![]() |
15.01.2010 av raporum
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Buda bana denk gelen hormonlu balon balığı:)Ah birde yenen bir balık olsaydı. Bu haftaki avımızda daha önce av yapmadığım bir bölgeye gittik. Bodruma. Bacanağımın arkadaşının daveti üzerine gittiğimiz av, adet olarak az ama bence kalite olarak yüksekti.Perşembe akşamı izmirden hareket edip cuma sabahı arkadaşımızın teknesinde buluşmamızla başladı avımız.HAvanın pek durgun olmayışı aslında belkide avımızın az sayıda balıkla geçmesine sebep oldu.Zira avlandığımız yerlerde hep akışta duruduk.Sebebide maalesef çapamızın olmamasıydı.Neyse uzatmayayım.Herkese bereketli avlar dilerim. yer:bodrum yem:çimçim derinlik:90 metre Sinarit ve bacanak [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yüzümden yorgunluğum belli oluyor değilmi? Antenlilerim ver çipuram. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunlarda kilo ve üstü olan arkadaşların toplu halde resmi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
murat bey kardeşim o kadar yolu gittiğinize değmiş bence
şu güzelleri çekmenin zevki bambaşkadır tebrik ederim. afiyet olsun |
Balıklar gerçekten harika abi. Buralarda göremediğimiz türden bir av olmuş.
Bu kadar balık için bırak Bodrum, Doğubeyazıt'a bile gidilir be abi :) tabi önce Doğubeyazıta deniz getirmesi lazım yetkililerin :D Tebrikler |
:helal:Murat abi maşşallah çok güzel bir av olmuş:helal:.
Tüm ekibi kutlarım.Tüm sıkıntılara değmiş bence. Şimdi sende stres falan kalmamıştır abi;) Paylaşım için teşekkürler. |
Tebrik ederim Murat abi güzel bir av olmuş. Bodruma kadar gidildiğine bence değmiş.
Güzel abların devamını dilerim. |
m urat abı valla masaallahınız var super bır av olmus tebrık ederım paylasım ıcın tesekkurler
|
Murat kardeşim tebrikten öte, ayakta alkışlanacak bir av yapmışsınız..darısı bizim başımıza diyecem ama...:hıııı: :hıııı: yok.
|
Balon balığının oltaya takıldığı anda duyduğun heyecan , su üzerine gelene dek yaşadığın coşku ve maalesef su üzerine çıkınca yaşadığın hayal kırıklığı limitlerin üzerindedir mutlaka.:)))
Bu arada diğer balıkların kaliteside gözden kaçırılmamalı bence. Sizleri kutluyorum. |
murat abi az olabilir belki ama tam restorantlık balıklar almışsınız:)
şu balon balığı ne zorlamıştır seni tahmin edebiliyorum.. tüm ekibi tebrık ederim.. |
Tebrikler
Harika av olmuş. Bodrumun neresinde avlandınız acaba... |
gerçekten tebrikler şansınız daim olsun
|
Sağol dostum
Murat biladerim uzaklık bir balıkçı için sorun olmuyor ;)yeterki oltana bir vuruş al:)
murat biladerim harika bir av olmuş eline koluna sağlık :helal::helal: tuttuğun balıklar çok güzel görünüyor afiyet olsun:) paylaşımın için çok teşekkür ederim :)birgün tekrar biryerlerde beraber çay içip sohbet edelim ama oltalarımız sudayken ;) |
murat abi tebrikler güzel balıklar maşallah diyelim.... bodrumun havasınıda solumussunuz değişiklik olmuş....sağlıkla kalın abi
|
murat dostum o balıklar ıcın degıl bodrum almanyaya gıderım:))))
avın daım olsun |
murat bey tebrikler izmirdeki balıkları bitirince sıra bodruma gelmis bu negüzellık abi az ama öz av olmus tebrikler
|
Murat kardeşim bu güzeller için gerçekten yorulmaya değer süper şeyler bunlar tüm ekibi kutlarım.
|
Çok güzel bir av olmuş gerçekten tüm ekibi kutlarım :helal::helal::helal:
|
Murat Abi;
Balon balığını çekerken yanında olmak isterdim, feryat fiğan acaba gelen balık ne? Sinarit mi? Akya mı? Trança mı? Gele gele balon balığı geliyor bir anda hayeller yıkılıyor. Murat Abi, harika bir av olmuş balıklar kaliteli ve çok güzel. Gerçi Çeşmealtın'da onca balık varken ne işin var Bodrum da Murat Abi... |
Murat abi paylaşım için teşekkürler..
Senindediğin gibi az ama kaliteli bi av olmuş.. Her daim rastgelsin.. Kalın sağlıcakla.. |
murat bey tebrikler yorgunluga deyen bir av olmuş
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Ümit bey.Darısı başınıza derim.
|
Alıntı:
Biraz daha avlak hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz acaba sizden kalan birkaç parça mercan varsa gidip onları avlayayım :D:D:D Tekrardan tebrikler.Afiyet olsun.... |
Murat, görüntüler her türlü harika tebrıkler, hayallerı süsleyen balıklarla haşır neşir olmak güzel olsa gerek..
|
Saat 16:20. |