![]() |
KaptanKarabulut'un MART 2010-MART 2011 Seyir Defteri (YORUM SAYFASI)
Evet Dostlar..
Bu sayfaya da Seyir Defterimde oluşturduğum Günlükteki, Avlarım ile ilgili Yorum, Düşünce ve Sorularınızı buraya aktararak paylaşımda bulunabilirsiniz.. Şimdiden göstereceğiniz ilgiye teşekkür ederim.. Rastgelsin.. |
Değerli abim Haydi Hayırlısı ..
Senin hergün yaptığın avlarla paylaşımsız kalmıyacağız işaallah.. Avlarını ve detaylı bilgilerini buradan paylaşacağın için şimdiden teşekkürler.. İğnen keskin Livarın Dolu olsun.. Kazasız Belasız .. Kal Sağlıcakla .. RASTGELSİN.. |
kaptanım seyir defterin hayırlı olsun
bu yazıların faydasını gelecek yıl çok daha iyi anlıyacağız ava gittiğimizde boş dönme olasılığımız en aza inecek inşallah allah sağlık verirse önümüzdeki yıllarda herkesin kılavuzu olacaktır sizin raporlarınız |
Alıntı:
Abi çok güzel olmuş.. Paylaşımların için teşekkürler.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok güzel olmuş Süleyman abi,nice seyirlere...
|
Alıntı:
|
Çok güzel bir düşünce olmuş Süleyman abi..;)
|
Süleymancım bunu çok iyi düşünmüşsün inşallah fazlasıyla faydalanacağız.
|
süleyman abi güzel fikir eline sağlık.
|
haydi hayırlısı kaptanım müthiş bir kaynak olacağına eminim...
|
İşi bilenin hali başka oluyor.Teşekkürler abi..
|
Harika bir kaynak olacak bu.
Balıkçıdan öğrenilen bilgiler. Değeri paha biçilmez. Tebrik ederim Süleyman abi böyle güzel bir işe gönül koyduğunuz için. Bizim ( benim ) sizlerden öğrenecek çok şeyimiz var. :helal::helal::helal::helal::helal::helal: |
Süleyman abi çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Hayırlı olsun abi. |
Kaptanım böylesine istatistiki verilerin herkese açık olarak derlenmesi çok güzel bir düşünce. Bundan dolayı sizi kutlarım.Bir nontayı da anımsatmakta yarar var. Mümkün mertebe kayde değer balıkların yakalandığı takımlara ilişkin bilgileri de raporlara(iğne , misina vb.) ekleyebilirsek daha da iyi olacağını düşünüyorum. Sağlıcakla kal. Rastgelsin.
|
kARABULUT KARDEŞİM TUTMUŞ OLDUĞUNUZ BU GÜNLÜK İLERKİ YILLARDFA TÜM OLTACI ARKADAŞLARA FAYDALI OLACAĞINA İNANIYOTUM.
|
TARİH: 20/03/2010
YER: Sabah suyu pita akşam suyu Alman adası bandozu. BAŞLANGIÇ: Sabah 7:00 bitiş 17:30 DERİNLİK: PİTA 33 MT. Alman bandozu,26mt. RÜZGAR:Kuzey kuzey doğudan 8 ile 10 km. Akıntı: yok. YEM: sülenes,mamun. ALINAN BALIK: izmarit kupes,isparoz mercan,karagöz, erkek mercan YORUM:Denizin yatık oluşu ve bu aylar avlak bölgemizin en kısır dönemi oluşu, kaliteli balık olmasada kovalarımız doldu. Kaptan yüreğine sağlık çok güzel bir gün geçirdik sayende teşekkür ederim. :) |
29/04/2010 tarihinden itibaren hava muhalefeti nedeni ile denize çıkamazsamda o gün rüzgarın yönünü ve kuvvetini km. Saat olarak belirterek önümüzdeki yıllara ışık tutması amacıyla denize çıkamadığım günleride yazmaya devam edeceğim..
|
Alıntı:
|
Yaaaaaaa bak taygun'um onu unuttum. bundan böyle onlarıda yazayım bari..
:D :D :D :D :D :D :D :D |
Alıntı:
|
Süleyman abi Alman adasından Güzelbahçe'ye dönen 6 metrelik bir tekneden denize düşen biri 2 gündür bulunamamış bilgin var mı bu konuda?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
daha ne olsun süleyman abi az dediğimiz balık herkesin livarındaki en az iki kg balıksa bilemem :Delalem tek mercanla 75 kişiye foto çektiriyor oysa biz ikişerli çekilen olta üzerindeki balıkların fotosunu bile koymaya üşeniyoruz :D:D
alın bakın kamil biladerim nasıl ikili çekmiş :D:D:D:D sen varya kamil biladerim harikasın dostum :helal::helal::helal: bu resim fotomontajdır gülmek için koyulmuştur:D:D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Hasan'ım avlak bölgemiz aslında uskumru istavrit hele hele kupes olarak en verimli bölgelerimizden biridir.Fakat ne olduysa cumartesi pazar en verimsin günlerini yaşadık..Ama dediğin gibi kimse boş dönmedi...
|
Amca öncelikle yaptığın işin zorluğundan dalayı allah sana kolaylık versin diyorum vede balığa çıkacak olanları aydınlattığın için çok teşekkür ediyorum.
|
Tek kelime ile imreniyorum sizlere..
Süleyman ustam daha önümde uzun bir süre var ama tek hayalim bu biliyomusun. Seyir defterini okudukça nerdeyse hemen hemen hiç bir gününün boş geçmediğini görüyorum , bunun zevki anlatılmaz olsa gerek. Saygılarımla |
Fatih, hava müsade ettiği sürece yalnızda olsam mutlaka denizde oluyorum. Denize çıkamadığım günlerde kendimde eksiklik hissediyorum.Zaman zaman yanımda dostlarımda olunca deymeyin keyfime...
|
Süleyman abi, geçen haftaki raporlardan çok heveslenerek bu cumartesi alman bondozunda sabah çapa attık ama, lidakiler yüzümüze gülmedi. Allahtan senin çayın uğurlu geldi de bir tane istavrit ile günü kapattık :) Hafta içi fırsatını bulursam sabahtan bir av yapacağım. Yarın hava düzeliyor gözüküyor. Bu haftanın bol ve kaliteli balıklı geçmesini dilerim.
|
Süleyman abim havalar evlere şenlik bu ara, ne zamandır niyet etmiştik gelmeye olmadı inşallah şu havaların arkasından bir gün çıkarız.
|
Alıntı:
Yalnız pazartesi sabahı, oğlanın diploma törenine katılmak için Ankara'ya gidiyorum nasip olursa çarşambaya dönerim..Denizin güzel olduğu zamanda denizden uzak kalmak beni çok üzüyor. Ama ne yaparsın oğlumun mutlu gününde yanında olmamız lazım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hayirli olmasini dilerim Suleyman abi,umarim sansi ve bahtida acik olur hep esas hayatta....
|
Teşekkür ederim Volkan'ım tüm evlatlarımızın bahtı açık olsun...
|
Saat 12:01. |