![]() |
Avlaklarımdan Eski Foça
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SEVGİLİ DOSTLARIM:) sizlere avlaklarımı sunmayı bundan böyle kendime borç biliyorum A dan Z ye tüm avlaklarımı buradan detaylı biçimde isteyen olursada nokta yer vereceğim:)isteyen olursada hep beraber gideceğim müsait oldukça :) bu defaki avlak bölgemiz foça .ben genelde deniz fenerinin kaleye bakan tarafından olta atıyorum tabi bu sadece orasımı deyil tabi arka tarafta çanak denen yer karşı tarafta ingiliz burnu denen yer çok güzel ve verimli bir yerdir bu avlağada ister aile ister arkadaş gurupları ile gidebilirsiniz ben Eski Foçaya ben genelde ailem ile birlikte giderim.Sizlerdende tavsiyem budur.aile olarak dahada rahat edebilirsiniz . biliyorsunuz Foça turistik olmakla beraber harika bir güzelliğe sahip olan ender yerlerimizden biri SİZ SEVGİLİ DOSTLARIM LÜTFEN AMA LÜTFEN ÇEVREYE DUYARLI OLARAK ister piknik yapın ister balık avlayın ama ÇEVRENİZİ KİRLETMEDEN ben inanıyorumki tüm balıkçılar gerçek çevrecilerdir bazıları hariç unutmayınki deniz herzaman canlı kalmalı yarınki gelecek nesilede nasıl bulduysak bu mirası aynı güzellikte bırakmalıyız VERİMLİ ZAMANLARI=haziran,temmuz,ağustos,eylül, YEM=madya ,yengeç gece için boru kurdu TAKIM=ister klasik ister tek iğne gezer kurşunlu.4numaradan 0.2 numara mustang iğne , RÜZGAR=hafif poyraz,en iyi avı bu rüzgarda verir ÇIKAN BALIK TÜRLERİ=paşa (çipura),sargoz,mırmır mercan,karagöz ve ısparoz bol olmasada eşkina levrek avlak bölgemizden birkaç kare resim buyrun [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Aha gideceğimiz bir adres daha :)
Eline sağlık Hasan abim çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsun. Yaz gelsede buraya da gidebilsek. Hem suyuda güzel sanırım yüzmüşsünde birazda balina salalım denize :P :D Çok teşekkürler abi gerçekten çok güzel avlak. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hasancım bu güzel ve verimli yerlerler için teşekkürler.Teknen çalınmış çok üzüldüm.Geçmiş olsun.Herhalde bu olay eski ama ben yeni duydum.
|
Dışarıda inanılmaz bir rüzgar var, ona keza İzmir'de bu kışın en soğuk havası ve neredeyse kar suyu denilebilecek bir yağmur.
Senin yaptığın olacak iş mi Hasan abi :( |
bende Taygun kardeşime aynen katılıyorum.. yapılacak iş mi Hasan'ım şimdi bu.Ama yinede paylaşımın için teşekkürler.. gideriz bizde senin olduğun her yere..ama bi şey sormak zorundayım, merakımı maruz gör,oraya gitmek için izin alınması gereken yerlerden izin aldın mı izin....:D :D :D :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hasan ın Açılımını 2006 yılında oluşturduğumuz Harita ile desteklemek istiyorum.Dileyen arkadaşlar bu haritaya giriş yapabilirler,sevgilerimle
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Hasan abim tekne için çok üzüldüm.:(
Ayrıca birçok kişi kerterizini söylemez.;) Ama sen yine nekadar iyi niyetli olduğunu bir daha gösterdin:helal::helal::helal: :helal::helal::helal:SAĞOLASIN ÜSTAD İYKİ VARSIN:helal::helal::helal: |
hasan abicim teknen için bende üzüldüm.
avlak paylaşımın için çok teşekkür ederim 16 yaşından beri gittiğim yerdir çanak ama nedense senin gibi hiç paşa yakalıyamadım orda benim mutlaka seninle bir ava çıkıp şerbetlenmem lazım senin tarafından:):) |
Maşallah, maşallah...
Çok güzel kareler... Daha iyilerine inşallah Çupra mükemmel :))) Tekne için bende üzüldüm. |
Hasan Abi, güzel paylaşımların için çok teşekkür ederiz...
Şu havalar düzelsede balığa çıksak artık... |
Hasan Abi tekne olayı çok talihsiz olmuş. Ama fotoğrafları görünce senin deniz, kara farkı tanımadığın ortaya çıkıyor. Balıklar, hele çupralar mükemmel.
Eski foça'da levrek avlayanların da olduğunu çok duyuyorum. Senin avlandığın bölgede durum nasıl? |
hasan abi bu güzel yerleri paylaştığın, çevreye duyarlılığını
her defasında bizlere yansıttığın için teşekkürler.. bu yayınladığın avlakların aralarındaki mesafeler umarım birbirine cok uzak değildir:D |
Alıntı:
ama bu yerlerde bilinçli olarak av yapmamız gerekiyor çünkü gerçekten çok güzel yerler balık tutmayıda bilmek balıkçılık terbiyesinede sahip olmak gerekiyor.kalabalık olduğundan kişilerin birbirlerine ve çevresine mutlaka saygılı olması gerekiyor ;) çoğu kişileri tanıyorum ve sizlere inandığım güvendiğim ve sevip saydığım için seve seve paylaşıyorum :) o güzel havalar gelsin hele hep beraber gideceğiz ;) herkese rastgelsin |
Alıntı:
|
Alıntı:
tekneyi unuttum artık üzülmeyin olağan şeyler bunlar ;) yapı olarak bende yok sende neden olsun diyen türlerden bu zarar verenller ya tekneyi delerler ya başka birşey ama sonuçta yine zarar verirler hiç birşey yapmazsa bulunduğu yeri kirletirler gelen kişi rahat etmesin diye ;) |
Alıntı:
ama tutarsın ben senden ve azminden şüphe etmiyorum ;) |
Alıntı:
dediğin gibi uğur benim için değişen birşey olmadı belki iyide oldu çünkü kıyıdan daha güzel ve kıymetli balık tutuyorum özelliklede paşa ;) evet levrekte çok var ama bu ayrı bir meziyet istiyor benim levrekle aram pek iyi deyil;)benim avlandığım foça da güzel levrek çıkmakta bundan sonrada sanırım dahada iyi olur ;) |
Alıntı:
çünkü kıyılarımızı oldukça kirleten çevresine saygılı olmayan balıkçılar var ;) bu gün ben balığımı tutayım yarından banane deyip çöplerini darmadağın bırakan çoooook .:hıııı:ama nedense yarın yine o çöplerin arasında balık tutan yine kendisi oluyor ne yazıkki :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
abim anlaşılan sende yolculuk var yılların mirasını inceden inceden vermeye başladın hadi hayırlısı bakalım.:helal::helal::helal:
aman dikkat et bak arada takımlarıda dağıtmaya kalkarsan inan fatiha okumam sana...:deli::deli::deli: |
kardeşiiim
Alıntı:
sen beni bekliyorsan bu yaşam takdiriilahinin :Dbide irsi oluyorsa sen daha çoooooook beklicen gibime geliyor :D |
Alıntı:
ancak hatırlatırım benim de nenemle dedem hala yaşıyolar 87 cik daha eee ben senden genç olduğuma göre eninde snunda takımlar benimmmm;):deli::D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Paylaşım için teşekkürler Hasan abi
Bende foça avlak yeri olarak bir yer eklemek istiyorum izninle:) Bu benim bulundugum yer eski foça yeni foça arası sazlıca koyu denilen yer burası güzel cupra ve karagöz yapar karşı tafaftaki kumsal yerde mırmır ve levrek yapar güzel avlarımız oldu fakat şuan elimde bu iki fota var . [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benim gönlümde Çanak koyunun yeri bambaşkadır ,zira Hasan abim ve Serkan kardeşimle orada tanışmıştık,iyiki varsınız dostlarım.
|
Alıntı:
|
Böyle manzaraları verıyorsunu gaza geliyorum, bu havalarda acıyın ya bu havalarda ızdırap çekıyorum :) Haso teşekkürler paylaşımlar ın için, uyuz oldum senın yurt dışındada av yabileceğimiz yerlerı biliyorsundur :)
|
Yarinin basligi. Avlaklarimdan Papua Yeni Gine :D
|
Alıntı:
Aşk olsun abi bir bizi götürmedin buraya..:hıııı: O manzarada çay, çorba, mangal ,sohbet, Nasıl gider öğrenemedik..:(:( Bende isterem..:D:D |
Hasan kardeşim, havalar bozuk gittikce hırsından eski defterleri karıştırıyorsun, bizleride burada çıldırtıyorsun.şu havalar bi düzelse de şu kurtlarımızı bi döksek.ama daha iki hafta daha korkarım böyle gidecek.:hıııı: :hıııı: :hıııı:
|
Hasan abi paylaşımın için teşekkürler. Tekne için de çok geçmiş olsun. Foça benim en sevdiğim avlaktır balık çıkmasa bile güzelliği yeter. Bende bildiğim kadarıyla ek yapıyım. Bu bir ay boyunca ingiliz burnu çevresinden levrek yakalayabilirsiniz tabi sert poyraz lazım...
|
Saat 19:02. |