![]() |
Yerimde duramıyorum:)
Geçmişte yaptığım avlara bakınca yerimde duramıyorum dostlar. Kısmet olursa bu hafta sonu ava çıkmayı planlıyoruz,inşallah bir aksilik çıkmaz. İnşallah bu sezonda hepimiz için bereketli olur . Yem borukurdu. Takım zokalı iğne. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Rıdvan, paylaşım içn teşekkürler.Güzel bir av gerçekleştirmişsin.Bu hafta nereye gideceğini bilmiyorum ama hafta sonu hava bozuk bilgin olsun.
|
Alıntı:
Teşekkür ederim Ustacım ,malesef kötü haberi bende az önce öğrendim. Çeşme dalyandan mercan geçidine gidecektik,orda bildiğimiz harika biryer var ve süprizlerle dolu. çuprası,karagözü ve mercanı garanti diyebileceğim bir yer tabi şu zamanda ne gelir tam kestiremiyorum ama boş dönmeyiz diye düşünüyorum. sağlık olsun artık kıyıdan levrek peşine düşeriz bizde. |
Rıdvan abim inşallah bu yıl daha güzel avlar bizleri bekler.
Paylaşım için teşekkürler.Daha iyilerine rastgele... |
evet bu haftasonuj hava bozuk.. ama pazartesı gunu cok guzel bır hava var bılgınız olsun ....
|
[quote=discus;73740]Rıdvan abim inşallah bu yıl daha güzel avlar bizleri bekler.
Paylaşım için teşekkürler.Daha iyilerine rastgele...[/QUOTE Serkan kardeş bu sezon avlarımda yer olarak çok seçici olmayı hedefledim. bildiğim çok güzel yerler var fakat bunlar arasında eleme yapıp sabırla trofe nasibimi arıyacağım. ve ilk kez bu sezondan başlayarak lidakileri bir yıl sonra çupra olarak çekmek için geri bırakacağım.((kaba lidakiler hariç)) tabi yanımdaki dostlarımdan'da bu konuda anlayış ve destek bekleyerek. |
Alıntı:
|
rıdvan abi insallah yeni sezonda da böyle güzel avlar yaparsınız.
paylaşım için teşekkürler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
sağolasın kardeşim eksik olma. Aynı güzel dileklerimle. |
RIDVAN BİLADERİM :)
Paşalar harika görünüyor ;)bu paşalar insana terapi oluyor :Dşu an bende bunları görünce balığa gidesim geldi :D evet rıdvan biladerim inşallah bunlardan daha güzellerini hep beraber tutarız :) |
Alıntı:
|
Maşallah paşalar çok güzel.
Allah'ın izniyle şu havalar bir düzelse.... Özledik balık tutmasını... |
Arkadaşım havalar bozukta olsa eğer niyetlendiysen levreğe git derim.Çünkü bende birileri gitsede bana da gitmek için mazeret olsa diyorum:)Rastgelsin..
|
Alıntı:
İnşallah ustacım sağolasın. |
Alıntı:
Sağolasın Ömer kardeş eksik olma. |
Alıntı:
Az kaldı İbrahim güzel günler yakındır. |
Rıdvan abi harika paşalar..
Çok Fotojenik çıkmışlar.. Böyle yakışıklı olanlara bayılıyorum ben yahu.. Paylaşım için teşekkürler.. |
Alıntı:
Sağolasın Necati,daha güzel resimleride var fakat çekildiğiyer itibari ile eklemeyi uygun görmedik. |
Alıntı:
Oda benim ayrıcalığım olsun artık değilmi ?? Hem kerteriz belli olmasın be abi..;):D:D |
Alıntı:
mesela 5 Kg. Üzeri granyozlarımız var abi,hepsi su gibi. ben sipariş üzerine çalışıyorum,değerli siparişlerinizi bekler hayırlı işler dilerim. Not: Ödeme mal tesliminde nakit bir fincan kahvedir.:D:D:D saygılarımla. |
2010 da daha iyi avlarınız olur inşallah.
Rıdavan abi merak etme havalar bundan sonra düzeltecek inşallah.;) |
Alıntı:
Ridvan abi o zaman buyur hemen gel ..;) Ben her zaman açığım ve müsaitim ..;) Sipariş şimdiden Verip Ödemeyi mis gibi SAKIZLI KAHVE ile ödeyeyim..:helal::D:D:D:D Ne zaman geliyorsun..:confused::confused: |
Alıntı:
ustacım sağolasın,dün çamdibindeydim,birara Hasan abiyi aramaya niyet ettim hem buluşuruz hem çay içip kaynaşırız dedim fakat olmadı. en kısa zamanda diyelim Necati,şimdiden söz vermeyeyim hep aklımdasınız. |
Alıntı:
Pasaport iskele civarı ..:P Bir telefon kadar uzaktayım..;) :D:D |
Alıntı:
inşallah Murat kardeş,bakalım yarın tekne işi yattı bizim,kıyıdan levrek için denemeler yapacağım,inşallah gittiğime değer. |
Ne diyelim artık nasip kısmet en iyi avların sizin olması dileğiyle RASTGELE.....
|
Saat 16:45. |