![]() |
organizasyon isteği.......
sevgili abilerim,kardeşlerim! uzun süredir balığa gidemediğimizden dolayı bu hafta baya bi bilendik,biz 2 kişiyiz bize katılacak 3 arkadaşa ihtiyacımız var eğer uyarsa bu hafta sonu pazar gününe(7,2,2010) eğer süleyman (kaptankarabulut) abimizde müseyit olursa o güne güzel keyifli bir gün geçirebiliriz tel numaram:0507 352 71 09 katılıcak olan arkadaşlar varsa eğer beni arıyabilirler......saygılarımla;)
|
Kardeşim işaallah hava size müsade eder bol balıklı bir gün yaşarsınız..
Şimdiden dua etmeye başlayın bence.. Rastgelsin.. |
Ertan kardeşim rastgelsin şimdiden.
|
Ya Ertan kardeşim bence pek heveslenmesen iyi olur hafta sonu hava yine bozuk gibi gözüküyo...:hıııı: :hıııı: :hıııı:
|
abiler teşekkür ederim şimdidende süleyman üstadımında dediği gibi sanırım hava bize müsade etmiycek :(:(
|
Kurtları biraz daha büyütün :)
Birkaç hafta daha havalar musade etmeyecek gibi. Havalar düzelsin az mutlaka gideriz hep beraber . |
Gideriz,gideriz . ;)
|
Alıntı:
|
Her zaman gideriz ;)
Yani beni biliyorsunuz bana uyar şey bu uyar lafını okumayın bir kere uyar dedim yemedik laf kalmadı...:D:D:D:D |
Yaaa Öner kardeşim şu havalar bir güzel gitse bana da her şey uyar..sen duymayıver. :D :D :D :D
|
Alıntı:
:D :D :D :D :D :D :D :D |
ertan sen beni bekle kardeşim :);)
|
Alıntı:
|
Anıl'cım yeter ki hava güzel olsun..... bize her günPAZARRRRRRRR
|
ertan kardes katılmayı ısterdım o gun calısma durumundan katılamıyorum ınsallah bır dahakı avlarda tanısmak dılegıyle sımdıden rastgelsın dılerım
|
Ertan bekle kardeşim hep beraber gideceğiz... havalar müsade ederse..
|
Kanka o havalar bir müsade etse varya ahhh ahhh.
İçimde bir anakonda var.:deli::deli::deli::deli: |
Alıntı:
Az kaldı az bu yüksek havalarının sonu selamet ;) |
abiler hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,hasan abim seni herzaman beklerim bilirsin ;) adnan abicim şu havalar düzelsin patlat büyük bi organizasyonda pasımızı atalım;)
|
Alıntı:
|
ben şimdi dicem cumartesi ben çalışıyom diye öner keyiflenecek:'(
|
Saat 18:30. |