünde birazda balina salalım denize :P :D

Çok teşekkürler abi gerçekten çok güzel avlak.

Hasan BALIKÇI 16-01-2010 18:53

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 69476)
Aha gideceğimiz bir adres daha :)

Eline sağlık Hasan abim çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsun. Yaz gelsede buraya da gidebilsek. Hem suyuda güzel sanırım yüzmüşsünde birazda balina salalım denize :P :D

Çok teşekkürler abi gerçekten çok güzel avlak.

anıl ım burası çok güzel bir avlak gerçekten. benim teknemde buradan çalındı :'( onun için Foça benim için ayrı bir yer ;)serkan abindede çok özel resimler var adam 15 m yüksekten mırmır çekti bana inat ederek:D

Anıl ÜNALAN 16-01-2010 18:56

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 69478)
anıl ım burası çok güzel bir avlak gerçekten. benim teknemde buradan çalındı :'( onun için Foça benim için ayrı bir yer ;)serkan abindede çok özel resimler var adam 15 m yüksekten mırmır çekti bana inat ederek:D

Geçmiş olsun abi. Olsun ya sen karadan da ulaşabilceğin herşeye ulaşabiliyorsun :) Avlak çok güzel kesin buraya da gidiyoruz bu yaz :)

paşalı 16-01-2010 19:05

Hasancım bu güzel ve verimli yerlerler için teşekkürler.Teknen çalınmış çok üzüldüm.Geçmiş olsun.Herhalde bu olay eski ama ben yeni duydum.

Taygun KOCABIYIK 16-01-2010 19:22

Dışarıda inanılmaz bir rüzgar var, ona keza İzmir'de bu kışın en soğuk havası ve neredeyse kar suyu denilebilecek bir yağmur.
Senin yaptığın olacak iş mi Hasan abi :(

kaptankarabulut 16-01-2010 19:35

bende Taygun kardeşime aynen katılıyorum.. yapılacak iş mi Hasan'ım şimdi bu.Ama yinede paylaşımın için teşekkürler.. gideriz bizde senin olduğun her yere..ama bi şey sormak zorundayım, merakımı maruz gör,oraya gitmek için izin alınması gereken yerlerden izin aldın mı izin....:D :D :D :D

Hasan BALIKÇI 16-01-2010 19:40

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 69484)
Dışarıda inanılmaz bir rüzgar var, ona keza İzmir'de bu kışın en soğuk havası ve neredeyse kar suyu denilebilecek bir yağmur.
Senin yaptığın olacak iş mi Hasan abi :(

hatta kar bile atıştırıyo:D:D

Hasan BALIKÇI 16-01-2010 19:44

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 69480)
Hasancım bu güzel ve verimli yerlerler için teşekkürler.Teknen çalınmış çok üzüldüm.Geçmiş olsun.Herhalde bu olay eski ama ben yeni duydum.

turgay abi çok sağol ben sadece paylaşıyorum.yaptığım güzel şeylerle enılmak ardımda iyi bir izlenim bırakmak:)

levrek 16-01-2010 19:49

Hasan ın Açılımını 2006 yılında oluşturduğumuz Harita ile desteklemek istiyorum.Dileyen arkadaşlar bu haritaya giriş yapabilirler,sevgilerimle

Murat ADAK 16-01-2010 20:26

Hasan abim tekne için çok üzüldüm.:(
Ayrıca birçok kişi kerterizini söylemez.;)
Ama sen yine nekadar iyi niyetli olduğunu bir daha gösterdin:helal::helal::helal:
:helal::helal::helal:SAĞOLASIN ÜSTAD İYKİ VARSIN:helal::helal::helal:

mehmetulas 16-01-2010 20:41

hasan abicim teknen için bende üzüldüm.
avlak paylaşımın için çok teşekkür ederim
16 yaşından beri gittiğim yerdir çanak
ama nedense senin gibi hiç paşa yakalıyamadım orda
benim mutlaka seninle bir ava çıkıp şerbetlenmem lazım senin tarafından:):)

BARBAROS.T 16-01-2010 21:37

Maşallah, maşallah...
Çok güzel kareler...
Daha iyilerine inşallah
Çupra mükemmel :)))

Tekne için bende üzüldüm.

ibrahimz35 16-01-2010 23:24

Hasan Abi, güzel paylaşımların için çok teşekkür ederiz...
Şu havalar düzelsede balığa çıksak artık...

The Lunatic 16-01-2010 23:33

Hasan Abi tekne olayı çok talihsiz olmuş. Ama fotoğrafları görünce senin deniz, kara farkı tanımadığın ortaya çıkıyor. Balıklar, hele çupralar mükemmel.

Eski foça'da levrek avlayanların da olduğunu çok duyuyorum. Senin avlandığın bölgede durum nasıl?

delvel 16-01-2010 23:33

hasan abi bu güzel yerleri paylaştığın, çevreye duyarlılığını
her defasında bizlere yansıttığın için teşekkürler..
bu yayınladığın avlakların aralarındaki mesafeler umarım birbirine cok uzak değildir:D

Hasan BALIKÇI 17-01-2010 11:16

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 69502)
Hasan Abi, güzel paylaşımların için çok teşekkür ederiz...
Şu havalar düzelsede balığa çıksak artık...

nedemek ibrahim kardeşim balık işi nasip işidir dostluk işidir ben senelerdir yalnızda avlandım dostlarımlada ama keyifli olan dostlarla olanlar:)bu yerleri seve seve veriyorum herkesin nasibi varsa gidip tutsun bunda benim biraz katkım olmuşsa faydam olmuşsa ve karşılığında hiç bir menfaat gütmeden yapıyorsam işte o zaman ben dünyanın en mutlu insanı oluyorum:)

ama bu yerlerde bilinçli olarak av yapmamız gerekiyor çünkü gerçekten çok güzel yerler balık tutmayıda bilmek balıkçılık terbiyesinede sahip olmak gerekiyor.kalabalık olduğundan kişilerin birbirlerine ve çevresine mutlaka saygılı olması gerekiyor ;)

çoğu kişileri tanıyorum ve sizlere inandığım güvendiğim ve sevip saydığım için seve seve paylaşıyorum :)

o güzel havalar gelsin hele hep beraber gideceğiz ;)
herkese rastgelsin

Hasan BALIKÇI 17-01-2010 11:16

Alıntı:

BARBAROS.T tafarından gönderildi (Mesaj 69495)
Maşallah, maşallah...
Çok güzel kareler...
Daha iyilerine inşallah
Çupra mükemmel :)))

Tekne için bende üzüldüm.

çok sağol vedat biladerim :)

Hasan BALIKÇI 17-01-2010 11:43

Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 69493)
Hasan abim tekne için çok üzüldüm.:(
Ayrıca birçok kişi kerterizini söylemez.;)
Ama sen yine nekadar iyi niyetli olduğunu bir daha gösterdin:helal::helal::helal:
:helal::helal::helal:SAĞOLASIN ÜSTAD İYKİ VARSIN:helal::helal::helal:

Murat kardeşim ne verirsen elinlen o gelirmiş seninlen ;)hep beraber dahada güzel şeyler yapacağımızdan kuşkum yok :)yeterki birbirimizi sevelim sayalım :)

tekneyi unuttum artık üzülmeyin olağan şeyler bunlar ;)

yapı olarak bende yok sende neden olsun diyen türlerden bu zarar verenller ya tekneyi delerler ya başka birşey ama sonuçta yine zarar verirler hiç birşey yapmazsa bulunduğu yeri kirletirler gelen kişi rahat etmesin diye ;)

Hasan BALIKÇI 17-01-2010 11:44

Alıntı:

mehmetulas tafarından gönderildi (Mesaj 69494)
hasan abicim teknen için bende üzüldüm.
avlak paylaşımın için çok teşekkür ederim
16 yaşından beri gittiğim yerdir çanak
ama nedense senin gibi hiç paşa yakalıyamadım orda
benim mutlaka seninle bir ava çıkıp şerbetlenmem lazım senin tarafından:):)

nasiptir mehmet kardeşim bende illa tutucam diye gitmem nasibim varsa tutarım :)

ama tutarsın ben senden ve azminden şüphe etmiyorum ;)

Hasan BALIKÇI 17-01-2010 11:49

Alıntı:

The Lunatic tafarından gönderildi (Mesaj 69504)
Hasan Abi tekne olayı çok talihsiz olmuş. Ama fotoğrafları görünce senin deniz, kara farkı tanımadığın ortaya çıkıyor. Balıklar, hele çupralar mükemmel.

Eski foça'da levrek avlayanların da olduğunu çok duyuyorum. Senin avlandığın bölgede durum nasıl?

uğur kardeşim teşekkür ederim.:)

dediğin gibi uğur benim için değişen birşey olmadı belki iyide oldu çünkü kıyıdan daha güzel ve kıymetli balık tutuyorum özelliklede paşa ;)

evet levrekte çok var ama bu ayrı bir meziyet istiyor benim levrekle aram pek iyi deyil;)benim avlandığım foça da güzel levrek çıkmakta bundan sonrada sanırım dahada iyi olur ;)

Hasan BALIKÇI 17-01-2010 11:57

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 69505)
hasan abi bu güzel yerleri paylaştığın, çevreye duyarlılığını
her defasında bizlere yansıttığın için teşekkürler..
bu yayınladığın avlakların aralarındaki mesafeler umarım birbirine cok uzak değildir:D

sağol veli kardeşim :)belki beni dinleyen seven sayan biriki balıkçı okur faydalanır ve gereken uyarıyı yapar ;)
çünkü kıyılarımızı oldukça kirleten çevresine saygılı olmayan balıkçılar var ;)

bu gün ben balığımı tutayım yarından banane deyip çöplerini darmadağın bırakan çoooook .:hıııı:ama nedense yarın yine o çöplerin arasında balık tutan yine kendisi oluyor ne yazıkki :D

Hasan BALIKÇI 17-01-2010 12:23

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 69486)
bende Taygun kardeşime aynen katılıyorum.. yapılacak iş mi Hasan'ım şimdi bu.Ama yinede paylaşımın için teşekkürler.. gideriz bizde senin olduğun her yere..ama bi şey sormak zorundayım, merakımı maruz gör,oraya gitmek için izin alınması gereken yerlerden izin aldın mı izin....:D :D :D :D

Halka açık yerler süleyman abi ;)izin aldım hatta izin kağıdımı bile imzallatım ben biraz layt erkeğimde balığa gidebilirmiyim diye hanımdan izin aldım biraz zor oluyo ama :D:D

Hasan BALIKÇI 17-01-2010 12:25

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi (Mesaj 69490)
Hasan ın Açılımını 2006 yılında oluşturduğumuz Harita ile desteklemek istiyorum.Dileyen arkadaşlar bu haritaya giriş yapabilirler,sevgilerimle

çok sağol dostum ;):helal::helal:

discus 18-01-2010 15:46

abim anlaşılan sende yolculuk var yılların mirasını inceden inceden vermeye başladın hadi hayırlısı bakalım.:helal::helal::helal:

aman dikkat et bak arada takımlarıda dağıtmaya kalkarsan inan fatiha okumam sana...:deli::deli::deli:

Hasan BALIKÇI 18-01-2010 19:12

kardeşiiim

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 69664)
abim anlaşılan sende yolculuk var yılların mirasını inceden inceden vermeye başladın hadi hayırlısı bakalım.:helal::helal::helal:

aman dikkat et bak arada takımlarıda dağıtmaya kalkarsan inan fatiha okumam sana...:deli::deli::deli:

nedemeye getiriyon açıkça söyle yav :D:Ddedem vefat ettiğinde 93 yaşındaydı ninem ise şu an 102 yaşında hala hayatta ve hala kendini gezdirmekte :)

sen beni bekliyorsan bu yaşam takdiriilahinin :Dbide irsi oluyorsa sen daha çoooooook beklicen gibime geliyor :D

discus 18-01-2010 19:30

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 69715)
nedemeye getiriyon açıkça söyle yav :D:Ddedem vefat ettiğinde 93 yaşındaydı ninem ise şu an 102 yaşında hala hayatta ve hala kendini gezdirmekte :)

sen beni bekliyorsan bu yaşam takdiriilahinin :Dbide irsi oluyorsa sen daha çoooooook beklicen gibime geliyor :D

allah ömürler versin abim onlar başımızdan eksik olmasın...
ancak hatırlatırım benim de nenemle dedem hala yaşıyolar 87 cik daha eee ben senden genç olduğuma göre eninde snunda takımlar benimmmm;):deli::D

Hasan BALIKÇI 18-01-2010 19:37

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 69718)
allah ömürler versin abim onlar başımızdan eksik olmasın...
ancak hatırlatırım benim de nenemle dedem hala yaşıyolar 87 cik daha eee ben senden genç olduğuma göre eninde snunda takımlar benimmmm;):deli::D

:D:D:Dherşeye bi kulp uyduruyosun:Dyav arkadaş ben balık tutmayı seviyom ölmek istemiyom :D

discus 18-01-2010 19:38

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 69724)
:D:D:Dherşeye bi kulp uyduruyosun:Dyav arkadaş ben balık tutmayı seviyom ölmek istemiyom :D

bende seviyom balık tutmayı ama kendi takımlarımla değil senin takımlarınla:D:D:D:D

Hasan BALIKÇI 18-01-2010 19:41

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 69726)
bende seviyom balık tutmayı ama kendi takımlarımla değil senin takımlarınla:D:D:D:D

zaten kullanmıyonmu yav :Dsenden esirgemiyomki illa beni öldürmeye çalışıyon tamam ben miras bırakçam sana :D:deli::deli:

adolomorola 18-01-2010 21:10

Paylaşım için teşekkürler Hasan abi

Bende foça avlak yeri olarak bir yer eklemek istiyorum izninle:)

Bu benim bulundugum yer eski foça yeni foça arası sazlıca koyu denilen yer burası güzel cupra ve karagöz yapar karşı tafaftaki kumsal yerde mırmır ve levrek yapar güzel avlarımız oldu fakat şuan elimde bu iki fota var .

Hasan BALIKÇI 18-01-2010 21:20

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 69777)
Paylaşım için teşekkürler Hasan abi

Bende foça avlak yeri olarak bir yer eklemek istiyorum izninle:)

Bu benim bulundugum yer eski foça yeni foça arası sazlıca koyu denilen yer burası güzel cupra ve karagöz yapar karşı tafaftaki kumsal yerde mırmır ve levrek yapar güzel avlarımız oldu fakat şuan elimde bu iki fota var .

izin ne demek kardeşim güzel olan herşey paylaşılırsa güzel olur ;)bilakis mutlu oldum

adolomorola 18-01-2010 21:22

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 69791)
izin ne demek kardeşim güzel olan herşey paylaşılırsa güzel olur ;)bilakis mutlu oldum

Eyvallah Hasan abi..;)

nevzat 20-01-2010 16:50

Benim gönlümde Çanak koyunun yeri bambaşkadır ,zira Hasan abim ve Serkan kardeşimle orada tanışmıştık,iyiki varsınız dostlarım.

Hasan BALIKÇI 20-01-2010 19:11

Alıntı:

nevzat tafarından gönderildi (Mesaj 70001)
benim gönlümde çanak koyunun yeri bambaşkadır ,zira hasan abim ve serkan kardeşimle orada tanışmıştık,iyiki varsınız dostlarım.

çok sağol nevzat kardeşim yine aynı güzellikte bir buluşma yaparız merak etme ;)

ADNAN 21-01-2010 21:58

Böyle manzaraları verıyorsunu gaza geliyorum, bu havalarda acıyın ya bu havalarda ızdırap çekıyorum :) Haso teşekkürler paylaşımlar ın için, uyuz oldum senın yurt dışındada av yabileceğimiz yerlerı biliyorsundur :)

Anıl ÜNALAN 22-01-2010 08:19

Yarinin basligi. Avlaklarimdan Papua Yeni Gine :D

Necati ARAT 22-01-2010 12:46

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 69475)

SEVGİLİ DOSTLARIM:)

VERİMLİ ZAMANLARI=haziran,temmuz,ağustos,eylül,
YEM=madya ,yengeç gece için boru kurdu
TAKIM=ister klasik ister tek iğne gezer kurşunlu.4numaradan 0.2 numara mustang iğne ,
RÜZGAR=hafif poyraz,en iyi avı bu rüzgarda verir
ÇIKAN BALIK TÜRLERİ=paşa (çipura),sargoz,mırmır mercan,karagöz ve ısparoz bol olmasada eşkina levrek

avlak bölgemizden birkaç kare resim buyrun

Aşk olsun abi bir bizi götürmedin buraya..:hıııı:

O manzarada çay, çorba, mangal ,sohbet, Nasıl gider öğrenemedik..:(:(

Bende isterem..:D:D

kaptankarabulut 22-01-2010 17:45

Hasan kardeşim, havalar bozuk gittikce hırsından eski defterleri karıştırıyorsun, bizleride burada çıldırtıyorsun.şu havalar bi düzelse de şu kurtlarımızı bi döksek.ama daha iki hafta daha korkarım böyle gidecek.:hıııı: :hıııı: :hıııı:

arayadis 25-01-2010 22:24

Hasan abi paylaşımın için teşekkürler. Tekne için de çok geçmiş olsun. Foça benim en sevdiğim avlaktır balık çıkmasa bile güzelliği yeter. Bende bildiğim kadarıyla ek yapıyım. Bu bir ay boyunca ingiliz burnu çevresinden levrek yakalayabilirsiniz tabi sert poyraz lazım...

Saat 19:02.