![]() |
Paşa Team Seçme Örnekler
Selam arkadaşlar..
Sizlerle 2010 senesinin Şubat ayının sonunda ve Paşaların yeni yeni yüzlerini gösterdiği bu günlerde, biraz da gaz amaçlı:D 3 tane video ile karşınızdayım;) :D:D:D Birinci Videoda Geçmiş zamanlarda Manisalı abilerimiz ile Paşa Team'in Foça çıkarması..;) İkinci Videoda PAŞA TEAM olarak Hasan abimizin ve Serkan kardeşimizin Ildır şovları..;) (*****) 5 YILDIZLI Üçüncü videodada Yine Paşa Team olarak Ildırda başka bir mekanda yaptığımız av..;) İzleyin biraz daha heyecanlanın..;) :D:D
|
Hem seyrettim hem oynadım vallahi,harika bir sunum olmuş.
Bir balık avı ancak bukadar güzel olur ve bukadar güzel sunulur. emeği geçen herkese teşekkürler. |
Alıntı:
|
İlk video'da kendimi gördüm çok sevindim ..;)
2. ve 3. video'da olamadıgıma gerçekten üzüldüm :( Bundan sonraki tüm videolarda olmak dileğiyle...;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hepsi ayrı güzel hatıralar.Bu sene daha güzellerini yaşamak ümidiyle...
|
Yahu bu videoların arka fonuna şöyle oynak müzik koyma be abim :D
İçimiz kan ağlıyor izlerken, şöyle hicaz micaz efkarlı bişeyler koy bari tam olsun :( |
Necati kardeşim eskileri sunmuşsun çokta güzel :)
yalnız oyun havası olmasa daha iyi olrmuuş:D:D:DTaygun öyle diyo ama bence daha iyi oluyo tıpkı tatlıya tuz sepelemek gibi :D:D:D |
:D
Harika olmuş Necati. teşekkürler paylaşım için ... |
Alıntı:
benim daha üzgün olmam gerek öner abi:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. Daha güzel çekimlerde buluşmak ve yaşamak üzere.. Kalın sağlıcakla..;) |
necatı abı ılk vıdeoyu seyredemedım onda hatırladıgım k adarıyla ben yoktum ama dıgerlerını yasamıs olmak ve orada olmak takımca cok sahaneydı unutulmaz anlarımızdan dı gecen senekı eee pasa team bunu hep yapıyor o balıklardan zıyade hasan abımın - srkanımın - doganımın - senın ve tabı benım :) o sahane muhabbetlerıdaha sahane o balık o muhabbetın yanında hıc bıle :):):):)
eeeee gelelım bu seneye paşalar (ÇIPURALAR) :):):) artık bızlerı tanıdı :) bu sene paşaları paşaaa paşaaa PAŞA TEAM olarak yıne avlayacaz :):):) eee HASAN abımın bır vıdeosunda kelımesı var hatırlarsınız :):) bu benı seviyokiiii gitmiyoooo :):):) BU BALIKLARDA MUHABBETIMIZI SEVIYO DEMI ABIM :):):):) |
Alıntı:
Kardeşim ilk videoda bende yoktum merak etme 2 senelik bir buluşma aşağı yukarı.. Ama diğerlerinde evet.. İşaallah bu sene daha nice videolar çekeceğiz işallah.. |
:helal::helal::helal: Harika bir paylaşım :helal::helal::helal:
Necati abi ellerine sağlık. |
selamlar arkadaslar bu vidolari izlerken aglayanlara sesleniyorum siz denizin yanindasiniz agliyosunuz peki ben ne yapayim taaaaaaa rusyadaaa:'(:'(:D:D:D:D necati yapilir mi bu bana artik gordugum ilk su birikintisine atacam oltayi diyecm ama her yer buz |
Alıntı:
Eyvallah muratım işaallah hep birlikte birgün denizin kıyısında bu mutluluğu bizlerde yaşayacağız.. Katılım için teşekkürler.. |
Alıntı:
:D :D :D :D :D :D Abi kusura bakma sen hiiççç aklıma gelmedin.. Gelseydin böyle yapmazdım.. Eeee ne zaman geliyorsun İZMİR'e Paşa Yakalamaya..:confused: :D:D:D:D:D |
Alıntı:
pasalari da cok ozledim ama sizden fazla degil kardesim |
Alıntı:
Eyvallah abim gel gel .. Tam zamanı .. Hep birlikte bir org. yapalım söylediğin zamanda ..;);) |
necati kardeşim harika görüntüler için çok sağol
çok pis gaza geldim ama şimdide gaz şişkinlk yaptı:):) |
Alıntı:
Mesele gazı deniz dibinde atmak..;) Hazırmısın yeni sezona?? :D :D |
ben hazırımda
havalar hazırmı:):) |
Alıntı:
|
çOK güzel çok :)) tebrikler...
|
Abilerin güzeli eminim bu sene çok güzel ortamlarda çok güzel karelere çok güzel videolara paşa team ve bütün bu sevdaya baş koymuş dostlarla birlikte hepimiz imza atacağız.... Hasan abimin tavsiyeleriyle ustalığıyla ve bizlere öğrettikleriyle bu geçtiğimiz yıl bizim için güzel bir yıl oldu...
Bu sene artık daha tecrübeliyiz ...şansımızda yaver giderse ne videolar çekeriz ne videolar oscarlık olur alimallah... :):):) herşeyden öte abi kardeşliğimiz yeter be abim gerisi hikaye ....sağlıkla kal abim |
Alıntı:
benim pek yardımım olduğunu sanmıyorum:)buradaki sadece sizin azminiz ve balık tutma sevgisi ;) benim bildiğim tek birşey sürekli balığa giden balık tutar :D |
Necati kardeşim, eline emeğine sağlık. harika bir paylaşım, nefis bir sunum olmuş.Yalnız benim anlamadığım, ikinci videoda Hasan kardeşim olta atmak için denize giryor.oraya kadar güzel bir problem yok.... Ama oltayı sanki denizden karaya doğru atıyormuş gibi bir izlenim doğdu bende.Yoksa herkez denizden tutuyorda Hasan kardeşim karadan mı tutuyor balıkları.:D :D :D :D
|
Alıntı:
Tanışmak, beramer av yapmak ümidim ile.. |
Alıntı:
Bizim aramızda bu dostluk bu kardeşlik olduktan sonra daha çook oskarlık belgesel tadında videolar çıkarırız.. Allah hepimize sağlık, sıhhat ağız tadı versin.. Kal sağlıcakla |
Alıntı:
Abim sende bu kadar mütavazi olma..:hıııı: Sendeki acemilik birazı bize geçtiyse iş tamamdır..;) :D :D :D Acemi seniiii..... |
:helal:gerçekten güzel olmuş
hadi daha iylerine inşallah daha güzel videolar için rastgelsin:helal::helal::helal:işte budur |
Hadi Yenal biz ne zaman gidiyoruz balığa :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Katılım için teşekkürler.. Alıntı:
|
ahh ahh Rabbim bu yılda inşallah bu güzellikleri nasip eder bizlere paylaşım için teşekkürler abi...
|
Alıntı:
işaalah kardeşim.. Allah sağlık verdiği sürece bunları ve daha güzellerini yaşayacağız işaallah..;) |
Saat 13:27. |