![]() |
Ayyüzlümle birlikte.
Evet arkadaşlar, bizler havalardan fırsat buldukca kendimizi denize atıyoruz.İşte bu günde öyle oldu.;) ;) ;)
Bu sabah limanda, Oğuz (ayyüzlüm) kardeşi Nejdet (Anıl'ın babası) ve ağbisi (Ankara'dan misafir) hep birlikte açıldık.:helal: :helal: Hava soğuk ama deniz sakindi.bizimde aradığımız denizin sakinliğiydi. Avlak yerimize vardığımızda saat on cıvarı olmuştu.İlk oltamda ilk merrcanımı çektim :helal: :helal:, hepimiz heveslendik günümüz iyi geçeceğini düşündük, ama maalesef izmaritlerle ve arada gelen beş altı tane kırlangıç balığıyla avımızı noktaladık.:hıııı: :hıııı: :hıııı: Aradığımızı bulamasakta bir haftalık, denize olan özlemimizi giderdik.Ve bizim için güzel bir gündü. Darısı çıkamıyanların başına..:D :D :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
İstediginiz balıkları yakalamayışınıza üzüldüm ama siz en azından kurtları dökmüşsünüz ya biz ne yapalım bir aydır kurtlar iyice büyüdü :D Bundan sonraki ilk avınızda istediginiz balıkları yakalamanız dileğiyle..;) |
Umdugunuzu bulamasanizda yine denizle bulusmussunuz abi :) az da olsa tutulan baliklari tebrik ediyorum amcamlar fotografta gayet iyi cikmis :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ne diyelim süleyman abi :)hava buz kesiyorken bile balığa çıkıyorsun helal olsun.ben oğuz abi ile tanışamadım ama nasipse birgün tanışırız :)
dostlarla yapılan herşey güzel olur :) |
Alıntı:
|
suleyman abı varya baktıkca ıcım gıdıyooo gelecem valla bır gun yıne yanına hepınızı tebrık ederım paylasım ıcın tesekkurler abımmmm
|
Sağol yağız'cım beklerim her zaman....
|
Tebrik ederim ekip harika aklıma bir soru takıldı yalnız Nejdet amca balık tutamadı mı? Onun niye fotoğrafı yok :)
|
bu soğukta balığa çıkmak
iyi cesaret doğrusu ama işte balık tutma sevdası hiçbirşey dinlemiyor:):) ekibi tebrik ederim |
Evet abim..
Bir usta üstad olunması kolay değil.. Soğuk buz anlamadan balığa gider.. Sizde öyle yapmışsınız ve çook iyi yapmışsınız.. Allah muhabbetinizi bozmasın.. Harika kareler.. Paylaşım için teşekkürler.. |
:helal: Süleyman abi ekibi kutlarım ellerinize sağlık:helal:
Ama abi yapılırmu bu nasıl sabretcez şimdi.:hıııı::D Kurtlarda büyüdükçe büyüdü:D:D:D Gerçi sen davet ettin canım abim ben müsait değilim;). Paylaşım için teşekkürler. |
Çok güzel bir gün olmuş.En azından kurtları dökmüşsünüz ya biz ne yapalım ..:)
|
Kaptan,balık olmasada denizin verdiği keyif bir başka oluyor,mutlaka o keyifin tadına varmışsınızdır.O keyifin bol balıklarla güzelleştiği maceralar dilerim.
|
üstadım paylaşımın için TEŞEKKÜR EDERİM:helal:
|
Tüm ekibi kutluyorum.Balık olmasada güzel bir gün geçirmişsiniz.
|
Süleyman kardeşim paylaşım için teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Süleyman Abi, bir aydır balığa çıkamıyoruz.
Senin resimleri görünce hafta sonunu dört gözle bekliyoruz. Ama her nedense her seferinde hüsran oluyor. Tüm ekibi kutlarım. İnşallah bir gün hep beraber balığa çıkmak nasip olur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tebrikler süleyman abi ekipçek harika bir iş daha çıkarmışsınız.Şansınız her daim bol ola...:helal::helal::helal:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 08:49. |