![]() |
Selam
Selam gönül dostları,
uzun süren bir Rusya gezisinden dün dönebildim,bu süre zarfında mahrumiyet bölgesinde olmamdan dolayı aranızda olamadım. güzel paylaşımlarınızı özlemiş olarak tekrar aranızdayım,hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. |
Hoşgeldin Rıdvan.
Memleketimize de ailemizede. Bizden de sevgiler selamlar olsun ... |
Hoş geldin arkadaşım...
|
Alıntı:
|
Rıdvan Abi memlekete ve buraya Tekrar hoş geldin..
Paylaşımları bekleyeceğiz.. Rastgelsin.. |
Alıntı:
Hoşbulduk Kamil abi sağolasın. |
Alıntı:
Sağolasın Necati kardeş,baya bir resim çektim fakat okadar fırsat olmasına ramen bir türlü balık avına gitmek nasip olmadı. zaten olta attığım suda paşa yoksa gelecek balık beni çokta heycanlandırmıyor.:) resimleri ilk fırsatta sizlerle paylaşacağım. |
Alıntı:
:D:D:D:D Evet abi Paşa konusunda Hemfikirim seninle;) :D:D ama diğer resimleride görmet-k isterim tabiiki..;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Abi bırak kar olsun..;) Oradakiler kardan bıkmış, bense hasret kaldım..:'( Kaç defa Sipile çıkayım dedim haftasonları hep eridi göremedim..:hıııı: Kamil abim iyi bilir.:);) 4 gözle bekleyeceğim Karlı Fotolarını..;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Abicim rusyada kefal meşhur, rus kefali onlardan avlasaydın ya :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yurdumuzun kıymeti bilmeliyiz bence. |
Alıntı:
Taygunucum aslında tam yerindeydim, kaldığım pansiyonla nehir arasında sadece 50m. mesafe vardı,ancak hava çok soğuktu ve benim malzemem yoktu. sağlık olsun,yakında romanyaya gideceğim sonra tekrar rusyadayım inşallah bu gidişlerde avlanma şansım olur. sevgilerle..... |
Alıntı:
Hoşbulduk Hasan abi sağolasın, sizlerle tanışmayı inanın bende çok isterim ,ilk fırsatta birlikte olmak,olta atmak ve birbirimizi yakından tanımak dileğiyle abicim. sözkonusu paşaysa gerisi teferruattır.:D:D:D yanlışmıyım ustacım. |
Alıntı:
Ah be Hasan abi, çok uğraştım ne sorduğunu bulmak için fakat yazılımdaki harfler rus harfi değil,buyüzden tercüme edemedim. merakta bırakmadan bana türkçe sorarsan sevinirim abi. saygılarımla. |
Rıdvan kardeşim aramıza hoş geldin,
|
Rıdvan kardeşim o soğuk memleketten bu sımsıcacık ortama HOŞ GELDİN. Umarım kalacağın kısa sürede güzel paylaşımların da olur..
|
Hoşgeldin abi. Umarım rusyanın soğundan sonra aramızdaki sıcak ortamı daha sıcak hissedersin :)
|
Vatana Hoşgeldin Rıdvan...;)
|
Rıdvan kardeşim benimde biraz oralarda kalmışlıgım vardıda sende oaralardan geldim deyince;)
Ooo piviyet bırat kaktila = Ooo bırader selam nasılsın. Tı ribalka= Sendemi balıkçısın [/color] |
Alıntı:
inşallah en kısa zamanda görüşmek tanışmak hatta ve hatta aynı ortamda olta atma dileğimle :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sağolasın kardeşim,bizim insanımız yaz kış sıcaktır,ısınmak için vatanımızda olmak yetiyor,hele birde insanın sizler gibi dostları varsa işte bu insanın kanını kaynatıyor. teşekkürler hepinize. |
Alıntı:
saygılarımla. |
Alıntı:
eyvallah Hasan abi :) en yakın zamanda ,lk fırsatta söz abi. |
Rıdvan, tekrardan aramıza hoş geldin...
|
Alıntı:
tercüme için teşekkürler ustacım,ben pek kalıcı olamıyorum (şükür) göçmen kuş misali gelip geçiyorum :) balıkçılık konusuna gelince daha ustalarımızdan öğrenilecek çok şey var bence. saygılarımla. |
rıdvan abi aileye tekrardan hoşgeldin...
|
hoşgeldin Rıdvan kardeş.
|
Rıdvan abi aramıza tekrar hoşgeldin.
|
Saat 13:29. |