![]() |
Adalar bereketi_4
TARİH: 10/03/2010
EKİP ARKADAŞLARIM:ADALET,AHMET,SÜLEYMAN ABİ, Avlak yerine varışımız saat 7:30 olmuştu. İlk takımları indirdiğimizde bizi her zamanki gibi izmarit ve isparozlar karşıladı. :D :D Ama biz kararlıydık aralarından kalitelileri alaçaktık.4 veya 5 denemeden sonra ilk paşa yavrusu teşrif etti. ::helal: :helal: arkadan Süleyman abimiz istavritlerle ve daha sonra o da paşa çoçularıyla avımızı sürdürdük ara arada olsa erkek mercanlar ziyaret ettiler . Saat 15:30 da avımızı sonlardığımızda evimize götürebilecek birer poşet balığımız oldu. TTÜM RASTGELSİN AİLESİNE RASTGELSİN. Benim ilk paşa çocuğum :D :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] HMET KARDEŞİMİN ÜÇLÜSÜ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Adaşımın liakisi [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Adalet arkadaşımın lidaki ve erkek mercanı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bunlarda nacizane payıma düşenler. :helal: :helal: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
herzamanki gibi güzel bir gün :)süleyman abi canımı çektiriyon be abi :D
tüm katılımcılara tebrikler :)daha bereketli avlar dilerim :) |
Süleyman abi senin enerjine hayranım doğrusu
hem sabah erken kalk hem bütün gün denizde balık yakala hem aynı gün olan biteni bizlerle paylaş Vallah'i BRAVO demeden geçemicem. Tebrikler Süleyman abi. :helal::helal::helal::helal::helal::helal: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
suleyman abı gene cok guzel bır av yapmıssınız.... bu arada yemcı ertugrul un selamı var bugun onunla görustum... balıgın ve nesen hıc eksık olmasın abı ....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bir kaptan karabulut klasiği daha
gene güzel ve eğlenceli bir gün geçirmişsiniz sizi kutlarım kaptanım bak gör ben gelince çoluk çocukla değil:D:D:D:D PAŞALARLA uğraşacağim, onları misafir edeceğim:P:P |
Senin şansın açıktır kardeşim ,HASAN BALIKCI'dan el aldın galiba. sana paşaların dedeleri rast gelir. inşallah.
|
Süleyman abi walla helal olsun tebrıkler hiç boş kalmıyorsun, afiyet bal şeker olsun.
|
Sanki bu çocuklar irileşiyor mu ne? :)
Tebrikler Süleyman kaptanım... |
Süleyman abi sana yakışanı yine başarmışsın..
Ya arkadaş hiç boş dönmezmisin..?? Hiç usanmazmısın balık avlamaktan bu ne yahu?? Şaka şaka .. Bazen düşünüyorum.. Bir an önce emekli olsamda her günümü böyle değerlendirsem.. Emeklerine sağlık abim sana ve ekibe teşekkürler.. Her daim şansınız bol olsun.. |
Yaşa be Süleyman abi atom karınca gibi enerjin hiç bitmiyor.Maşallahın var.Rastgelsin.
|
Üstadım harikasın yine.
Tebrik ederim ekibi. Güzel bir av olmuş. Paylaşım için teşekkürler. Böyle giderse livara doğru bende bir ziyaret yapacam haberin olsun. Canımız çekiyor :D |
Kamil abi maşallah hiç boş geçmiyonuz :) sizlere imrenmemek elde değil ustacım.
ellerinize sağlık. |
:helal::helal::helal: Tebrikler Süleymen abi maşşallah döktürmüşsünüz yine:helal::helal::helal:
Bende isterim yanlız bunlardan ilk fırsatta görüşmek üzere. Paylaşım için teşekkürler. |
Alıntı:
|
Kaptanım, maşallah'ın var.
Her zaman olduğu gibi yine boş dönmemişsiniz... Tüm ekip arkadaşlarını kutlarım... |
Süleyman birader yine toplamışsınız balıkları.Tüm ekibi kutluyorum.
|
kaptanım bereketli olsun herzamanki gibi süpersin...:helal::helal::helal:
|
kaptanım beklenen bir rapor daha..
yine bereketli bir av org. etmişsiniz. bütün ekibi kutlarım. paylaşım için teşekkür ederim abi:) |
Saat 18:17. |