![]() |
Herkese selam
Ben Birol Konakçı 41 Yaşındayım İzmir Karşıyaka da İkamet Etmekteyim, Türk Telekom AŞ görevliyim. 4 Metrelik Motorlu bir fiber teknem var canım ne zaman balık tutmak isterse arabanın arkasına taktımmı balıktayım...:)herkese selam olsun ıldırda en güzel balığı nereden alabilirim....:D
|
Aramıza hoşgeldiniz.Teknenizin olması açısından çoğumuzdan şanslısınız.Avlarınızda bol şanslar,rastgelsin..
|
Birol abi aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim. |
aramıza hoş geldiniz
av güncelerinizi görmek isteriz |
Birol abi aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim. |
Alıntı:
|
Birol abi
ailemize ve aramıza hoşgeldiniz. Umarım keyifli avlar gerçekleştirir bizimle paylaşırsınız yeni sezonda. Ildır için yer aramanıza bence gerek yok :) Zaten gittiğinizde çevrenizdeki tekneleri görüp onlara yakın bir yerlerde avlanabilirsiniz. Rastgelsin ... |
Hoş geldin keyifli palaşımlar dilerim.
|
aramıza hoşgeldiniz .
keyifli paylaşımlar.. |
aramıza hosgeldınız..... gerence tarafını tavsıye ederım ...
|
Birol abi aramıza hoşgeldin...:helal::helal::helal::helal:
|
Brol,aramıza hoş gedin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.
|
hoşgeldin Birol abi,keyifli paylaşımlar güzel avlar dilerim.
|
Birol Abi, Aile'ye hoş geldin...
|
birol abı aramıza hos geldın keyıflı kalıcı paylasımlar dılerım bende bostanlıda oturuyorum umarım tanısmak nasıp olur.
Ildırıda yer aramaya hıc gerek yok zaten ıldırda her yer tekne ve bot kaynıyo onlar nerede balık orada abım :D |
slm hoşbulduk bende bostanlı nergiz arasındayım. pazara da ıldırdayım. seninlede gideriz umarım iyi geceler:))
|
Alıntı:
Keyifli paylaşımlar dilerim.. Ildır'da yer konusuna gelincede ıldırın çeşme tarafından denize açılırsan daha bereketli av yapacagını tahmin ediyorum ...;) |
Aramıza hoş geldiniz.Seferihisar ve Doğan Bey adası civarları da güzel av vermektedir.
|
Saat 16:22. |