![]() |
Tekne hırsızı fırtınada kayboldu...
Aşağıdaki linkte fotoğrafı olan hırsız,Cumartesi günü arkadaşımızın teknesini çalıp sırra kadem basmıştır.Büyük ihtimalle yunan adalarına sığındığı tahmin edilen eşek herif,fırtınadada kaybolmuş olabilir.Gören yada duyanların insaniyet namına aşağıdaki kişiye haber vermeleri rica olunur.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Tekne SAHİBİ:HAYATİ KAYIK :Üstüaçık KÖY İZMİR |
kamil abi, zanlı kesin yakınlarda bir adada otlanıyordur:D
|
Eş.....eşş... tekne ehliyetide yoktur şimdi onun:P:P:P
|
:D:D:D İlahi kamil abi güldürdün beni :D:D:D
Sahil güvenliğe haber verelim yanlarında birazda ot götürsünler:D. Saldırganmıdır acaba görsem haklayabilirmiyim eşşek herifi:D:D:D |
:d:d:dben bunu sucuk fabrikasının önünde gördüm :d:d:d
|
Kamil abi :D
hayvana imrenmemek elde değil, hiç olmaz ise suda :D Biz oturup duruyoruz pc başında. öfff püfff :D |
Ilahi kamil abi, ben de gerçekten bir hırsız eşgali verdin zannettim
|
kamıl abıı ben bu zanlıyı gordum eşşek adasında arkadaslarıyla takılıyordu :D:D:D:D
|
Ah Kamil im,bu eşşek benim tekneyi de götürmüştü....
|
Alıntı:
|
İlahi Kamil abi akşam akşam iyi güldürdün :)
|
valla Taygun um, o eşeği bir görsem soracağım ne yaptığını:)
|
Kamil kardeşim güzel bir konu açmışsın. sağol güldürdün hepimizi.........
|
Alıntı:
|
Kamil hocam bi alemsin valla nerden çıkarıp buldun o fotoyu:deli::deli::deli::deli:
|
Kamil bey valla iyi güldürdün bizi allahta seni güldürsün..:)
|
Kamil abi alem adamsın vesselam..
Dedim yine kimin teknesini çaldı bunlar..? Ama iyi olmuş allah cezalarını vermiş dedim ve merakla resmi açtım.. Bu yapılır mı be abi.. |
Alıntı:
göstermiş olduğun samimiyet ve teklifinden dolayı çok teşekkür ederim.Zaten gerek Hasan ın gerekse Taygun un bahsettiği çay muhabetini aklımdan çıkartamıyorum zaten,inşallah en yakın bir zamanda balık bahane deyip muhabbetlere dalarız,sevgilerimle |
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Görürsen söylerim :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Zavallı Hırsızı bulmuşlar!!!!:D:D:D:P
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Saat 04:27. |