![]() |
03.01.2010 Foça Kıyı Avı ...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Merhaba arkadaşlar öncelikle bu siteyi bana tavsiye eden Kamil hocama teşekkür ediyorum.Bende size geçenlerde Foça'da kıyıdan yaptığım avdan bahsetmek istedim.Bir gece vakti apar topar arkadaşlarla saat 02:00 sularında soluğu Foça'da aldık.Her zamanki gibi söylediğimiz gibi balık bahane sohbet şahane.Avlak olarak Sazlıca plajını seçtik,şansımıza biraz ısparoz,sargoz ve mırmırla tanıştık.Oldukça bereketli bir av oldu ve zevkimizi aldık. Bütün tnıdığım arkadaşlara ve yeni tanışacaklarıma rastgele diyorum. |
Çok güzel balıklar yakalamışsınız. Kıyıdan avlanmanın tadı bir başka...
|
Güzel balıklar tebrik ederim.
Paylaşım için teşekkürler. |
kardeşim çok güzel hareketler bunlar sana yakışır darısı bizim başımıza .:helal::helal::helal:
|
aramıza hoşgeldiniz.
kamil abime bende teşekkür ederim, tecrübelerinizden yararlanabileceğimiz biriyle tanışma fırsatı buldugumuz için:) imza ayarlarınızıda yaparsanız size daha iyi hitab etmiş oluruz.. paylaşım için teşekkürler.. |
Hoş geldiniz balıklar süper kutlarım.
|
hoşgeldiniz,iyide etmişsiniz.sazlıca plajı dediğiniz yer eski foçadamı yeni foçadamı?olta attığınız yerin tabanı kummu yoksa taşlıkmı?ben nezaman eski foçadan atsam hep takılıyor bir yığın iğne ve kurşun bırakıyoruz yaşadığımız streste çabası.stres atmaya gidiyoruz daha çok strese giriyoruz takılınca.
|
Aramıza hoş geldiniz, maşallah çok güzel bir av olmuş.
|
Aramıza hoş geldin kardeş,paylaşım için teşekkürler.
|
Ulaş aramıza hoşgeldin :)
Çok güzel kareler. Eee afiyette olmuştur mutlaka :) Görüşmek ümidiyle ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ulasş bey aramıza hos geldın keyıflı paylasımlar bu arada ımza ayarlarınızı yaparsanız sevınırım hıtapta kusur etmemek adına :D
|
Aramıza hoşgeldin ...;)
Gelir gelmez bombaları patlatmış olman bizleri sevindirdi.;) Paylaşım için teşekkürler...;) |
ulaş aramıza hoş geldin:)çokta iyi geldin :)kalıcı ve katılımcı paylaşımlar dilerim
|
bende sizlerin arasında olmaktan mutluluk duyuyorum.herkes için bol bereketli bir sezon olsun diyorum...
|
Alıntı:
benim için zevkti.ben teşekkür ederim... |
Alıntı:
|
ulaş aileye hoşgeldin keyifli forumlar...
|
Alıntı:
|
Kayhan aramıza hoşgeldin.Seni burda görmek çok güzel..Maşallah sazlıcanın suyunu çıkarmışsınız.Bende dün oradaydım ama maalesef fırtına şöyle keyifli bir av yaptırmadı.:(
|
Ulaş kardeşim öncelekle aramıza hoş geldin ..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar yapacağını umut ediyorum.. Ayrıca bu paylaşımın için teşekkürler.. Güzel balıklar emeklerine sağlık Afiyet bal şeker olsun.. Her zaman RASTGELSİN.. |
Kamil hocam bizde 20.02.2010 Cumartesi gecesi saat 00:30 civarlarında Sazlıca plajındaydık,hava şartları bayağı iyiydi.Şansımıza hava yatıktı ve sabaha kadar güzel gitti.yine iki adet Sargozumuzu aldık.Gece ne hikmetse hiç çıkaramadık sabah hava aydınlandığında aldık iki adet sargozu.Ayrıca şu kalamar avcılığınıda bize öğretirsen sevinirim.paylaşım için teşekkürler....
|
Alıntı:
|
Sargozlar gerçekten çok güzeller.Tebrik ederim.Afiyet olsun.
|
Saat 06:46. |